Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"
Raspunsuri - Pagina 8
Andreea_k spune:
si eu cred la fel.Imi pare rau pt Adi si sotia lui dar oricum mi se pare nedrept faptul ca toti ceilalti au mai dansat inainte .
Insa acesta este un concurs de dans asa ca......Au ramas cei mai buni si e greu acum sa se faca o departajare.
Am curaj sa pariez pe Cristina Rus &partenerul.
teodora35 spune:
eu as vrea ca andra si florin sa mearga mai departe si sincer cred ca vor reusi sa mearga mai departe
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
animalutze
andanii spune:
nu am vazut emisiunea vineri, dar cum de a reusit andra sa fie la baraj ???? of ce rau imi pare
ANDANII
craciunitza spune:
Mie nu-mi place emisiunea, voi stiti cate repetitii fac oamenii astia necajiti ca sa ne distreze pe noi? Intamplator l-am cunoscut pe Adi Dragan, il cunosc foarte putin pentru ca asa a fost situatia, habar n-aveam ca are sotia paralizata si am ramas ca la dentist cand l-am vazut la tv. Adi Dragan este cel care are ambasada lunara.
Apoi l-am vazut pe Banica gresind numele fetei handicapate, fata l-a corectat imediat, Banica s-a repliat rapid dar degeaba, penibilul se instalase.
Daca vor sa-i ajute, sa ia cateva vedete care sa danseze, sa ia oameni de pe strada, voua v-ar arde sa dansati daca ati fi in locul lor?
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Mitele iubitele
iepumic spune:
Mie imi place emisiunea DAR...Craciunitza are dreptate. In alte tari -pt. ca este emsiune de import - emisiunea se numeste "Dance Wth the Stars'' (in SUA), "Let's Dance" ( in Germania) etc...dar nicaieri nu are scop caritabil. Participantii sunt fie vedete care danseaza cu parteneri profesionisti, fie oameni obisnuiti carora le place sa danseze....Dar in Romania au transformat formatul intr-un fel de "Surprize, surprize" pentru ca, se pare, asta prinde. Aproape toate visele participantilor ar trebui sa se implineasca si nu e chiar corect ca Adi, spre exemplu, care are un tel atat de nobil, sa plece acasa si sa castige BOgdan, care pe deasupra mai face si balet, sa castige un apartament mai mare pentru bunicii sai...Mie mi-au placut toti concurentii oameni obisnuiti, mai putin fata aia cu mama si cu excursia in Brazilia ( dansatoare sexy intr-un club) si cred ca toti ar trebui ajutati sa isi implineasca visele...faptul ca au ajuns la o astfel de emisiune mie imi spune ca pur si simplu nu mai stiau ce altceva sa incerce pentru a-si realiza visul si asta e...de fapt..trist. Insa asa se intampla in Romania: televiziunile incearca sa scoata bani din nenorocirile oamenilor, de la stiri si pana la emisiunile de divertisment, numai pe asta se mizeaza. Cred ca pentru a schimba acest lucru ar trebui sa nu le mai facem nici un fel de audienta si atunci poate ar schimba politica..dar asta e iluzoriu. Asa ca...din punct de vedere strict al formatului si realizarii...emsiunea "Dansez pentru tine" este totusi mai reusita decat multe altele pe care le-am vazut in ultimii ani.
Iepumic
craciunitza spune:
Daca toti cei carora le-a placut Adi Dragan ar cumpara o feliuta de pamant pe Luna de la Ambasada Lunara, ambasada pe care o conduce Adi, cred ca tot ar fi o chestie pozitiva. Altfel, raman la parerea ca televiziunile cauta rating si atat.
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
aiamoni spune:
Mie mi se pare o idee buna si o emisioune reusita.
Oricum eu cred ca datorita publicitatii si de multe ori a ajutorului pe care il vor primi de la partenerii lor celebri toti concurentii isi vor implini visele, mai devreme sau mai tirziu. Adica nu mi se pare ca ne batem joc de oamenii aceia, doar a fost dorinta lor sa participe, si cred ca au numai avantaje.
Nu comenteaza nimeni de povestea dintre Arsenie si Aliona? Mie mi se par tare dulci impreuna, le doresc succes desi mi se pare ca juriul ii lauda dar nu prea sare cu note bune.
ingerash spune:
Eu ma gandeam ca vor ramane Cristina cu Bogdan in finala si Aliona si Arsenie. Mie imi place mult de Aliona si Arsenie, le sta bine impreuna :)
Craciunitza, scuze dar eu nu inteleg despre ce ambasada lunara e vorba?!
ingerash spune:
Iepumicm Bogdan face dansuri populare la Timisul, din cate stiu eu balet nu face ;)
helga spune:
quote:
Originally posted by aiamoni
M
Nu comenteaza nimeni de povestea dintre Arsenie si Aliona? Mie mi se par tare dulci impreuna, le doresc succes desi mi se pare ca juriul ii lauda dar nu prea sare cu note bune.
Nu voi comenta povestea lor pt ca habar nu am ce se intimpla dupa culise. Dar ce ma enerveaza la culme sint notele cu mult mai mici decit celor acordate romanilor. Chiar imi pare rau si imi este rusine pt inca o data romanii incearca sa ne subestimeze. Pt ca fiti de acord, Aliona are o tinuta de invidiat, daca e sa comparam cu celelalte participante. Si danseaza poate cel mai bine dintre toti concurentii. I-am tinut pumnii la acel duel si m-am bucurat ca au cistigat, dar ati vazut, notele erau practic egale intre cele doua perechi, cu toate ca la calitatea dansului nu era comparabil. Vom vedea ce va iesi din asta...