stepper
Dragelor,am constatat azi cu stupoare ca in aceasta iarna am facut picioare si k... mai mult decit trebuia si-am intrat in vrie
.Drept pt care am hotarit sa-mi achizitionez un stepper pt ca timpul nu-mi permite sa merg la sala,dar acasa as avea timp sa prestez.
Acuma eu as vrea sa stiu daca este buna de ceva masinuta asta sau e doar frectie la picior de lemn,nu de alta dar n-as vrea sa arunc banii pe geam.Ajuta si la eliminarea celulitei sau la prevenirea aparitiei ei?Modeleaza sau doar tonifica musculatura picioarelor si feselor?
Cam atit.Va multumesc anticipat
,Noemi
Raspunsuri
ralucasimarius spune:
Eu am asa ceva acasa si il folosesc pe post de cuier. Nu ca nu ar da rezultate ci fiindca imi este lene.
Cit timp am mers la sala si faceam constant la stepper s-au vazut rezultatele, asa ca daca esti pusa pe treaba si-ti acorzi in jur de 30 de minute pe zi pt asta o sa fii multumita de rezultate.
Totul este sa ai ambitie, nu ca mine 
Tzuni spune:
eu am acasa un mini stepper (d-ala fara "manete") si e super ok. Il pun in fata TV-ului si 45 de minute muncesc. Rezultatele se vad la cantar, la coapse pe interior (acolo unde pun io sunculitza) si la muschi - sunt mai tonifiati. Totul e sa lucrezi peste 20 de minute. Eu in timpul asta mai fac si exercitii cu gantere. Sunt foarte multumita.
Tzuni
mic si drag si scump si grasunel
DianaR spune:
Eu am folosit un stepper dinala simplu, fara manere. Si mi-a fost super. 25-30 min pe zi, plus exercitii ptr. abdomen plus dieta si am reusit sa dau jos surplusul de dupa sarcina, care nu se urnea doar cu dieta. Asa ca la mine a functionat super. Voi repeta schema si pentru kilogramele de dupa a doua sarcina cand va fi cazul.
Diana , Vladut
(16.05.2004) & samburelul (31+)
pozulici Vladut: bebelus si copilas
ian-febr 2006
noemi marian spune:
Fetelor va multumesc
.
Ambitie am pt ca mi-e greu sa ma obisnuies cu neintratul in haine,mai ales ca,pina acum,aveam aceleasi masuri de la 19 ani.Si nu e prea usor sa traiesti cu evidenta
chiar daca sotul meu a zis ca-i place ca sint 'apetisanta'.Ii dau io lui apetisanta.
Va multumesc inca o data
,Noemi
gabibarta spune:
Noemi, e cool faza cu "apetisanta"![]()
![]()
![]()
Gabi+Robert 20.05.1997
Lili 17.05.2002
pozici poze iarna 2005/2006
ooana spune:
E bun stepper-ul...nu spun din proprie experienta pentru ca eu nu am vazut dar a avut o cunostinta de-a mea si chiar sau vazut rezultatele...totul e sa il folosesti!
Eu una am acasa un aparat de masaj...dar care sta cuminte dupa dulap...asa ca nu m-am mai riscat sa mai cumpar si altceva...care sa ia acelasi drum dupa sau in dulap!![]()
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
georgiana.david spune:
Este super si eu am si chiar se vede ca s-au mai dus din sunci de cand il am. Uita-te si la mica publicitate..
moana spune:
buna!
m-ati convins cu stepper-ul. acuma, daca imi datzi si mie o idee de care sa-mi cumpar. as prefera un articol pe care l-ati incercat si de care ati fost multumite.
oana
mirunatiz spune:
Eu mi-am cumparat stepper cu maniere de la cora. Am lucrat la el cam o luna, fara nici un rezultat insa pentru ca nu am tinut si o dieta. Apoi s-a rupt plasticul de la o pedala, dupa care a inceput sa scratie ingrozitor in pofida faptului ca mi-l ungea sotul cu ulei pe la rulmenti. Asa ca m-am infuriat pe el si l-am facut...CUIER!