Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

www.youtube.com/watch?v=nmF6Sy6RlmU" target="_blank">ELENA GHEORGHE si CORNEL OGREAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Fetelor, eu mai intru din cand in cand pe site-ul PRO TV-ului ca sa revad evolutia Elenei+ Cornel si a lui Smiley+Adriela. Imi plac tare mult!!!!

Si eu cred ca Andra si "Bursuc" vor iesi, dar asta e concursul...Oricum, parca in clipa de fata sunt cel mai slab pregatiti (parerea mea).

Nu mi-a placut deloc atitudinea lui Temisan la final. Si ma mai enerveaza la culme ca Banica isi tot face reclama la concertele din decembrie.

In rest, imi place ca ajuta oamenii cu nevoi, m-a impresionat cazul celor doua fete (gemene) care aveau mari probleme de vedere.

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Am reusit sa vad si eu emisiunea de vineri (integral)! Ma bucur ca au ramas in concurs Dana si Ionut!!!
Pronostic ptr. vineri: cred ca vor iesi Anda Adam si Bursucul!!!

M-a impresionat dansul Norei cu Adi (concurentul din prima editie) ptr. fata din caruciorul cu rotile!!!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=FEbXIIKfZCw" target="_blank">CRISTINA RUS-BOGDAN NEGREA & ELENA GHEORGHE-CORNEL OGREAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Crashsky, minunat filmuletul si mai ales fondul muzical. Tu l-ai facut asa-i?

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)

Forum despre Flori Presate (2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Bravo, Crashsky, frumos filmuletul!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Eu l-am facut!...Ma bucur ca va place!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Of, of, m-a prins si concursul asta
Mie imi place de Ionut, mai ales cand il arata cum isi punea el sortul si facea toata treaba prin acasa, la indicatiile mamei sale. Aveam o alta parere despre striperi. Sau o fi el o exceptie?
Imi e simpatic rau.
Ex-Mandinga si Anda danseaza f.bine, dar au si experientza.

Si eu cred ca se voteaza (daca chiar se voteaza si ia cineva in seama voturile astea) in functie de caz, nu de dans. Astfel, cele mai mari sanse sa castige concursul le au Carmen si Cornel (poate si Ionut desi nu cred).
Asa ca va iesi Bursuc acum.

Faza cu indragosteala lui Bursuc de Anda s-ar putea sa fie regizata. Sau mai stii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Ce frumos, Crashsky. Bravo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meryahh spune:

as vrea si eu sa vad dansul dintre anda adam si bursuc pe regaton... poate cineva sa mi faca rost d el?plss pupici

Mergi la inceput