Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Nu o sa fie o noua emisiune cu Ionut si Cristina...au pozat pentru numarul viitor al revistei "Ce se intampla doctore?", eu asa am inteles.

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

quote:
Originally posted by leeloo2004

... Si jos palaria pentru ea ca donat 1000 dolari pentru sotia lui Adi. Uite Anca Turcasiu, care intr-adevar parea tare implicata, nu a facut asa un gest si nu cred ca banii erau problema ei... Dar, in fine, asta e! ...

La cat de implicata am vazut-o pe Anca Turcasiu nu pot sa cred ca nu isi va ajuta partenerul. Poate vrea doar sa fie discreta, sa nu isi trambiteze ajutorul prin presa.

Cat despre pronostic ... cred ca visul Alionei e "mai important" decat a celorlalti, desi din cei ramasi cel mai mult imi place Cristina Rus.

kiss

"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

V-am tot citit, si ma bucura faptul ca sant atat de multe pareri.
Cat despre pronostic pot sa spun ca din cele trei perechi cel mai bine danseaza Cristina Rus, nu este la baza un concurs de dans? Sper sa nu fie influentzat de sponsori. Adica sa influenteze ptr un premiu mai ieftin.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

[moldova]Astazi este finala. Tinem pumnii care pt care? Eu ii tin pt Aliona si Arsenie!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Cele 3 perechi ramase sunt cele mai bune, toti sunt talentati si frumosi. Insa, eu ii tin pumnii Andrei si lui Florin!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns craciunitza spune:

Banica ar trebui sa mascheze mai bine faptul ca tine cu echipa Andrei

Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Well, duelul l-a castigat Andra si aceasta va fi si castigatoarea concursului. La revedere, drum bun, bine ca s-a terminat, ma enerveaza cand ne manipuleaza

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

io sper sa castige aliona si arsenie ca favorita mea era cristina

Mergi la inceput

Iti faci sperante degeaba, e asa de vizibil ca va castiga ANdra... eu nu am tinut cu nimeni dar ma enerveaza Banica cu textele lui manipulatoare

Copiii
Noi doi
Mitele iubitele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Eu sper sa castige Aliona.

www.desprecopii.com/info.asp?id=767" target="_blank">S-a mai nascut o stea

Mergi la inceput