stepper
Raspunsuri - Pagina 3
roxanicea spune:
quote:
Originally posted by ralucasimarius
Eu am asa ceva acasa si il folosesc pe post de cuier. Nu ca nu ar da rezultate ci fiindca imi este lene.
Cit timp am mers la sala si faceam constant la stepper s-au vazut rezultatele, asa ca daca esti pusa pe treaba si-ti acorzi in jur de 30 de minute pe zi pt asta o sa fii multumita de rezultate.
Totul este sa ai ambitie, nu ca mine
raluca, ma regasesc 100% in tot ceea ce ai spus tu. si al meu functioneaza pe post de cuier sau de uscator rufe(cele care le usuc pe umerash).
cine are vointza, merita sa si-l ia...cine e ca noi...arunca banii degeaba.
succes!!!!!!!!!!
roxi
roxi
foto
Hildegard spune:
Buna,
Si mie sotul mi-a cumparat un stepper si ieri am facut pentru prima data 25 minute. Acuma imi simt picioarele si fundul...am trans[irat de numa. Mie mi s epare ok. inainte faceam aerobic si umblam si la fitness dar de cand am nascut m-am ramolit. Acum a venit vremea sa-mi revin.
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 6 luni)
marybell spune:
si eu am avut pana acum un an, cand l-am vandut fiindca statea degeaba in debara. asta din lipsa de timp. munceam mult si cand veneam tarziu acasa, numai de steper nu aveam eu chef
acum dupa ce am nascut si stau toata ziua acasa, imi pare rau ca l-am dat. dar ma gandesc serios de data asta sa imi cumpar o bicicleta.
Marybell si bb Erik (23 dec 2006)
poze bb
poze Botez
varsta Erik
andram spune:
cat costa un stepper?
m-ar interesa si pe mine daca ziceti ca are efect (asta daca ne tinem de treaba).
cred ca mi-ar fi mai comod decat sa merg la sala...
BraveGirl spune:
Azi mi-a venit si mie jucaria.... http://www.kettler.ro/catalog/popup_image.php?pID=321
Sa vedem cat o sa ma tin de treaba
==========
Corina
Albumul meu
nemary spune:
abia cand a pus Corina linkul cu ce si-a comnadat ea, mi-am dat seama ca eu ma gandeam la un alt aparat(ministepper).chiar nu intelegeam de ce spuneau fetele ca l-au transformat in cuier.
eu as fi vrut sa-mi cumpar asa ceva:
http://www.sitincomfort.com/stmist.html
oare si acesta este la fel de eficient?
Mari
Daca ai vointa, poti sa muti si muntii din loc.Daca ai creier, ii lasi acolo, ca nu te deranjeaza.
lilina spune:
si eu am un stepper
o vreme a fost folosit ca si cuier
acum, dupa ce am nascut, l-am pus in functiune
celulita n-o da jos, clar
dar tonifica/intareste musculatura si te ajuta la slabit
DACA te tii de el....adica NUMAI daca lucrezi la el
eu am unul pe care am dat 400 roni
este de la First Bike, si nu e stepper eliptic, este simplu
are o banda care se schimba la cativa ani
si care costa vreo 20 de lei
asa ca merita sa-ti iei mai ieftina, ca alea eliptice sunte duble
ca pret si nu fac nimic in plus
BAFTA la slabit
Lilina si
Vlad - Alexandru (23 septembrie 2006)
cum s-a nascut bebe
site-ul lui bebe
varsta lui bebe 
bufi spune:
Intr-un final mi-am luat si eu stepper.
Este cel lateral si cu corzi pentru maini - Lateral Thigh Stepper - si afiseaza nr total al miscarilor, timpul, calorii
Am inceput cu miscari putine si timp scurt, dar acum fac 20-30 min, cu pauza la 15 min.
este super! transpir mult si miscarea este foarte buna.
Bufi
adita spune:
fetele care il tineti pe post de cuier, nu vreti mai bine sa-l vindeti? eu am luat niste proportii infricosatoare si ma batea gandul sa-mi iau, dar cand ma aude sotul incepe ca de ce sa dau atatia bani, lasa ca lui ii plac asa, grasa si frumoasa. dar eu nu mai suport si ma gandeam ca poate gasesc unul ieftin, sa-l induplec pe sotior.mai ales ca ma stiu cam delasatoare din fire, si nu as da prea mult pe o mobila in plus in casa. ce ziceti?
mamica de patru copilasi
: Stefan (18 ian. 2007)
Nectarie Ioan (5 ian. 2005)
, Elena (21 mai 2003)
si Antim (27 sept. 2001)

Cmn spune:
eu il tin pe post de cuier si e aproape nou pt ca ma duc la sala si acasa nu pot sa fac.eu l-am luat de la ideea studio , se numeste orbitrek (sper ca am scris corect, parca faceau reclama pe tv la el. si il dau cu 200 ron.dk va intereseaza sa-mi spuneti.