Bebelusi de septembrie-octombrie 2005 (81)
Raspunsuri - Pagina 11
godzila spune:
Vai cat ati mai scris fetelor
La multi ani pentru Luca, Vlad si Lucas!
Codruta felicitari pentru ma-ma.
Anto recuperare rapida. Nu-ti face griji mai are timp. Din cate am vazut Victor pare un copil meditativ. Intai studiaza ca apoi sa perfecteze.
Mimisi fain topic si f. educativ.
Tonnia sa o tina tot asa.
Karmenutza si eu am observat ca ii face mare placere sa fie inganata. Felicitari pt. progrese.
Imi pare rau Vero pentru prietena ta. Stefanita e tare delicat si dragut.
Irina merci. Oricum am inteles ca pt. Vladut a functionat Calgel-ul asa ca musai trebuie sa fct-ze si pt. Iulia. Ma bucur ca a fost OK controlul.
Cristina felicitari pentru progresele Ancutei.
Irina si mie tot faza cu pampersul mi-a trecut prin cap. Doamne la ce ne e gandul.
Marinela poti sa intri in ce hub vrei tu cauta. Ideea e pentru o buna download-re sa cauti ceva similar cu conexiunea ta si mai pe aproape adica in Bistrita.
Citesc si revin.
Vera & Iulia Maria (17 octombrie 2005)
POZE
Racaru spune:
Buna fetelor,
Nu am mai avut timp sa citesc discutiile voastre si de aceea imi cer scuze in avans daca ati mai discutat odata problema mea.
David se sperie, speriatul lui este mai mult decit o simpla tresarire. De exemplu astazi s-a speriat de o usa care se deschidea,a inceput sa plinga.... eu vorbeam cu el si nu ma auzea, au trecut citeva secunde pina l-am linistit.
Am ramas de azi dimineata cu un spin in inima. Copiul sta numai cu noi(eu si sotul) nu-l sperie nimeni, nu-l cearta nimeni... il mai las sa plinga uneori pentru ca vrea numai in brate si nu mai pot sa-l tin.
Nu inteleg ce-l sperie si mai ales de ce oare ii este frica.
Voi ati observat asa ceva la copii vostri?
Probabil ca sunt absurda.
Carmi spune:
Valeria, si Fabiano se sperie cand stranut, daca vb cineva
mai tare, acum parca i-a mai trecut, da acum o luna de ex., facea urat de tot, plangea imediat. Acum se mai sperie daca fac miscari bruste.
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05)
alinam spune:
Irina multumim :) ce zici sa iti trimit 1.5 lei ?
Norina eu ma simt la fel, regim si e ok, in legatura cu cumparaturile sunt pericol, mai am putin si o iau pe shopingareatza shefa (Codruta), daca iei bodyurile din metro de preferinta sa iei pt o varsta mai mare, eu am luat 6-9 luni si crede-ma ca nespalate ii vin bine, dupa prima spalatura nu cred ca ii mai vin, si eu vreau sa ii mai iau un set :), iar azi am iesit cu bunika la plimbare si nu ne-am intors acasa cu mana goala: niste sepcutze, caciulitze, si un costum pe care pusesem eu okii mai de mult (1.1 mil ) da a platit bunika.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze
godzila spune:
Are cineva scaun de masa Neonato Multiplio? Ca mie tare mi-a placut si trebuie sa aleg unul caci se apropie cu pasi repezi diversificarea.
Tangerine sanatate bebelasei si eu cred ca e de la Dannone. Nu mi-a placut niciodata firma asta.
Valeria nu te speria. Teama de zgomote e normala pana mai incolo (in jurul varstei de 2 ani parca). Si intervine cu atat mai mult cat in jurul lui se vorbeste calm si nu tare.
Anya20 am si eu o intrebare. E vre-o problema daca intra apa in urechile bb-lor? Eu ii fac cam o data pe sapt baie in cada mare ca sa se miste in voie si o mai bag cu capul in apa sa simta senzatia de plutire. E ca in burtica si ii place tare. Chestia e ca apa ii acopera urechile si mi-e teama sa nu faca vre una nefacuta.
POZE
BiuMil spune:
Anya, te-am capiat, asa? imi pare rau... daca ai tu timp si de noi, din partea mea nici o problema. dar nu vreau sa abuzez....
Godzila, daca imi permiti, noi ii facem baie in cada de pe la 2 luni si l-am si scufundat...si nu a avut nimic la urechi. dupa baie eu sterg cu betisoare cu aparatori, dar le turtesc un pic inainte ca sa intre un picutz mai bine... si trag de lobul urechii in jos cand bag besitorul (poate stiai toate astea, uups!)
amatoarelor de pantofiori (de baieti ca la astea m-am uitat) am luat azi o pereche de la Miniblu titulescu. au multe modele noi, cred eu, ca nu le-am mai vazut pana acum.
vera, site-ul dat de tine apare ca reclama....
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
godzila spune:
BiuMil si eu sterg dupa baie tot asa dar ma gandeam si eu daca.........deh, mama nebuna si crizata.
Am corectat si am scris de care scaun era de la bebelusul tau
POZE
BiuMil spune:
Godzila, fiecare cu "crizele" lui, mai stiu eu pe cineva!
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005
b_irina_c spune:
Anya20 iar am incurcat borcanele, bine ca ai observat si m-ai corectat... Uf...sper ca nu te-ai suparat Mai bine pana la urma ca acum sunt lamurita . (in continuare traiesc cu impresia ca cineva a zis ceea ce eu ti-am atribuit tie) De acum inainte daca mai am astfel de idei dau PM ca sa nu ma mai aberez in public.
Vera !
Culmea ca pe mine nu m-a dus mintea la pampersi nica macar cand a zis Diana ca banuieste ceva ! De la neonato are Mary Ilie (vezi pozele ei ca nu stiu ce model are).
AlinaM .
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Hildegard spune:
Norina, daca se vede un pic vaccinul nu e bine facut?
tulai, si la noi se vede.
las' ca intreb eu dr.
Calciu natural ii dadeam si eu dar l-am intrerupt pentru ca nu a pus in greutate cat timp a luat rahatul asta de sirop.
efectiv nu avea pofta de mancare. TRe' sa ma consult cu dr.
Bianca, merci de incurajare si de atentie
. Asa am sa fac!
cum arata Neonato asta ca m-ati innebunit!
Valeria, sa sti ca si Stefanut al meu se speria si cand stranutam sau ridicam vocea, parca acum nu s emai sperie asa de tare.
Las' ca-i trece!
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter