Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"
Raspunsuri - Pagina 10
Oana spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Mie nu-mi place emisiunea, voi stiti cate repetitii fac oamenii astia necajiti ca sa ne distreze pe noi?
Craciunitza, oamenii astia nu muncesc atata numai ca sa ne distreze pe noi, muncesc pentru a castiga premiul cel mare de nu stiu cate mii de euroi, pentru a-si realiza fiecare visul.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
craciunitza spune:
Oana, ce crezi tu, este o emisiune sociala sau o emisiune de divertisment?
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
katty spune:
Buna fetelor!
N-am mai scris de mult, ca am fost la munte, dar am revenit pe baricade!
Cum am mai scris si eu ador emisiunea, am vazut fiecare editie, iar unele le-am si inregistrat.
Fac abstarctie de faptul ca ProTV face un rating urias (cel putin asa cred) si ne "inunda" cu publicitatea.
In ultima emisiune, m-a impresionat in mod deosebit dansul de final (valsul) (dupa ce au fost anuntati ca parasesc emisiunea) a lui Ionut Eftimoaie cu Monica. Mi-a parut rau ca au iesit, dar mi-ar fi parut rau si de perechea cealalta fiindca imi placeau amandoua.
Cred ca vineri vor iesi Anca Turcasiu si Adrian.
Catalina & Andrei (3ani si 8 luni)
"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)
impreuna spune:
Mie-mi plac Arsenie si Aliona, asa ca si cuplu. Chiar ma gandeam, eram sigura 99% ca macar un cuplu tot va "iesi" din emisiunea asta :)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Hai Steaua! Hai Europa!
Oana spune:
quote:
Originally posted by craciunitza
Oana, ce crezi tu, este o emisiune sociala sau o emisiune de divertisment?
Cred ca este o varza, adica o combinatie intre divertisment si social. Nu stiu daca e cea mai fericita combinatie, tocmai asta spuneau si alte fete ca toate emisiunile de acest gen din strainatate au fost doar cu scopul de divertisment doar in Romania este singura tara in care au bagat si socialul pentru ca or fi zis ca asta prinde mai bine...
In orice caz nu este o combinatie fericita intre cele 2 genuri de emisiuni, dar asta este, mie imi place dansul foarte mult si de aceea ma uit la aceasta emisiune.
poze
Ticker_Paul
nushulica spune:
quote:
Originally posted by helgaquote:
Originally posted by aiamoni
M
Nu comenteaza nimeni de povestea dintre Arsenie si Aliona? Mie mi se par tare dulci impreuna, le doresc succes desi mi se pare ca juriul ii lauda dar nu prea sare cu note bune.
Nu voi comenta povestea lor pt ca habar nu am ce se intimpla dupa culise. Dar ce ma enerveaza la culme sint notele cu mult mai mici decit celor acordate romanilor. Chiar imi pare rau si imi este rusine pt inca o data romanii incearca sa ne subestimeze. Pt ca fiti de acord, Aliona are o tinuta de invidiat, daca e sa comparam cu celelalte participante. Si danseaza poate cel mai bine dintre toti concurentii. I-am tinut pumnii la acel duel si m-am bucurat ca au cistigat, dar ati vazut, notele erau practic egale intre cele doua perechi, cu toate ca la calitatea dansului nu era comparabil. Vom vedea ce va iesi din asta...
helga
sunt perfect de aocrd cu tine mie cel mai mult imi place de aliona ca danseaza aproape perfect si se potriveste cu arsenie tare bine
apropo...care e treaba cu ei??s-a infiripat o relatie intre cei doi?? chiar m-am mirat la emisiunea trecuta cand li se dadea note ca s-au sarutatam crezut ca asa e oboceiul
eu zic ca in seara asta iese din concurs andra si cu baiatul alanu mai stiu cum ii zice
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Oana spune:
quote:
apropo...care e treaba cu ei??s-a infiripat o relatie intre cei doi?? chiar m-am mirat la emisiunea trecuta cand li se dadea note ca s-au sarutatam crezut ca asa e oboceiul
http://www.ziarulcn.com/article/aid/32480/SUNT-INDRAGOSTITI/
poze
Ticker_Paul
nushulica spune:
ahaaa ....acu am aflat si eu
multumesc frumos pentru link
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
aiamoni spune:
Pai n-a zis ea "voi stiti ca dragostea invinge" si apoi s-au sarutat? Nu e clar?
Eu sper sa cistige, dar nu prea cred, juriul nu prea tine cu ei, ii lauda si le da 9.
Oricum, vinerea viitoare e ultima editie si ei vor participa cu siguranta, deci bravo lor. Si daca Anca Tucasiu va placa astazi mi se pare ca ramin exact cele 3 cupluri care au dansat cel mai bine in general. Deci e corect. Acum sa vedem cine merge la duel azi si cine cistiga.
iepumic spune:
Tocmai mi-am adus aminte de o chestie pe care voiam sa o zic demult, legata de concurs: dom'le, membrii juriului sunt ca oile...daca da unul o nota, hop si ceilalti cu aceeasi nota, indiferent daca primul a gresit sau nu in evaluarea sa. Oamenii astia nu au puterea sa evalueze singuri? Dintre toti, Razvan Mazilu este, oricum, cel mai in masura sa aprecieze evolutiile concurentilor.
Cat despre Aliona si Arsenie...sunt amandoi foarte draguti si simpatici si chiar fac un cuplu frumos.Sunt insa foarte tineri...iar Arsenie este probabil asaltat de fane...mi-ar placea sa cred ca vor ramane impreuna pana la adanci batraneti, ar fi cred cel mai frumos premiu la sfarsitul concursului pentru ei. Dar...am oarece indoieli. Oricum, bravo lor, ca nu le este rusine se sentimentele lor si nu se chinuie sa le ascunda.
Iepumic