Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"
Raspunsuri - Pagina 17
craciunitza spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Nu asa se face oameni buni, NU se spun "visele" decat la sfarsit, astia au manipulat "masele". Atunci la ce bun sa mai danseze daca nu cadtiga cei mai buni?
Au atentionat mereu sa nu se voteze in functie de visele concurentilor, atunci de ce ne-au mai spus care sunt visele lor? Ai dreptate, a fost manipulare.
Aseara, manipularea pe care am sesizat-o eu a fost urmatoarea:
- Banica ii explica Cristinei, inainte de votare, ce benefica pentru cariera ei a fost participarea la aceasta emisiune, indirect o consola si isi lua ramas-bun de la ea;
- Andrei i-a adus parintii si a facut din asta un show paralel concentrand atentia pe Andra;
- Andra si Florin au avut timp fizic mai mult pentru votare;
- camerele de luat vederi au manipulat la greu, de cate ori Banica vorbea de castigatorul emisiunii, camera se fixa pe fatza Andrei;
Sunt mult mai multe decat cele mentionate mai sus.
Cat despre amaratii care nu au unde sa stea, le-as fi dat un loc de munca, nu o casa gratis!
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
kriss79 spune:
Andra a castigat, ma bucur pentru Florin si Ana Maria! Recunosc ca Aliona si Arsenie au dansat cel mai bine. Am citit undeva pe net, nu mai tin minte unde, parerea unui psiholog cu privire la cine va castiga, in functie de visul fiecaruia. Era clar ca visul lui Florin va castiga! Oamenii sunt mai receptivi la faptul ca Florin si prietena lui nu au unde sa locuiasca, in timp ce perechea Aliona&Arsenie a fost mereu o pereche vesela, mereu s-a pus accentul pe relatia dintre ei doi(Iubirea invinge, cum au si afirmat).
POZE
Cristina S.
Oana spune:
quote:
Originally posted by roxana1974
Acu daca e s-o luam altfel, amaratul ala ramanea in strada daca nu castiga premiul cel mare, pe cand Aliona cu aia 10,000 de euro si cu ce o mai ajuta altii va reusi sa-i faca tatalui ei rost de o proteza...iar Bogdan...macar bunicii lui aveau unde sa locuiasca vorba aia...si se mai descurca...
Daca e sa ne gandim doar la vise parerea asta o am si eu , visul lui Florin era cel mai urgent, el si logodnica lui ar fi ramas in strada daca nu castigau acest concurs (oricat ar fi muncit ei saracii nu ar fi reusit niciodata sa aiba locuinta lor proprie asta e clar), Aliona poate o reusi sa stranga pentru proteza tatalui ei (parca zicea ca se gasesc si la 20.000 euro proteze), iar bunicii lui Florin de bine de rau aveau unde sa stea iar premiile oferite pt. locul 3 (3000 euro si plus toate aparatele electrocasnice de care aveau nevoie) cred ca ar fi trebuit sa ii multumeasca.
Daca e sa ne gandim la dans, mie mi-a placut cel mai mult Cristina Rus pt. ca e f. frumoasa si sexy, dar dupa cum am mai spus nu a facut o pereche foarte reusita cu Bogdan. Si Aliona si Arsenie cred ca au dansat foarte bine si imi pare rau ca nu au adunat mai multe voturi. (ma gandesc oare cei din Chisinau nu au putut sa voteze?)
Si Andra cu Florin au dansat bine dar la Andra ma deranjeaza ca uneori este mult prea sigura de ea, asta poate fi benefic pt. ea dar pt. altii poate fi enervant.
In orice caz, ceea ce n-am inteles eu prea bine este ce asteptau realizatorii acestei emisiuni de la public? Sa voteze gandindu-se la cum au dansat concurentii sau sa voteze gandindu-se la visele lor? Pentru ca sunt 2 lucruri complet diferite.
Nu cred ca a fost facatura oricum, cred ca televotingul a fost corect.
In fine, chiar daca formatul si regulile emisiunii m-au dezamagit putin, totusi ma voi mai uita si la editia din toamna.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
kisstherain999 spune:
As fi vrut sa castige Aliona si Arsene.
