Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"
Raspunsuri - Pagina 6
numeioana spune:
Imi plac Aliona si Arsenie, sper sa nu iasa!
Dar spuneti-mi si mie ce a zis Alexandra, perechea lui Viorel, juriului? Ca am ratat momentul? A spus ceva urat de ziceti c-a taxat-o?!
Ioana
Gyna spune:
Alexandra , dupa ce a luat o serie de note de 7 a plans si a spus ca juriul este prea aspru cu unii si prea darnic cu altii deci nu crede ca e un juriu obiectiv.
Dar orice ar fi zis despre juriu, in final publicul are votul care duce la eliminarea perechii .
kriss79 spune:
Mie imi plac Andra si Bogdan, se misca foarte bine. Insa,visul perechii Ancai Turcasiu, Adi, mi se pare mai "important" decat cel al lui Bogdan.
Olivia saraca nu se pricepe dar deloc sa prezinte in direct o emisiune, o fi si emotionata tare din cauza sarcinii..
Cristina S.
Oana spune:
Buna.
Imi pare bine ca au ramas Cristina Rus si partenerul. Erau evident mai buni decat ceilalti.
Dintre cei care se vor duela sapt. viitoare sper sa ramana Aliona si cu Arsenie. Iftimoaie este totusi prea brutal pt. dansuri, iar partenera lui nu imi place ca e prea crispata tot timpul.
Dintre vise cele mai importante mi se par al lui Adi pt. sotia lui si al Alionei pt. tatal ei.
PS. Nu stiam ca Olivia Ster e gravida. Acum se explica multe....
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by Oana
Iftimoaie este totusi prea brutal pt. dansuri, iar partenera lui nu imi place ca e prea crispata tot timpul.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
Dar este si haios in acelasi timp. Pe mine ma distreaza teribil.Si chiar imi place cand il vad cata silinta isi da sa fie gratios.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
teodora35 spune:
sincer mie mi-ar placea sa cistige andra si bogdan concursul pt ca este tare greu sa nu ai parinti si sa nu aibe cine sa te ajute in viata numai putin sa va puneti in pielea lui doi copii crescuti la un centru de plasament care vor sa aibe un viitor impreuna si nu pot pt ca nici macar statul nu ii ajuta. asa ca hai andra si bogdan
nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea
de-ale croitoriei
geba2001 spune:
Da, e din zona Iasului. Si e student la psihologie(sau cam asa ceva).
Olivia Steer e insarcinata? Nu stiam. Ma bucur pt ei, dar si mie mi se pare ca nu e potrivita ca prezentatoare in direct.
Cat despre visele concurentilor... fiecare sunt mai mult sau mai putin miscatoare, emotionante, dar sunt visele lor si tb apreciati pt efortul lor.
ooana spune:
Imi place Andra la nebunie....pana acum nu ma incanta atat de tare dar danseaza foarte bine!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
...pentru nunta!
Wedding Day
roxana1974 spune:
m-am uitat si eu la emisiunea asta, vineri, mi-a placut la nebunie...eram singura acasa si nici baie la kopil nu i-am facut sa nu pierd vreo faza...nu ma uitam daca nu va citeam pe voi aici...acum regret ca n-am vazut-o de la inceput! m-am indragostit de Cristina Rus (clujeanca de-a mea ;)) si de partenerul ei, dragutul, ce bine danseaza, sper ca ei sa castige, sunt cei mai buni, de departe! Data viitoare sper sa iasa din joc Iftimoaie&Monica parca?...imi pare rau de ei, dar ceilalti sunt mai buni. Wilmark a fost nedrept cu Aliona& Arsenie dandu-le 8 la dansul latino a fost exagerat de sever. am uitat sa va spun ca sunt innebunita dupa dansul sportiv
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...