Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"
Raspunsuri - Pagina 22
Oana spune:
Apropo de relatia dintre Aliona si Arsenie ia uitati ce am gasit:
http://stiri.rol.ro/stiri/2006/05/aliona_lui_arsenie_are_un_iubit_italian.htm
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
ligeea spune:
Nu ma intelegeti gresit .Ei ca persoane nu sunt oameni rai.Itr-un fel societatea romaneasca e cea care i-a pervertit.Ajungi sa ceri ceva la TV , la radio, in presa , faci un exchibitionism ieftin ca sa capeti niste drepturi legale.S-a ajuns la aceasta situatie in timp, ani in care au si-au cautat drepturile in mod onest si nu i-a bagat nimeni in seama.
Si atunci , au dobandit acest mimetism s-au adaptata la mediu. Dau oamanilor imaginea pe care acestia o vor. Bani au din micile afaceri ale lui Adi , casa a fost data de la servici ca locuinta sociala si apoi a fost cumparata. Nu li se pare normal sa vanda casa si sa se mute intr-un cartier mai ieftin dar la acelasi confort .Nu li s-a parut normal sa foloseasca banii pe care i-au strans -pentru ce i-au strans . Au devenit meschini, incearca sa ia societatii tot ceea ce aceasta i-a luat .E mai normal sa incerci sa capeti mai mult si tot gratis daca societatea te-a invatat ca se poate.
De ce?pentru ca intr-o tara civilizata ce i s-a intamplat Norei trebuia aspru pedepsit . O scara care cade pe tine la servici ca nu e asigurata, e accident de munca . Si trebuie sa-ti plateasca recuperarea, operatiile si o suma de bani pt. a trai decent.Plus ca sunt persoane care ar trebui sa raspunda in fata legii. La noi, Romtelecomul are o deviza S-auzim de bine. Se potriveste , nu ?
katty spune:
Pentru ca astazi incepe un nou sezon al emisiunii, m-am gandit sa continuam tot aici. Abia astept emisiunea diseara! Sper sa nu ma dezamageasca!
Catalina & Robert-Andrei (4 ani)
Poze aici
varsta lui Andrei
mihaeladm spune:
Mie imi place varianta italiana:'Ballando con le stelle'. Este sambata de la ora 10 seara, pe Raiuno.
La ei, cuplul de dansatori este compus dintr-o vedeta si un dansator profesionist. Sunt mai multe momente de dans decat la noi si nici publicitatea parca nu este asa agresiva.
Ei sunt la a treia editie.
Teodora D. spune:
Nu am prins emisiunea de la inceput, ci doar de cand Temisan a dansat disco, nu sunt o fana a lui, dar mi-au placut mult de tot dansul lui si expresia fetei, iar de atunci m-am distrat cu Dinu Iancu Salajanu si cu partenera lui cu care a cam dat de pamant la sfarsitul quick-step-ului, mi-au placut cativa concurenti-baieti(partenerul Mariei Olaru, Vlad si cel al Andei Adam), am admirat frumusetea unei brunete, imi place orchestra, imi place muzica si, per total, show-ul imi pare bun, ceea ce nu pot sa spun despre nicio emisiune de divertisment de la noi(exceptie "cronica carcotasilor").
"Arbitrii" sunt mai duri decat la prima editie, Cornel Patrichi(ah,cat a imbatranit!) nu ii menajeaza pe concurenti,mai e un baiat pe care il gasesc f. dragut, Mihai Petre(oare cine e?), care se exprima mai "dulce", dar nu da nici el note prea mari, iar Emilia Popescu si Willmark au fost si la prima editie.
edit ca am gasit cine e www.spt.ro/?section=10&subsection=0&articol=6964" target="_blank">Mihai Petre.[
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
mihaeladm spune:
Editia asta mi se pare mult mai buna.
Mi-a placut mult Elena (fosta solista de la Mandinga).
Juriul imi place pentru ca argumenteaza mai mult. Nu stiu, dar nu imi placea felul in care argumenta d-na Bitang in editia trecuta...
Abia astept sa vad cum cresc perechile de la o editie la alta.
zfcristina spune:
Mie imi plac mai multe perechi,Anda Adam cu Dumitru(parca asa il cheama)Elena ex-Mandinga si perechea ei,Smiley cu perechea lui si Politista(parca este cu Temisan).
Ce mi se pare mie aiurea....pretentiile juriului...participantii sunt totusi amatori.Am fost tare dezamagita de notele acordate,nu aveam pretentii la 10 pe linie ,dar totusi...
1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant
dara spune:
Ce ziceti de noua prezentatoare? Mie imi place de ea, e draguta dar ma amuza o chestie... Priviti impreuna,(ea si Banica) pare varianta blonda a Andreei Marin. Dar doar de la distanta... Ca pe Marin n-o prea plac...
In rest... Mie imi place emisiunea, dar din cauza reclamelor care ocupa foarte foarte mult spatiu, am adormit bustean si n-am reusit sa vad nici jumate...
Dara si Darisor
olguttza spune:
asta cu juriul e o chestie de aparenta, ca sa zic asa. si la inceputul editiei trecute s-au dat note micute si toti pareau intransigenti. insa, pe masura ce concursul se desfasura, notele erau din ce in ce mai mari - nu neaparat datorita concurentilor care deveneau mai buni.
per ansamblu, mi-a placut si m-au impresionat cazurile umanitare. ce n-am priceput a fost situatia fatucii aleia politiste care vrea sa-l aduca pe tata'su din israel dupa 6 ani... pai omu' ala pentru ce s-a dus acolo? nu ca sa castige bani (mai multi decat daca ar fi ramas aici)? cazu' asta mi s-a parut mai mult de surprize, surprize. si ca tot veni vorba, si io am remarcat asemanarea prezentatoarei cu andreea marin. si am impresia ca se si cam chinuie s-o imite cumva.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
zfcristina spune:
quote:
Originally posted by olguttza
asta cu juriul e o chestie de aparenta, ca sa zic asa. si la inceputul editiei trecute s-au dat note micute si toti pareau intransigenti. insa, pe masura ce concursul se desfasura, notele erau din ce in ce mai mari - nu neaparat datorita concurentilor care deveneau mai buni.
per ansamblu, mi-a placut si m-au impresionat cazurile umanitare. ce n-am priceput a fost situatia fatucii aleia politiste care vrea sa-l aduca pe tata'su din israel dupa 6 ani... pai omu' ala pentru ce s-a dus acolo? nu ca sa castige bani (mai multi decat daca ar fi ramas aici)? cazu' asta mi s-a parut mai mult de surprize, surprize. si ca tot veni vorba, si io am remarcat asemanarea prezentatoarei cu andreea marin. si am impresia ca se si cam chinuie s-o imite cumva.
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.
De la nunta...
S-ar putea...nu stiu...eu data trecuta n-am vazut emisiunea de la inceput.
Cazul politistei si mie mi s-a parut ciudat din acelasi motiv,dar am zis ca poate am pierdut eu ceva
1 ,2
3
am implinit 2 anisori
Cristina , mami de cei mai frumosi si iubiti copii de pe pamant