Ce s-ar fi intamplat daca juriul nu dadea numai 10?
kiss
"Nu fi trist daca nu ai fost remarcat. Fii trist daca n-ai facut ceva remarcabil." Confucius
Tzuni spune:
quote:
Originally posted by Oana
ceea ce n-am inteles eu prea bine este ce asteptau realizatorii acestei emisiuni de la public?
R: rating!
Tzuni mic si drag si scump si grasunel
numeioana spune:
Aliona si Arsenie sunt cei mai buni! Imi pare rau ca nu au castigat. Andra oricum a dansat cel mai prost din toate cele trei perechi.
Ioana
iepumic spune:
De dansat, Aliona &Arsenie + Cristina&Bogdan au dansat mai bine decat Andra si Florin. S-a vazut cu ochiul liber, chiar daca Florin a facut, intr-adevar, progrese uimitoare de la inceputul emisiunii pana aseara.
Lumea insa a votat clar visele. Eu insami recunosc ca am votat pt Andra si Florin ( apropo, zicea cineva ca nu a mers sa trimita sms: eu am trimis 3 sms-uri, la toate mi-a dat mesaj "imposibil de transmis, incercati mai tarziu" dupa care am constatat ca toate trei mi-au fost taxate...deci teoretic au ajuns la destinatie) pentru ca m-am gandit ca acest copil si prietena lui nu au pe nimeni in viata care sa ii ajute, nu ar putea in veci sa isi cumpere singuri o casa si sunt niste copii muncitori, el a ajuns la facultate, s-a straduit sa isi faca o viata normala, in pofida greutatilor, si l-am admirat mult pentru asta. Daca nu voiau sa se voteze in functie de vise, de ce le-au mai prezentat si ras-prezentat de 1000 de ori in modurile cele mai lacrimogene posibile????
Oricum, si mie mi s-a parut ceva ciudat aseara...intr-adevar parea ca Banica stie ceva...tocmai pentru ca s-a chinuit atat sa demonstreze ca nu stie! Si pentru ca o consola pe Cristina Rus inainte de inceperea duelului! Ca doar...dintre toate vedetele...nu e singura care a castigat capital de imagine prin emisiunea asta, toate vedetele si-au facut publicitate cu aceasta ocazie....probabil ca altfel nici nu ar fi participat.
Asta e....n-a castigat cel mai bun cuplu......ci cel mai trist vis. Dar macar niste copii amarati au sansa unui viitor pe care altfel n-ar fi avut-o.
Iepumic
All's Well That Ends Well.So...MAKE IT END WELL.
helga spune:
Bai, da nu putea Banica sa-i consoleze un pic mai multicel pe Aliona si Arsenie?! Aproape ia lasat, asa, in voia sortii, si crapa de rabdare s-o pupe pe Andra, s-o felicite, samd. Ce m-am enervat!!! Era clar ca ai nostri nu vor cistiga, daca am fi avut posibilitatea sa votam si noi. Da, si inca, ce urit a procedat cind tot o inchedea pe Loredana noastra din Chisinau in direct, nici nu a apucat sa spuna doua vorbe, ca gata, legatura in studio. Foarte neprofesionist!!!
Aliona cu Arsenie, au fost cei mai tari. Dansul lor Rumba, m-a dat gata, cita pasiune!!!!!!!!!!!! Si dansul R&B cu tot cu pantalonii Alionei a fost super!!!!!!!!!
Oricum, eu sint sigura ca toti stiu ca adevaratii cistigatori au fost Aliona si Arsenie, pe linga talentul, ambitia si motivarea de care au dat dovada ei au demonstrat ca si noi cei din partea cealalta a Prutului sintem TARI!
cristina1975 spune:
Chiar daca a fost aranjat totul m-am bucurat ca au castigat Andra si Florin. Mi s-au parut mult mai seriosi,chiar daca nu mai contau notele juriului ei s-au straduit mai mult. Sper ca Florin si Ana Maria sa aiba o viata frumoasa impreuna