Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

ma intreb de ce vi se pare asa un moft sa lupti pentru un adapost pentru animale.
oricum nu se ia dupa cazuri, ci dupa cum danseaza.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

si mie imi place emisiunea asta! e faina!
mi-a placut Elena-fosta mandinga! felicitari!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

ma intreb de ce vi se pare asa un moft sa lupti pentru un adapost pentru animale.
oricum nu se ia dupa cazuri, ci dupa cum danseaza.

Pentru ca vine iarna si sunt atatia batrani care ingheata pe strazi, amarati, dezbracati si fara bani.
Iubesc animalele, dar comparativ cu alte probleme, acesta pare un moft.

Ca si tipa aia cu taica-sau in Israel. Ma intreb de cati bani ar avea nevoie ca tatal ei sa vina acasa. A plecat acolo de buna voie iar asta cu "marele risc" e putin exagerat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Ramonika, poate m-am exprimat gresit cand am zis moft dar daca visul vietii mele ar fi sa fac un adapost pentru caini dar in acelasi timp copilul sau prietenul meu ar suferi un accident groaznic, nu as sta de doua ori sa ma gandesc unde sunt mai utili banii.
Si eu iubesc animalele la nebunie si urasc ignoranta celor care le arunca in strada sau nu iau masuri pentru protejarea lor, cu toate astea cred ca si oamenii oropsiti de soarta merita un loc in inima noastra.

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
Motanosu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Intre timp am vazut si inregistrarile de pe site-ul protv-ului si stiu la ce sa ma astept diseara! Azi nu voi mai rata emisiunea! Sper!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

cine poate sa integistreze si sa puna pe you tube!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

Favoritii mei sunt tot Elena si Cornel

Acum, dincolo de discutii aprinse, eu imi amintesc ca la sfarsitul editiei din primavara toti participantii au primit cate ceva, la Teo in emisiune parca. S-a gasit pt fiecare un sponsor. Acum, vedeti voi, fiecare are visul lui in care crede, ar fi nedrept sa venim noi si sa spunem ca este un moft visul lui x sau y. Si pana la urma este o emisiune de televiziune care trebuie sa aiba audienta, care are multe si lungi pauze publicitare , ma intelegeti...

PS- faza cu adapostul pt animale, incercati si voi s-o priviti ca pe-un avantaj pt cei care nu le suporta si carora le este teama de ele pe strada. Normal ca impresioneaza mai tare povestea lui Mihnea (mie mi-a fost tare drag baietelul acesta) sau a celor doi baieti imobilizati...sincer si cei doi parinti care nu aud ma impresioneaza...

Show-ul este frumos de urmarit

ALINA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcm spune:

quote:
Originally posted by Salina

Favoritii mei sunt tot Elena si Cornel

Show-ul este frumos de urmarit

ALINA

Este...dar e dezamagitor sa vezi cum cazul unui baietel ars pierde in defavoarea unui tatic plecat de bunavoie in Israel la munca.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

www.youtube.com/watch?v=eYJ4ly24fwM" target="_blank">ELENA GHEORGHE si CORNEL OGREAN-Slow fox
www.youtube.com/watch?v=WqTLCUWRV0o" target="_blank">ELENA GHEORGHE si CORNEL OGREAN-Samba
www.youtube.com/watch?v=M-H3ZdsQ6y0" target="_blank">CARMEN STEPAN si VICTOR SLAV-Samba
www.youtube.com/watch?v=uXmvCazHcVE" target="_blank">CARMEN STEPAN si VICTOR SLAV-Slow fox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sileriki spune:

si mie imi pare tare rau pentru Mihnea ,fata de fata politista , eu nu inteleg de ce a fost ea selectata , hai sa fim seriosi , de 6 ani in Israel si nu are bani sa vina in tara , atunci pentru ce mai sta ?, fata aceasta trebuia sa mearga la Surprize la Andrea , aici a ocupat un loc pe degeaba ,
daca ar deschide cineva un cont pentru Mihnea si eu as da bani , oare am putea face noi ceva ?, ar fii bine
O zi buna tuturor

evi , Eric 14.06.2000

Mergi la inceput