Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ambasada Lunara este ambasada care vinde pamant pe Luna.

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Foarte grea alegere intre cele 2 perechi de sapt. asta, Andra cu partenerul danseaza mai bine, dar telul lui Adi Dragan este mai nobil...

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Ingerash, eu am retinut ca Bogdan a luat lectii de coregrafie/balet, asa a fost prezentat in prima editie a emisiunii. Daca am inteles gresit si este vorba doar despre dansuri populare, greseala mea. Dar ideea e aceeasi: face dansuri!!! Ca sunt ele populare sau nu, are totusi un atu in fata concurentilor care nu mai dansasera niciodata, vezi Adi Dragan. Si nu e numai cazul lui Bogdan,au mai fost si alti concurenti in situatia asta.

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Si eu tin minte ca de Bogdan au zis ca a luat lectii de balet... indiferent ce o fi, chestia este ca a mai dansat inainte...si nu e corect..

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

Helga, mi se pare ca ai perfecta dreptate. Si eu cred ca Aliona si Arsenie primesc note ceva mai mici decit ar trebui. Din pacate nu prea vad cum ar cistiga o pereche de moldoveni concursul, ori cit de buni ar fi. Si eu una nu pricep ce tot au cu Arsenie, mie mi se pare ca se misca cel putin la fel de bine ca Florin sau Bogdan, ca sa nu mai vorbim de alti concurenti despre care n-am auzit critici. Iar Aliona merita sa cistige pentru ca dintre concurentii cu vise e clar cea mai buna. Si nici nu inteleg cum pot sa-i laude si da le dea 9, iar pe altii ii critica putin si le da 10.
Pai se pare ca sunt indragostiti, practic au recunoscut,mie imi sunt tare dragi impreuna. Sper sa ajunga macar in finala.

Mergi la inceput

Si tin sa precizez ca sunt romanca din Ardeal, nu moldoveanca, dar ce e drept e drept. Daca li s-a dat voie sa participe atunci ar trebui sa aiba sanse egale cu romanii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Mersi aiamoni, eu asteptam rosiile. Oricum sint sigura ca vor veni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

este o emisiune draguta si o mai urmaresc din cand in cand cate putin asa cand am timp... am vazut doar prima emisiune in totalitate si am auzit "povestile" participantilor. unele sunt chiar impresionante! succes tuturor si cei mai buni sa castige!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si mie imi place emisiunea tare mult - a reusit, ca nici o alta emisiune de la noi, sa ma tina in fata TV-ului editie de editie. Eu nu am vizionat emisiunile similare de la posturile straine, dar auzisem de ele si eram curioasa cum va fi pusa in scena la noi (nu de alta, dar mai toate preluarile noastre mi s-au parut niste ratari - nu imi amintesc de nici una care sa-mi fi placut cu adevarat!); cit despre scopul caritabil - asta vinde la noi, asta s-a facut!
De la inceput mi-au placut Andra cu Bogdan, Aliona cu Arsenie (chiar sunt impreuna? - oricum replica ei cu "Dragostea invinge" m-a dus si pe mine cu gindul la asta...) si Cristina Rus + partenerul. Mi-au placut si ceilalti, dar perechile de mai sus mi se pare mie ca danseaza cel mai frumos!
Distractiv a fost evident Iftimoaie - jurizarea nu mi s-a parut partinitoare pentru el - pur si simplu cred ca si ei au fost uimiti (la fel ca si mine!) de cit suflet a pus si cit de bine s-a descurcat.
Cit despre duelul de saptamina asta sper din tot sufletul sa nu iasa Andra, evident judecind prin prisma dansului si nu a visului fiecaruia pentru ca pe astea nu le pot compara eu (bine, mai putin fata cu excursia in Brazilia si poate si fata care a dansat cu Radu Ile al carei frate avea datorii la camatari...).
Cit despre pronosticuri - e greu, dar sper sa cistige Andra!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Sper ca n-o sa fie nici o rosie, Helga.
Eu tin cu ei, sper sa reuseasca, la concurs...si de ce nu...in dragoste :)

Mergi la inceput