Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

ohhhhhhhh ce rau imi pare ca n-am vazut emisiunea! gagici, ziceti repede ce dansuri au dansat de-au fost mai buni Aliona si Arsenie decat Cristina Rus si Bogdan?? In caz ca nu stiti, eu sunt fan Cristina Rus...o iubesc!

Si mai am o intrebare, am vazut de dimineata la "Ce se-ntampla doctore" un fragment de avanpremiera la o emisiune cu Iftimoaie si Cristina Rus, ceva care are legatura cu emisiunea "Dansez pt tine"...cine stie despre ce e vorba? Pliz?

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Si eu stiam ca Olivia e insarcinata, dar nu stiu in cate saptamani! Intr-adevar e frumoasa! M-a emotionat si pe mine dansul celor in carucioare, la fel si gestul Andrei de ai da bani lui Adi ptr. nevasta lui.M-am bucurat si cau au ramas in concurs, ea si Florin!

Catalina & Andrei (3ani si 8 luni)

"Imaginatia este mai importanta decat eruditia..."
(Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by catalynaa
Si eu ma bucur pentru Andra...mai ales ca a facut si un gest superrrr...a donat 1000 euro pentru Adi si pentru sotia sa!

Andra a donat 1000 dolari, iar cei de la emisiune au dat 1000 euro ca de obicei.
Oricum, intr-adevar a fost un gest foarte frumos al Andrei. Mi-a parut rau de Adi Dragan dar sper sa isi realizeze totusi visul pt. sotia sa prin alte mijloace si s-o ajute sa mearga din nou.
In rest vreau sa zic ceva despre emisiunea de aseara mi s-a parut cam aiurea ca au tras la sorti cine sa cada la duel si cine sa mearga in finala, aveau acelasi numar de puncte si ar fi fost mai corect sa faca asa cum a zis Mariana Bitang sa ii mai puna sa danseze inca o data si sa le mai dea niste note, dar nu sa traga la sorti.... mi s-a parut cam nedrept sa lase la latitudinea sansei...nu stiu cu cine sa tin toate perechile ramase in concurs sunt foarte bune dar acum unii trebuie sa munceasca pt. duel si altii stau mai linistiti cand putea sa fie cu totul invers. In fine... Presimt totusi ca o sa avem o finala intre Aliona&Arsenie si Cristina Rus & Bogdan Negrea. Dar nu se stie niciodata ce note o sa mai dea juriul asta asa ca...De ex, aseara i-au cam criticat pe Cristina&Bogdan desi mie nu mi s-a parut ca au facut greseli...
A! si oare cand o sa inceapa seria urmatoare ca Banica a zis ca asteapta inscrieri.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by roxana1974

ohhhhhhhh ce rau imi pare ca n-am vazut emisiunea! gagici, ziceti repede ce dansuri au dansat de-au fost mai buni Aliona si Arsenie decat Cristina Rus si Bogdan??

Aseara s-a dansat Samba si Hip-Hop.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

nu stiam ca olivia este insarcinataam vazut eu ca e cam plinutza dar am zis ca asa e ea...si acu un pic mai multa barfaeste impreuna cu andi moisescu sau s-au despartit??

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Nusa>este impreuna, el e tatal:)

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by kriss79

Nusa>este impreuna, el e tatal:)

POZE
Cristina S.

eu sunt la furat cu noutatile abia apuc sa aflu de ai mei ce mai e cu eiuite asa mai alfu si eu de la voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Si balbele tot de la sarcina sunt?
Raman la parerea ca Olivia nu e potrivita pentru acest rol, trebuia o prezentatoare fasneata, care sa fie in stare sa-si miste funduletul macar in ritm de rock. Despre Olivia s-a spus ca a facut balet, degeaba l-a facut daca abia se misca.

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by craciunitza

Si balbele tot de la sarcina sunt?
Raman la parerea ca Olivia nu e potrivita pentru acest rol, trebuia o prezentatoare fasneata, care sa fie in stare sa-si miste funduletul macar in ritm de rock. Despre Olivia s-a spus ca a facut balet, degeaba l-a facut daca abia se misca.

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

sunt total de acord cu tine...nu are ce cauta olivia sa prezinte o astfel de emisiune...imi aduc aminte de cand era la stiri dimineata ca-mi strica ziua numai cand o vedeam cat se balbaia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Bine ca are Banica ce cauta Doamne ia-ma si arunca-ma in mare daca Banica e bun
Mie-mi place Olivia si cum vorbeste (cu balbe cu tot ) si cum danseaza.
Nici mie nu mi s-a parut corecta modalitatea de departajare...se putea departaja dupa nota ascunsa sau cum a propus juriul, sa danseze tmp de 30 de secunde...dar acum asta e
tot respectu pentru gestul Andrei

HAI STEAUA

Mergi la inceput