Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"
Raspunsuri - Pagina 7
megbeng spune:
si eu tin cu andra+ bogdan si pentru ca danseaza foate bine, dar si pentru visul lor!
olivia ster e gravida? ce frumooooos! mi se pare ca face un cuplu senzational cu andi moisescu
"De ce te-oi fi iubind atata, iubire/ Vartej de anotimpuri colorand un cer/ Totdeauna altfel, totdeauna aproape/ Ca o frunza cazand. Ca o rasuflare aburita de ger" (Nichita Stanescu)
ingerash spune:
si eu m-am uitat la emisiune si sunt incantata, abia astept sa fie vineri, mi-a placut foarte mult cum a dansat Cristina Rus pe muzica din Banat , si nu mi-a placut de Banica! deloc!!!!
Andreea_k spune:
mie mi s-a parut ce de fiecare data Aliona + Arsenie au primit note mai mici decat meritau.Aliona chiar se misca bine in comparatie cu perechea lu' Iftimoaie.
Se strange "latzul" si au ramas perechile f bune.
Mie imi place f tare cum se misca Cristina Rus dar si Andra.Cred ca ele si perechile lor vor ramane in finala.
Da' chiar , cate perechi raman in finala ?Si cand se termina emisiunea ?
thalia spune:
Daca din diverse motive nu puteti vedea emisiunea vineri se reia sambata de la ora 14.00.
kisstherain999 spune:
quote:
Originally posted by kriss79
Am aflat ca partenerul Andrei este de langa Iasi.
Cristina S.
Este de la Casa de copii Bogdanesti, Iasi. Prietena lui e tot de la casa de copii si pentru ea isi doreste o casa.
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
andanii spune:
si mie imi place cristina rus si andra cum danseaza, sunt teribile amandoua ... si se potrivesc foarte bine cu partenerii lor.
ANDANII
catalynaa spune:
Din pacate perechea Ionut Iftimoaie si Monica Grosu(parca asta era numele ei de familie) tocmai au parasit emisiunea...au fost eliminati....ce rau imi pare...mie chiar imi placea de ei.
Citeam zilele astea pe net cum ca Arsenie si Aliona sunt impreuna...din pacate nu mai gasesc articolul....
Preferatii mei raman Cristina Rus&partenerul(nu-i mai retin numele)
Perechile nominalizate pentru saptamana viitoare sunt Anca Turcasiu&Adi Dragan si Andra&Florin
Interesanta emisiunea....ce ziceti?Pronosticuri,ceva?
catalynaa spune:
Am uitat sa precizez ca m-a impresionat in mod placut Andra....din pacate la sfarsitul emisiunii cand au aflat ca sunt nominalizati pentru saptamana viitoare avea lacrimi in ochi
Claudelu spune:
Andra la baraj?? nu-i adevarat! Ce frumos au dansat tot concurs...bagam mana in foc pentru ei ...sunt sigura ca vor merge mai departe...imi pare rau pentru ANca Turcasiu si pentru Adi, care danseaza pentru sotia lui, dar Andra si parteneru sunt mult mai buni
Azi n-am vazut emisiunea, dar maine musai ma uit
elyanne spune:
Parerea mea: Anca Turcasiu & Adi Dragan vor fi eliminati
In finala vor ramane echipele Andrei si Cristinei.