stepper

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

quote:
Originally posted by Cmn

eu il tin pe post de cuier si e aproape nou pt ca ma duc la sala si acasa nu pot sa fac.eu l-am luat de la ideea studio , se numeste orbitrek (sper ca am scris corect, parca faceau reclama pe tv la el. si il dau cu 200 ron.dk va intereseaza sa-mi spuneti.

Il vreau eu! Unde locuiesti?

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

- Giulianna -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cmn spune:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Azi mi-a venit si mie jucaria.... http://www.kettler.ro/catalog/popup_image.php?pID=321
Sa vedem cat o sa ma tin de treaba

==========
Corina
Albumul meu

Al tau e un crosstrainer, mi-am comandat si eu si abia astept sa-mi ajunga.Azi mi-a sosit bancheta de abdomene,sa vedem cat ma tine.

"Rabdare!Rabdare!chiar cand ti se sfasie inima"(A.Bürger)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns goanga23 spune:

Buna noemi,

am si eu un stepper fara manere (se numeste Lateral Tight Trainer) si lucrez la el jumatate de ora de 5 ori pe saptamana . In timp ce lucrez tin in maini niste greutati (apox 2,5 gk fiecare). Acest stepper il combin cu programul de o ora de Callanetics (gimnastica). Incep cu incalzirea de la Callnetics, apoi exercitiile pt burtica , solduri si fund...apoi fac stepperul ...si in final inchei cu programul pt picioare si termin cu streching-ul.
Il aveam de multa vreme insa de vreo luna am inceput sa lucrez la stepper , asta dupa ce am citit in revista Women's Health cat de important este sa faci cam 30 de minute de cardio/ ideal de 5 ori pe saptamana. Ideea este sa reusesti sa transpiri. Din cate vad eu rezultatele sunt multumitoare . In unele zile inlocuiesc stepper-ul cu o ora de tenis sau plimbarea cu bicicleta (la deal fratilor- am folosit asta cu alcoolul pentru ca n-am gasit un emoticon lesinat). In orice caz , daca as putea as inlocui stepperul cu o activitate in aer liber, problema mea mare este ca ma plictisesc sa fac acelasi lucru in fiecare zi...docamdata rezultatele bune ma determina sa lucrez in continuare.

Oricum , sfatul meu este urmatorul : indiferent ce program alegi sa nu renunti chiar daca trec doua saptamani si nu se cunoaste...cateodata dureaza ceva pana incepe sa se vada. ! Mult succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _giulianna_ spune:

quote:
Originally posted by Cmn

in bucuresti ID:

iti multumesc frumos.
Vorbim pe messenger.

Nu-i nimeni drac si nimeni sfant...credinta-i val ,iubirea vant si viata fum...

- Giulianna -

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adanaomi spune:

Buna fetelor.Eu sunt noua printre voi,dar am citit multe din mesjele voastre.Daca mai este careva interesata de cumpararea unui stepper Active cu manere,sa lase mesaj.Eu nu am timp sa-l folosesc,asa ca m-am hotarat sa-l vand.Pretul este de 100ron.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen123 spune:

de unde esti? eu is din iasi. las vrea, dar cum luam legatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Ma intereseaza si pe mine dar sunt din Timisoara.

Corina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina costea spune:

Apropo daca vrei poti sa-l pui la posta cu plata la primirea coletului. Adica tu il pui eu iti dau adresa si eu nu-l pot ridica pana nu il achit ..deci cu plata exact cum se procedeaza cand comanzi la Tv sau la tv shopping ceva. Eu asa mi-am achizitionat diverse obiecte. Daca vrei ma interesez si iti spun. Uite si adresa mea de mail de la birou daca vrei in poti lasa un numar de tel. si te sun eu.

corinacostea@ti.slr.com

Corina

Mergi la inceput