Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"
Raspunsuri - Pagina 27
Crashsky spune:
quote:
Originally posted by Salina
Multumim, Crashsky!
Sa inteleg ca si tie iti place echipa formata din Elena si Cornel? Am intrat pe site-ul PRO-ului si am revazut cateva dansuri care mi-au placut tare mult. Si eu cred ca vor iesi Temi si Cristina.
ALINA
Da, imi plac foarte mult Elena si Cornel!...Formeaza o adevarata echipa!...Eu ii vad castigatori si sper sa nu patesc ca in primul sezon in care perechea pe care o vedeam eu castigatoare, cea formata din Cristina si Bogdan, a iesit din concurs cand nu ma asteptam!
mamaruta spune:
Poporul roman este un popor de coregrafi, si doar ratatii s-au apucat sa si profeseze. Am tras concluzia asta din votu dat de public sambata pentru ala cu orfielinatu in devafoarea aluia cu cainii. Cu toate ca Patrichi si cu Petre explicasera ei acolo ceva cum ca ala cu cainii ar fi fost mai bun la dans.
cocutica spune:
Nu am apucat sa citesc toate paginile...doar am spicuit...Insa as vrea sa imi exprim si eu parerea despre acesta emisiune, fara a supara pe nimeni.
In primul rand mi se pare ca noua prezentatoare nu prea isi gaseste locul in aceasta emisiune. Mi se pare ca are o prestatie foarte slaba...poate ca nici Banica nu o ajuta nici un pic.
Apoi, referitor la perechi...se pare ca problemele la dans apar in momentul in care coregraful nu reuseste sa intuiasca ce stil de dans este mai potrivit pentru concurenti.
Despre votul prin telefon pot spune doar atat:nu am incredere in el. Oricum persoanele care urmaresc aceasta emisiune se impart in 2 categorii distincte: cei care sunt impresionati de visele concurentilor si cei care vor sa vada un concurs de dans. Personal urmaresc emisiunea pentru dans si de aceea ma intereseaza numai parerea juriului de specialitate si mai putin a televotingului. Poate par insensibila, dar mi se par exagerate momentele repetitive cu dramatismul care exista in povestea fiecaruia. un om sensibil este impresionat de o tragedie de prima data, nu trebuie sa ii repeti intruna cat de dramatica este situatia.
Cocutica si Elena (4 iunie 2006)
Happiness_4_us spune:
Emisiunea asta a fost facuta dupa So you think you can dance! care este cu mult superioara!
Acolo oamenii danseaza pentru ca asta este visul lor si intr-adevar o fac cu multa daruire.
Ce incearca sa faca Banica este foarte slab iar patachina de Iulia Vantur care nu e in stare sa rosteasca o propozitie intreaga fara sa se balbaie sau sa zica numai prostii, este demn de mila. Nu mai spun ca o imita pe Marinca la greu, cred ca se si vede zana, dar la Protv.
Nana, aspiranta la titlul de mamica!
katty spune:
quote:
Originally posted by Anca Wish
Citat din Iulia Vantur " Nu stiu ce am azi de botezez pe toata lumea".
Am auzit si eu o gramada de perle, dar nu le tin minte. Intr-adevar stiu ca a botezat-o pe directoarea de la casa de copii cu deficienta de auz!!!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
Carlin21 spune:
Emisiunea cam merge in doua directii diferite asa ca nu prea sti ce sa alegi.
Eu am observat ca juriul puncteaza executia la dans iar publicul voteaza povestea.
Nu cred ca nu se putea anticipa aceasta, dar probabil s-a vrut asa sa fie mai palpitant, care pe care.
Mie imi place mai mult formatul de aici Mira quien baila! unde concurentii sunt tot persoane publice,care reprezinta fiecare cate un ONG, dar ei danseaza cu dansatori profesionisti iar nivelul dansului este cu mult mai ridicat, plus ca intr-o emisiune sunt mai multe dansuri nu doar doua, care e cam plictisitor.
Mi-au placut vinerea trecuta tare mult dansurile folclorice
bibyrox spune:
Nu cunosc emisiunile din strainatate dupa care s-a copiat aceasta dar mie una imi place la nebunie emisiunea. Imi place si de Banica cum prezinta.. in schimb nu-mi place de zuza aia. E ridicola! Si face niste greseli de te lasa ...
La emisiunea anterioara am sustinut-o clar pe Andra! Am si votat-o de cateva ori!
Acum... nu prea am preferinte... poate pe parcurs...
Fiecare zi, plina de lumina, ma face sa-mi aduc aminte ca traiesc!
Biby
sileriki spune:
Felicitari pentru Dana si Ionut , ma bucur nespus , castiga cei buni
evi , Eric 14.06.2000
Oana_B spune:
quote:
Originally posted by NanaMotoc
[...]Emisiunea asta a fost facuta dupa So you think you can dance![...]
Hm, cred ca de fapt este echivalentul la www.bbc.co.uk/strictlycomedancing/" target="_blank">Strictly comes dancing produs de BBC, versiunea din State se cheama Dancing with the stars.
www.fox.com/dance/" target="_blank">So you think you can dance, versiunea de dans al lui American Idol si Pop Idol care descopera talente, are perechi interschimbabile, sunt toti dansatori care aspira la contracte si profesionism si trag bilete cu care concurent sa danseze si ce tema de dans au.
Dati naibii britanicii astia ce show-uri tari au
Oana_B
I love pink!