Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

il poti gasi pe site-ul protv-ului. intra unde scrie "dansez pt tine'" si-o sa vezi acolo tot.

Mergi la inceput

ce ziceti de adriela si smiley? bravo lor! 10 si din partea noastra. pacat ca nu pot castiga toti. mie personal, imi plac toti si n-as putea alege.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meryahh spune:

ms moolt didi ... chiar au dansat super adriela si smiley.. vreau sa castige concursul:P

Mergi la inceput

cu placere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vss spune:

Un nou duel Victor Slav - Carmen Stepan vs Dana Rogoz - Ionut Pavel
Oare cine va merge mai departe...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

niciodata nu apuc sa ma uit de la inceput si pe urma adormasta e. Imi puteti spune si mie ce vis are partenerul Danei Rogoz, ca sa-mi dau seama cine iese data viitoare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by mamaruta

niciodata nu apuc sa ma uit de la inceput si pe urma adormasta e. Imi puteti spune si mie ce vis are partenerul Danei Rogoz, ca sa-mi dau seama cine iese data viitoare?

Ionut viseaza sa-i poata plati operatia mamei lui care e grav bolnava de inima.
Cred ca data viitoare va iesi din concurs Abramburica cu Ionut...

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Mi-a placut mult salsa Adrielei cu Smiley.
Si eu cred ca va iesi Ionut

Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)

Cel mai destept cedeaza primul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamaruta spune:

quote:
Originally posted by Alina

quote:
Originally posted by mamaruta

Ionut viseaza sa-i poata plati operatia mamei lui care e grav bolnava de inima.
Cred ca data viitoare va iesi din concurs Abramburica cu Ionut...

Alina

Multumesc frumos, Alina. Nasol moment, acum cred ca va conta cum se prezinta ei. Parerea mea este ca daca Bursucu nu facea fitele cu anda adam ca vrea sa ramana la ea, nu cred ca era eliminat. Jocul greseala asteapta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Salina spune:

M-au lasat fara grai Adriela si Smiley la salsa, zau ca mi-au placut tare mult si eram convinsa ca vor lua 10 (nu ma asteptam chiar la 10 pe linie). Mi-au placut si Elena cu Cornel. Sunt convinsa ca aceste doua perechi vor fi in finala. Insa mi-e greu sa-mi doresc sa castige doar unii, mi-ar placea ca ambele perechi sa castige. Desigur, conteaza si visul si probabil ca cel al lui Cornel este mai induiosator.

Acum, legat de duel...of, tare as vea sa ramana Dana si Ionut. Insa, uneori Dana mi se pare cam rigida in miscari iar Ionut ma enerevaza ca atitudine in dans. Tot uneori. In schimb, intotdeauna, de la inceputul showlui mi-a fost total antipatica Carmen si extrem de simpatic Victor. Acum, ziceti si voi...pai e drept? Ca dans, nu-mi place Carmen pt. ca mi se pare obositor de teatrala. Insa visul ei este foarte emotionant si devotamentul ei de remarcat. So...eu n-as stii cu cine sa votez, sincer va spun. Sunt curioasa sa vad si parerile voastre.

Ce-am observat, au ramas cei mai buni si cu totii sunt muuuult mai buni decat la debutul emisiunii.

ALINA

Mergi la inceput