Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Nu cred ca e vorba de bani pentru intors in tara, ci de bani pentru ca el sa nu mai fie nevoit sa munceasca departe de ai sai.Mie personal mi-a mila si de bietul om ( ca multi romani de altfel) nevoit sa munceasca pe branci departe de tara si familie ca sa poata sa castige un ban. Mie personal nu mi-ar placea sa-mi stiu tatal departe , fara caldura unui camin, muncind pentru mine in cine stie ce conditii si vesnic cu pericolul bombelor in orice clipa.
Eu cred ca fiecare cu drama sa personala, cu povestea si cu necazurile lui. Nu-i putem acuza ca-si doresc un anumit lucru. Oricum , daca o sa fie ca emisiunea cealalta, o sa fie in final ajutati toti participantii.
Mersi Crashsky! Super!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

www.youtube.com/watch?v=3g1vsRlelgQ" target="_blank">DANA ROGOZ si IONUT PAVAL-Slow fox
www.youtube.com/watch?v=n79m2JHKUwM" target="_blank">DANA ROGOZ si IONUT PAVAL-Samba
www.youtube.com/watch?v=Z11GVJLrmUk" target="_blank">ANDA ADAM si DUMITRU DRAGOI-Slow fox
www.youtube.com/watch?v=FSUVYQtBQvI" target="_blank">ADRIELA MORAR & SMILEY-Samba
www.youtube.com/watch?v=cTJLCHfx2aY" target="_blank">Duel-ADRIELA MORAR & SMILEY si AURELIA GRIGORE & DINU IANCU SALAJANU

Mergi la inceput

www.youtube.com/watch?v=MUWQeoveW9Y" target="_blank">ELENA GHEORGHE si CORNEL OGREAN-Quickstep

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzitziri spune:

Sincer nici eu nu inteleg partea cu venitul in tara a tatalui ei...adica cele mai multe din visurile concurentilor sunt 'cuantificabile' - cat costa o proteza, cat costa o operatie , cat costa un adapost pentru animale. Dar cat costa asigurarea unui trai decent pe viata pentru o familie?Deci un angajament de lunga durata?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by mcm
Este...dar e dezamagitor sa vezi cum cazul unui baietel ars pierde in defavoarea unui tatic plecat de bunavoie in Israel la munca.

Cristina

pai in primul rand conteaza cum danseaza, apoi ce vis are fiecare. siintr-adevar se cunostea ca Aurelia cu Dinu erau mai slabi la dans, probabil din cauza varstei si-au cam pierdut elasticitatea.

in leg cu adapostul, pt mine este mai important decat oricare din cazurile prezentate.
din pacate sunt aproape sigura ca Vlad cu Maria au sa pice vinerea viitoare la duel. Anda cu Dumitru mi se par mai "zbantuiti" si cred ca ei o sa ramana. asa ca o sa aveti satisfactia sa vedeti ca nu a castigat un moft...
cred ca sanse reale de castig au Elena sau Dana.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

in leg cu adapostul, pt mine este mai important decat oricare din cazurile prezentate.

De ce e atat de important pentru tine? E un simplu show la care unii incaseaza neste bani, tu nu castigi nika din asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

quote:
Originally posted by Ramonika

De ce e atat de important pentru tine? E un simplu show la care unii incaseaza neste bani, tu nu castigi nika din asta

nu ai inteles. sau poate nici eu nu m-am exprimat prea bine. nu vreau sa fac subiect de discutii in contradictoriu din asta. oricum, ca sa fie clar, voiam sa spun ca daca ar fi dupa mine, daca ar fi sa "sprijin" eu unul din cazurile astea si sa am puterea sa le fac visul sa se implineasca, as alege cazul cu adapostul pentru caini.
atata tot. nu am nevoie de aprobari sau dezaprobari pt asta de la nimeni.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Cel "de-al treilea episod" din acest sezon al emisiunii "Dansez pentru tine" nu a adus deloc surprize: pe primul loc s-au clasat, din nou, pentru a treia oara consecutiv, Elena Gheorghe si Cornel Ogrean, iar echipa eliminata la duel a fost cea formata din Maria Olaru si Vlad Rosca...Pronosticul meu pentru saptamana viitoare: ies din competitie Cristina Capatana si Aurelian Temisan!

www.youtube.com/watch?v=Qdr8Lww4fiw" target="_blank">ELENA GHEORGHE si CORNEL OGREAN-Cha-cha-cha
www.youtube.com/watch?v=RJEN3XRe-Lc" target="_blank">ELENA GHEORGHE si CORNEL OGREAN-Folclor
www.youtube.com/watch?v=G7VmvN7r3DY" target="_blank">ADRIELA MORAR & SMILEY-Cha-cha-cha
www.youtube.com/watch?v=LJscdxLTkdM" target="_blank">ADRIELA MORAR & SMILEY-Folclor
www.youtube.com/watch?v=xsAxeDr3ojk" target="_blank">Duelul-ANDA ADAM & DUMITRU DRAGOI si MARIA OLARU & VLAD ROSCA
www.youtube.com/watch?v=pqra1W3opCA" target="_blank">ANDA ADAM si DUMITRU DRAGOI-Folclor
www.youtube.com/watch?v=duq6ibmyJlo" target="_blank">CARMEN STEPAN si VICTOR SLAV-Cha-cha-cha
www.youtube.com/watch?v=HTp8RnHvG2o" target="_blank">CARMEN STEPAN si VICTOR SLAV-Folclor
www.youtube.com/watch?v=JUXxrow9y0I" target="_blank">DANA ROGOZ si IONUT PAVAL-Folclor
www.youtube.com/watch?v=seckHBE5n_o" target="_blank">DANA ROGOZ si IONUT PAVAL-Cha-cha-cha

Mergi la inceput

www.sendspace.com/file/ui6ckt" target="_blank">ELENA GHEORGHE si CORNEL OGREAN-QuickstepDOWNLOAD
www.sendspace.com/file/ch3bhh" target="_blank">ELENA GHEORGHE si CORNEL OGREAN-SambaDOWNLOAD
www.sendspace.com/file/7b3te8" target="_blank">ELENA GHEORGHE si CORNEL OGREAN-Slow foxDOWNLOAD
www.sendspace.com/file/1i4lpe" target="_blank">ELENA GHEORGHE si CORNEL OGREAN-Cha-cha-chaDOWNLOAD
www.sendspace.com/file/495cua" target="_blank">ELENA GHEORGHE si CORNEL OGREAN-FolclorDOWNLOAD

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Multumim, Crashsky!

Sa inteleg ca si tie iti place echipa formata din Elena si Cornel? Am intrat pe site-ul PRO-ului si am revazut cateva dansuri care mi-au placut tare mult. Si eu cred ca vor iesi Temi si Cristina.

ALINA

Mergi la inceput