Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns katty spune:

Sunt de acord cu voi ca emisiunea lui Teo a fost super! Cei vizati chiar nu se asteptau la asta! M-am bucurat mult si pentru Aliona, si pentru Nora!
Asteptam urmarea in toamna!

Catalina & Andrei (3ani si 9 luni)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aiamoni spune:

A fost super ca s-au implinit atitea vise....

Mai oameni buni (vorba lui Stefan Banica Jr.:), voi ati inteles ceva din povestea asta cu Aliona si Arsenie???
Mie mi s-a parut ca in editia in care au fost la duel clar au aratat ca sunt impreuna, Aliona practic a recunoscut, s-au sarutat si s-au imbratisat tot timpul ca doi porumbei
Dupa aia la emisiunea urmatoare au pastrat distanta, nu se mai imbratisau nici macar dupa o nota de 10. Apoi si-au mai revenit ceva, aseara Aliona a zis ca n-a fost decit o poveste inventata. Mie mi se pare o prostie sa recunosti public asa ceva daca asta e adevarul, e ca si cum ai zice "ei da, v-am mintit, am vrut sa va fraierim un pic!".Eu una o cred si pe Teo care zice ca i-a vazut tot timpul "repetind" , si nici gestul lui Arsenie de a-i cere Andrei sa taca n-avea vrun sens daca ce spune Aliona e adevarat. Pai daca n-a fost nimic ce putea Andra sa spuna care sa nu-i convina??
Iar la dansul final camera i-a surprins la un moment dat dansind imbratisati, pai eu una n-as dansa chiar asa cu un barbat pe care nu-l iubesc, as pastra putina distanta asa cum dansau toti ceilalti...
Ma rog, e clar ca nu vor sa spuna si probabil nu e frumos sa ne bagam in viata lor...dar ei au inceput in editia cu duelul.
Voi ce parere aveti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreea_k spune:

Am pierdut emisiunea lu' Teo .
please , spuneti-mi si mie ce si cum.Pana acum am dedus ca Aliona a primit proteza pt tatal ei si ca Adi Dragan are jumatate din suma necesara operatiei dar ceilalti ce au zis ?I-a ajutat si pe ei careva sa isi realizeze macar partial visul ?
Cel putin "fata" lu' Iftimoaie vroia o sala de dans pt copii surdo-muti si cred ca o fi gasit vreun binevoitor sa ii ajute , nu ?
"Fata" lu' Radu Ile nu avea nevoie de f multi bani parca.O fi ajutat-o si pe ea careva ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Andreea_k, toti si-au realizat visele, unii total altii partial. Fata care era cu Radu Ile a primit 3000 euro ca sa isi plateasca frate-su datoriile (ea spusese ca avea nevoie de vreo 100 milioane) deci s-a rezolvat, medicul ala cu Raluca Arvat a primit tratament pentru baietelul cu autism ca venise unul de la o asociatie speciala pt. copii cu probleme, fata cu Virel Sipos a primit o excursie in Brazilia si pt. ea si pt. maica-sa, fata cu Iftimoaie a primit pt. tatal ei o sala ca a venit un baiat care era partial surd (auzea doar 75%) care avea o sala de dans in Bucuresti si care s-a oferit sa le puna sala la dispozitie, Nora a primit 13.000 euro de la Protv si mai multe mii de euro de la diverse persoane cred ca s-a apropiat de 20.000 euro ii mai trebuiau vreo 10.000 pt. a acoperi toate cheltuielile pt. plecarea in China, sa speram ca va reusi si ea.
Pe astia toti i-am vazut eu cu ochii mei, din spusele fetelor am dedus ca si Aliona a primit proteza pt. tatal ei, iar in rest nu mai stiu, a mai primit cineva ceva?? Am uitat pe cineva? Cine mai stie sa mai completeze.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

poze
Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

La emisiunea Povesti adevarate de la Acasa, paremi-se astazi, se va vorbi despre cazul Norei. Se pare ca Anca incearca toate posibilitatile pt a-i ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Am inteles ca in toamna va fi o noua editie a acestei emisiuni.
Va prezenta tot Stefan Banica jr;insa Olivia nu va mai fi prezenta fiind insarcinata.Sunt curioasa cine o va inlocui?

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helga spune:

quote:
Originally posted by AYUMI

Am inteles ca in toamna va fi o noua editie a acestei emisiuni.
Va prezenta tot Stefan Banica jr;insa Olivia nu va mai fi prezenta fiind insarcinata.Sunt curioasa cine o va inlocui?

Andreea Marina sau TEO???

Mergi la inceput

multumesc pt raspuns ,.Deci in mare toti s-au vazut cu visul realizat.
Asteptam editia urmatoare sa vedem ce si cum .Sunt asa de curioasa ce vedete o sa participe.....
Propun sa nu inchidem subiectul si sa mai scrie fiecare ce mai afla pana la urmatoarea editie.
Mie personal cel mai mult mi-a placut Cristina Rus si Aliona si eram sigura ca ei o sa ajunga in finala dar pana la urma toti au iesit invingatori si asta conteaza.

Mergi la inceput

A , era sa uit.Si fiica-mea ( 3 ani ) a iesit "invingatoare" de pe urma concursului in sensul ca a invatat noi figuri de dans.
A vazut-o pe Andra la un dans "mangaindu-se" pe sani si face si ea la fel acum si de la Hip Hop a retinut ca tre' sa se tina cu mana de turul pantalonilor si sa dea din fund , ceea ce si face mai nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

mai, pe mine nu ma supara ca a castigat Andra. chiar era a doua pe lista mea de preferinte. dar mi-au placut mai mult Arsenie si ALiona.

ce m-a enervat la culme e urmatorul fapt: infierbantata eu de spectacol, zic sa dau mesaj la 1776 sa votez cu Arsenie. bun. zis si facut. dau mesaj, zice expediere mesaj, apoi cica "mesaj neexpediat, incercati mai tarziu". adica nu s-a trimis mesajul, nu s-a taxat, logic, nu? mai dau peste 2-3 minute altul, la fel, altul, la fel. dau vreo 5 mesaje. numai ce-mi vine-n cap sa imi verific creditu'. (is pe cartela). hopa.... mi-a mancat 5,8 dolari dau telefon la 444 la astia de la orange si cica mesajul nu a ajuns la destinatar, ci este in asteptare, ca s-a blocat casuta destinatarului de asa multe mesaje cate au primit. cica se incearca timp de 72 de ore sa se trimita mesajul, daca nu se reuseste, se da creditu'-napoi. credeti ca am mai vazut frun kredit? ciuciu

nu mai sun in viata mea la concursuri sau vrajeli din astea.

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput