Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vss spune:

Bafta saptamana viitoare lui Victor si Carmen, le tzin pumnii si sper din tot sufletul sa mearga mai departe, au toate atuurile pentru a trece de duel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

quote:
Originally posted by sileriki

Felicitari pentru Dana si Ionut , ma bucur nespus , castiga cei buni

Eu n-am vazut aseara,am sa ma uit azi la reluare,deci Dana a ramas in concurs
Cine a fost eliminat?Ca am uitat cu cine s-au duelat

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

Duelul a fost intre Cristina Capatana & Aurelian Temisan ,si Dana Rogoz & Ionut , a fost frumos duelul ,era un procentaj de 31% si 69% cam asa , mi-a placut ............
Saptamana viitoare sunt condamnati la duel Anda si Bursuc si Carmen cu Victor , saraci erau un pic speriati , Banica i-a zis Andei ca nu a fost nici o echipa care sa dueleze de 3 ori , ca si cum gata cu voi , vom vedea dar si eu cred ca si Banica ca vor ramane Victor si Carmen
numai bine

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput

Sileriki , multumesc pentru raspuns
Mie Anda mi s-a parut cam vulgara in felul cum danseaza
Si eu am o presimtire ca va parasi concursul.
Abia astept sa ma uit azi la reluare

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocutica spune:

Eu sunt din ce in ce mai dezamagita de felul in care se desfasoara emisiunea Mi se pare ca inceputul ei este o lalaiala continua, pentru ca spre sfarsit sa fie totul contracronometru. Iar prestatia prezentatoarei este parca, din ce in ce mai slaba. Pacat...chiar nu au reusit si cei de la ProTv sa gaseasca o prezentatore placuta si naturala, care sa nu faca greseli atat de multe?
Personal as dori sa ramana in concurs Carmen si Victor.

Cocutica si Elena (4 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy062004 spune:

pronosticul meu pt saptamana viitoare este ca bursucelul si anda vor iesi din concurs,iar perechea care va castiga concursul la final este elena si cornel,danseaza si bine si chiar ar merita acei banii..

Mergi la inceput

Si eu am o presimtire ca Elena va castiga rapunsul
Nu sunt mare fan al emisiunii,nu stiu exact ce caz are Cornel,dar....sunt tare buni amandoi,in special ea...no comment

Fetelor,dar Bursuc s-a indragistit de Anda?
Cam asa am observat,vad ca s-a si lasat pe tanjeala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

quote:
Originally posted by vss

Bafta saptamana viitoare lui Victor si Carmen, le tzin pumnii si sper din tot sufletul sa mearga mai departe, au toate atuurile pentru a trece de duel.

Si eu le tin pumnii! Doamne ajuta sa mearga mai departe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ken spune:

Si eu sint de aceeasi parere cu voi.... Elena si Cornel.Ce este de remarcat la aceasta emisiune{pe linga multe lipsuri} si de aplaudat este faptul ca multe famili si persoane cu diferite probleme sint ajutate.Sincer ma impresionat cazul copiilor cu deficiente de auz de acum citeva editi..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

mie, din toate editiile de pana acum, mi-au placut Banica & Brenciu. au fost super tari impreuna!

Mergi la inceput