Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Pe situl ProTV-ului puteti vedea filmuletze cu toate dansurile. Azi noapte eu la asta m-am uitat. :-)

Sibylle 40 + 2
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

eu nu am reusit sa vad pana la sfarsit, pe ca am adormit
imi spune careva si mie cine a intrat la duel pt saptamana urmatoare?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Buna, buna, eu v-am zis sa va uitati si eu nu m-am uitat, am avut atat de multa treaba ca mi-am adus aminte tarziu, cand am mai prins prea putin. Am zis ca vad a doua zi in reluare si am fost plecati cu niste musafiri din strainatate veniti la noi!!!
Datorita voua, totusi, mi-am dat seama totusi cum a fost!
Sper ca de data viitoare sa nu mai ratez. Data trecuta n-am ratat nici o emisiune! O sa ma uit si eu pe site-ul ProTV-ului sa vad dansurile.
Ma bucur ca este o editie mai reusita, dupa spusele voastre!!!

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CORNELIAP33 spune:

quote:
Originally posted by Ramonika

eu nu am reusit sa vad pana la sfarsit, pe ca am adormit
imi spune careva si mie cine a intrat la duel pt saptamana urmatoare?

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Pentru duel, saptamana viitoare, s-au "calificat" Smiley si Adriella si, pe de alta parte Dinu Iancu Salajan si Aurelia... si daca se accepta pronosticuri, cred ca D.I . Salajan si Aurelia vor pierde.

Cornelia si taurasul Rares Costin (nascut in 22.04.2002)
Fotografii

Ajutati-l pe George!
www.cuzuc.netfirms.com

"Este mai bine sa taci si sa dai impresia ca esti prost, decat sa vorbesti si sa inlaturi orice dubiu."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

A inceput si al doilea sezon al emisiunii...Dupa cum era de asteptat, m-am apucat sa fac comparatii intre perechile din primul sezon si cele de acum...Am gasit puncte slabe ambelor categorii, dar si plusuri mai mari pentru cei din aceast sezon, asa ca, una peste alta, consider ca perechile de acum, cel putin din cate am vazut in prima editie, sunt un pic peste nivelul celor din sezonul anterior...Daca inainte de inceperea concursului nu aveam nici o pereche favorita, dupa dansurile de vineri seara, Elena Gheorghe si partenerul ei, Cornel Ogrean, m-au convins ca merita sa-i sustin de acum incolo...In rest, partenerii vedetelor mi-au parut mai bine pregatiti in ale dansului, cu mici exceptii-partenera lui Dinu Iancu Salajanu...Cat priveste duelul de saptamana aceasta, il consider unul asteptat...In ceea ce priveste pronosticul meu privind echipa care se va salva, eu pariez pe cea formata din Smiley si Adriela, pentru simplu fapt ca Dinu Iancu Salajanu nu poate comunica in nici un fel cu partenera sa, Aurelia...iar acest lucru se vede clar in evolutia lor...In sfarsit, pentru cei ce au admirat, al fel ca mine, dansurile perechii Elena si Cornel, las aici inregistrarea evolutiei lor la stilul disco.
www.youtube.com/watch?v=lkz2uMxvaEk" target="_blank">ELENA GHEORGHE si CORNEL OGREAN-Disco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelaispir spune:

quote:
Originally posted by dara

Ce ziceti de noua prezentatoare? Mie imi place de ea, e draguta dar ma amuza o chestie... Priviti impreuna,(ea si Banica) pare varianta blonda a Andreei Marin. Dar doar de la distanta... Ca pe Marin n-o prea plac...

Dara si Darisor

pai e tot moldoveanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Fetelor la editia trecuta cine era in juriu in afara de Emilia Popescu su Willmark?

Cornelia si eu cred ca vor pierde perechea Dinu-Aurelia.

Razvan(07 martie 2004) si mami

Cand Dumnezeu inchide o usa , intotdeauna deschide o fereastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katty spune:

quote:
Originally posted by asi

Fetelor la editia trecuta cine era in juriu in afara de Emilia Popescu su Willmark?

Cornelia si eu cred ca vor pierde perechea Dinu-Aurelia.

Razvan Mazilu si Mariana Bitang.

Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici

varsta lui Andrei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asi spune:

Multumsc Katty.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

quote:
Originally posted by Crashsky

A inceput si al doilea sezon al emisiunii...Dupa cum era de asteptat, m-am apucat sa fac comparatii intre perechile din primul sezon si cele de acum...Am gasit puncte slabe ambelor categorii, dar si plusuri mai mari pentru cei din aceast sezon, asa ca, una peste alta, consider ca perechile de acum, cel putin din cate am vazut in prima editie, sunt un pic peste nivelul celor din sezonul anterior...Daca inainte de inceperea concursului nu aveam nici o pereche favorita, dupa dansurile de vineri seara, Elena Gheorghe si partenerul ei, Cornel Ogrean, m-au convins ca merita sa-i sustin de acum incolo...In rest, partenerii vedetelor mi-au parut mai bine pregatiti in ale dansului, cu mici exceptii-partenera lui Dinu Iancu Salajanu...Cat priveste duelul de saptamana aceasta, il consider unul asteptat...In ceea ce priveste pronosticul meu privind echipa care se va salva, eu pariez pe cea formata din Smiley si Adriela, pentru simplu fapt ca Dinu Iancu Salajanu nu poate comunica in nici un fel cu partenera sa, Aurelia...iar acest lucru se vede clar in evolutia lor...In sfarsit, pentru cei ce au admirat, al fel ca mine, dansurile perechii Elena si Cornel, las aici inregistrarea evolutiei lor la stilul disco.
www.youtube.com/watch?v=lkz2uMxvaEk" target="_blank">ELENA GHEORGHE si CORNEL OGREAN-Disco

"Viata trebuie traita asa cum este, pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati!"

Si mie imi plac Elena si Cornel ! Se misca extraordinar amandoi!

Mergi la inceput