Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Nici Banica nu e vreun super talentat, dar imi face rau cind vad cit de bilbiita, emotionata, crispata e fata aia. Parca o chinuie cineva sa fie prezentatoare, mie asa mi se pare. E tare bine in viata sa-ti dai seama cind esti ridicol, sa spui stop si sa te apuci de ceva la care te pricepi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana1974 spune:

bey, in loc sa va certati aici care e mai bun si mai frumos, mai bine mi-ati fi spus de emisiunea cu Iftimoaie si Cristina Rus! si de faptul ca exista si reluare la "Dansez pentru tine"

R-b

vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Roxana eu n-am auzit nimic de emisiunea cu Iftimoaie si Cristina Rus asteptam si eu sa vad daca spune cineva ceva, iar cat despre faptul ca "Dansez pt. tine" se reia sambata dupa-amiaza s-a spus acest lucru pe paginile anterioare. Si eu de vreo 2 ori am adormit vinerea dar am vazut sambata ce am pierdut.
Cat despre prezentatori, cu Banica pot sa spun ca m-am obisnuit se descurca destul de bine, dar Olivia... este atat de emotiva si ofteaza atat de mult ca ma cam irita, doar ca e frumoasa ca in rest...ar trebui sa fie repartizata la o emisiune care nu e in direct poate asa se va descurca mai bine.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iepumic spune:

Andra m-a impresionat foarte mult prin gestul ei. E o fata deosebita careia cred ca nu i s-au urcat aerele de vedeta la cap. Nota 10.
Anca Turcasiu m-a impresionat si mai mult...imi venea si mie sa plang uitandu-ma la ea....cred ca a fost, pana acum, cea mai implicata vedeta in visul partenerului. Cred ca are un suflet mare.
FOARTE NEDREAPTA TRAGEREA LA SORTI!!! Dar cica asa e formatul emisiunii...asa a raspuns Banica la propunerea Marianei Bitang. Insa dupa atata munca si atatea vise frumoase si grele.....mi s-a parut ca un sut in fund (scuze de expresie) dat intregii munci a celor care au trebuit sa traga la sorti.
Cat despre Olivia, mie imi este simpatica, o consider frumoasa, dar intr-adevar se balbaie in continuu. Deh, nu e totul sa fii frumoasa si sotia lui Andi Moisescu....iti mai trebuie si alte calitati.
Abia astetp FINALA!

Iepumic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Nu mai vine odata ziua de vineri!...

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Si mie imi pare tare rau ca Andra a picat din nou la duel (foarte nedrept cu tragerea la sorti - as fi preferat, si cred ca asa ar fi trebuit, ca Aliona si Arsenie sa mearga la duel), mai ales dupa ce au avut asa emotii emisiunea care tocmai a trecut... Si jos palaria pentru ea ca donat 1000 dolari pentru sotia lui Adi. Uite Anca Turcasiu, care intr-adevar parea tare implicata, nu a facut asa un gest si nu cred ca banii erau problema ei... Dar, in fine, asta e!

Nici eu nu am auzit nimic de o noua emisiune cu Iftimoaie si Cristina Rus? Unde ati auzit de asta?

Cit despre Olivia Steer - ce sa zic, e tare frumusica si decorativa, dar e un dezastru pentru o emisiune in direct - bilbe, nu isi gaseste cuvintele, penibil... Nu ca Banica ar fi mai deosebit, dar parca totusi el se descurca ceva mai bine... Singurele circumstante atenuante le gasesc in faptul ca e o emisiune in direct totusi, de 4 ore si nu imi amintesc ca vreunul din ei sa mai fi facut asa ceva pina acum. Dar as fi zis ca dupa 5 editii sa se mai fi imbunatatit situatia...

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns megbeng spune:

va bagati la ceva pronosticuri?
eu cred ca de castigat vor castiga ANDRA si partenerul ei (FLORIN parca il cheama, nu?)

Waiting for the sun...

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra24 spune:

"...dar nicaieri nu are scop caritabil."
In Spania are scop caritabil. Se numeste "Mira quien baila", si sunt 8 vedete care danseaza cu 8 profesionisti.
Fiecare vedeta "patroneaza" un ONG si banii pe care ii castiga se duc la ONG-ul respectiv. Si sumele sunt considerabile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

Eu cred ca vor cistiga Aliona cu Arsenie desi, asa cum am mai spus, as vrea sa cistige Andra cu Florin!

Gabriela si Stefan David (08.07.2004)
Pozutze cu Stefanutz mai vechi si mai noi
Poze nou-noutze
Albumul comun!!!

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput