Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adrianaloy spune:

Am auzit ca Iulia Vantur-stiti, blonda care a dansat in ultima emisiune si care prezinta stirile de dimineata in weekend- va presta alaturi de Banica la emisiunea viitoare.

Ati vazut ca Nora a primit din partea Protv 13,000 Euro? Gestul m-a bucurat enorm. sper sa ne tina la curent cu insanatosirea ei!

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

N-am vazut aseara,emisiunea continua?
Cine sunt noii concurenti?(vedete)

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

Alayna, abia din toamna incepe iar, am auzit ca acum se organizeaza preselectii :)

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crashsky spune:

Gandindu-ma la toti cei ce i-au sustinut pe Cristina si Bogdan, printre care ma numar si eu, evident, m-am hotarat sa fac un filmulet cu cei doi...Un filmulet care sa ne aminteasca de visul lui Bogdan pe care si noi l-am trait in pasi de dans...
CRISTINA si BOGDAN-Amintindu-ne de un vis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

quote:
Originally posted by ingerash
Alayna, abia din toamna incepe iar, am auzit ca acum se organizeaza preselectii :)

Mersi pentru raspuns
Eu am urmarit in mare emisiunea ,credeam ca aseara au fost noi concurenti

"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

quote:
Originally posted by Crashsky

Gandindu-ma la toti cei ce i-au sustinut pe Cristina si Bogdan, printre care ma numar si eu, evident, m-am hotarat sa fac un filmulet cu cei doi...Un filmulet care sa ne aminteasca de visul lui Bogdan pe care si noi l-am trait in pasi de dans...
CRISTINA si BOGDAN-Amintindu-ne de un vis

Crashsky, da chiar ti-au placut Cristina si Bogdan!Te-am mai vazut si pe alte forumuri facand lobby pt. ei...
Multumim pt. filmulet.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligeea spune:

Dragele mele ,

ma repet din nou, nevasta cicalitoare . Nu mai luati de bune ,,povestirile adevarate. Cunosc personal cazul Norei si pot sa va spun urmatoarele .Accidentul a fost un mare ghinion, trebuia sa fie declarat accident de munca si data mari depsgubiri , dar asa a fost sa fie. S-a recuperat partial, poate sa mearga cu cadrul si cu orteze, Ei nu stau prost cu banii,au chiar multi bani la banca , ceva in jur de 1 mld. Au un ap. in centrul Bucurestiului care valoreaza cat 4 operatii , parintii lui mai au doua ap.No
Este vorba de mentalitatea persoanelor care , atunci cand au probleme mari -caci este o mare problema , tind spre un fel de -e prea dur -cersetorie mascata . Nu mi se pare normal sa apelezi la compasiunea si punga publica atata timp cat ai avea posibilitatea ca din eforturi proprii sa te sustii financiar. Adi nu a avut niciodata servici . Nici inninte nici dupa accident ca nu-i place sa aiba sef . Pleaca in concedii platite de asig. cate 3-4 luni pe an.
Nu ma intelegeti gresit. Dar ma repet.Sunt multi oameni nevoiasi cu adevarat, oameni care si-ar vinde parul ca si stiti voi cine pt. sanatatea copilului . Nu ar tine bani la banca din sponsorizari sa faca pui. Nu ar crea un teleton dintr-o poveste care are la baza o tragedie . Criticati-ma dar asta e

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerash spune:

quote:
Originally posted by ligeea

Dragele mele ,

ma repet din nou, nevasta cicalitoare . Nu mai luati de bune ,,povestirile adevarate. Cunosc personal cazul Norei si pot sa va spun urmatoarele .Accidentul a fost un mare ghinion, trebuia sa fie declarat accident de munca si data mari depsgubiri , dar asa a fost sa fie. S-a recuperat partial, poate sa mearga cu cadrul si cu orteze, Ei nu stau prost cu banii,au chiar multi bani la banca , ceva in jur de 1 mld. Au un ap. in centrul Bucurestiului care valoreaza cat 4 operatii , parintii lui mai au doua ap.No
Este vorba de mentalitatea persoanelor care , atunci cand au probleme mari -caci este o mare problema , tind spre un fel de -e prea dur -cersetorie mascata . Nu mi se pare normal sa apelezi la compasiunea si punga publica atata timp cat ai avea posibilitatea ca din eforturi proprii sa te sustii financiar. Adi nu a avut niciodata servici . Nici inninte nici dupa accident ca nu-i place sa aiba sef . Pleaca in concedii platite de asig. cate 3-4 luni pe an.
Nu ma intelegeti gresit. Dar ma repet.Sunt multi oameni nevoiasi cu adevarat, oameni care si-ar vinde parul ca si stiti voi cine pt. sanatatea copilului . Nu ar tine bani la banca din sponsorizari sa faca pui. Nu ar crea un teleton dintr-o poveste care are la baza o tragedie . Criticati-ma dar asta e

ligeea

nu mai inteleg nimic, mie chiar mi-au placut oamenii astia si nu mi s-a parut ca ar ascunde ceva dubios...

Nu înceta niciodata sa zâmbesti, nici chiar atunci când esti trist, pentru că nu se stie cine se poate îndragosti de zâmbetul tău!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

quote:
Originally posted by ligeea

Dragele mele ,

ligeea

Nu pot sa cred!Si pe mine chiar ma impresionase cazul lor...

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Of, of, Ligeea, m-ai cam dat peste cap cu vestile tale, pai daca aveau bani de ce nu s-a operat mai demult, de ce au stat atatia ani degeaba?!

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput