Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Elena Gheorghe este cumva solista de la Mandinga?

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tessie spune:

Da,este ex-solista de la Mandinga.Dupa parerea mea,Cornel si Elena sint cei mai buni,sper s-o tina tot asa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

Revenid la sezonul trecut al emisiunii, sper sa va placa acest "remember".
www.youtube.com/watch?v=xxQuF0aV5Ew" target="_blank">CRISTINA RUS si BOGDAN NEGREA-Ultimul dans

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Cred ca sunt scosi dupa ce probleme au ei de rezolvat, ca nu-mi imaginez sa ramana ala de vrea sa-i faca lu ma-sa adapost pentru caini si o sa iasa cea cu copilul ars.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Wish spune:

Eu m-am distrat la comentariile lui Banica referitoare la concurentii din prima editie. De fiecare a zis cate ceva haios, dar am retinut de Arsenie si (am un lapsus cum o cheama pe partenera) continua sa se sarute si acum pt ca nu le-a zis nimeni ca s-a terminat emisiunea.
Super tare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Theiuta spune:

Aliona o chema pe basarabeanca.Am citit dupa ce s-a terminat emisiunea ca a fost pura regie faza cu relatia dintre ea si Arsenie, pentru mai multa priza la public.

Deasemenea, mai citisem despre Cristina Rus, ca va face parte din juriul celei de a II a editie.Dar vad ca nu e...Imi placea mult de ea

Theiuta

poze cu Nicolas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Mamaruta nu cred ca sunt scosi dupa importanta problemelor.Si in editia trecuta au fost care au avut probleme mai mari si au iesit.Asa am crezut si au initial dar nu e asa.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Nu se iese dupa importanta cazurilor. Unele sunt mofturi (ex. cel cu adapostul pt. caini) dar cum alegi intre a reda unui copil o copilarie normala si a reda unui om viata (baiatul paralizat) ???

www.tickercentral.com/view/76xc/1.png" target="_blank">Slabesc,slabesc...
Motanosu'

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

Sincer, nu am urmarit nici prima editie nici acum, decat cate 10 minute. Asa m-am gandit eu ca ar trebui sa iasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

Asa am gandit si eu data trecuta si m-am inselat!

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput