Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

Normal, nu se stie daca vor ramine impreuna...dar deocamdata sunt tare draguti si se potrivesc perfect.

Da, juriul e cam aiurea...dar, asa cum am zis, cred ca au ramas cele mai bune perechi...deci tot e ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

ura andra si florin merg mai departebeau pt ei

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalynaa spune:

quote:
Originally posted by teodora35

ura andra si florin merg mai departebeau pt ei

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze

Si eu ma bucur pentru Andra...mai ales ca a facut si un gest superrrr...a donat 1000 euro pentru Adi si pentru sotia sa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Ma uit si nu-mi vine sa cred ca oamenii astia sunt AMATORI
Olivia, insa, e cam plinuta si cam muta pentru rolul ei... nu m-as mira ca, peste putin timp, sa-l vedem pe Banica langa Banica. Langa Banica Andreea, cea care prezinta Surprize, surprize!
Va dati seama ce rating ar iesi daca ar prezenta amandoi, impreuna?

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

quote:
Originally posted by Oana

quote:
Originally posted by craciunitza

Oana, ce crezi tu, este o emisiune sociala sau o emisiune de divertisment?

In orice caz nu este o combinatie fericita intre cele 2 genuri de emisiuni, dar asta este, mie imi place dansul foarte mult si de aceea ma uit la aceasta emisiune.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Oana, si mie imi place dansul, m-am uitat in seara asta mai mult (tocmai datorita discutiei de pe forum) si nu-mi vine sa cred... dar e o senzatie aiurea, imi place si, in acelasi timp, mi se strange sufletul. Dansul celor in carucior a fost... fara cuvinte :(

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

off, nu am putut sa vad editia din seara asta, ce rau imi pare..ma bucur pentru Andra...intr-adevar ea si perechea ei sunt mai buni decat Turcasiu si Adi...asta e...

Cine se mai dueleaza next week?

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Din pacate saptamana urmatoare se vor duela Andra si Cristina..

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

Si pe mine m-a impresionat dansul cu carucioarele, nu am mai vazut asa ceva. Si fetele si baietii aveau atitea emotii. BRAVO!!!

Si sigur moldoveanca fiind m-am bucurat enorm ca Aliona si Arsenie au iesit in finala. Pe Andra nu o prea cunosteam, insa din emisiunea asta a inceput sa imi placa, a facut un gest foarte frumos. Dar Anca, Doamne, abia isi retinea lacrimile, se vede cit de mult a marcat-o aceasta emisiune. Sigur ca-l va ajuta pe Adi.

Sarmana Olivia, de cite ori tinea microfonul la gura sa spuna si ea ceva dar Banica nu-i dadea voie. Aveam impresia ca tine microfonul cela, asa, de form, ar fi fost bine sa fie de aceasi culoare cu rochia ei, sa se asorteze macar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

apropo de olivia eu zic ca-i cam...nus' ce cauta ea sa prezinte emisiunea astanu e buna deloc se balbaie intr-una si nici macar nu e in stare sa lege niste cuvinte...parerea mea
ma bucur si eu ca aliona si arsenie sunt intrati direct in finala si sper sa fie ei cei castigatori

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Teodora D. spune:

eu ma uit cam 10 minute pe emisiune, dar "recuperez" din postarile voastre.
spunea cineva ca olivia e cam plinuta-pai asteapta un ! nu stiu cat se balbaie, dar mie imi pare tare frumoasa!

Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.

Mergi la inceput