Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"
Raspunsuri - Pagina 16
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by Marina
kkat:D sa-mi dau bila neagra singura
Marina
Marina, eu iti dau o ca mi-ai starnit un hohot de ras.
Sunt de aceeasi parere cu tine. nu am vazut decat editia de azi, dar Aliona si Arsenie mi s-au parut cei mai buni.iar la ultimul lor dans, asa, cu turul pantalonilor jos cum au fost, i-au bagat in buzunar pe Andra&Florin.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
koalitza spune:
Eu una ma bucur pentru cei 2 copii, ca asta sunt, care au castigat! Ce alta sansa ar mai fi avut ei sa-si cumpere o casa?!
Dar trebuie sa recunosc ca Aliona si Arsenie au dansat exceptional si au fost cei mai buni.
craciunitza spune:
quote:
aku , ca sa-ti citez ideile conta ce dans au ales?
Bineinteles!
Daca alegeau un dans cu priza la public, era mai greu organizatorilor sa motiveze de ce a pierdut echipa lui Arsenie, las' ca vedem ce discutii vor fi zilele urmatoare.
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
Crashsky spune:
Hai sa privim acum la rece!...Terenul pentru vistoria Andrei a fost pregatit dinainte!...A fost articolul asta, www.ziarulcn.com/article/aid/33428/ANDRA-SI-FLORIN-CASTIGATORI-LA-%22DANSEZ-PENTRU-TINE%22/" target="_blank">ANDRA si FLORIN, castigatori la "Dansez pentru tine"!, care spune, printre altele, asa:
"POVESTEA DE DRAGOSTE DINTRE ARSENIE SI ALIONA VA FI UMBRITA DE IUBIREA ORFANULUI BIRICA"
Ei, aici se ridica unele intrebari:
1. De unde stiau ca Andra va ajunge in finala si nu Cristina?
2. De unde stiau ca Andra va castiga?
Revenind la emisiune, il citez pe Banica:
"Se pare ca nu avem inca voturile (nu le falsificasera inca)".
Au spus ca voturile au fost autentificate de catre un avocat, ori,autentificarea in toata lumea se face de catre notar, nu de avocat - care sustine varianta celui care l-a platit.
Autentificarea o face notarul (lucrez si in domeniu, asa ca stiu ce spun)...Avocatul putea sa dea cel mult o data certa rezultatelor, ceea ce nu e totuna cu autentificarea!...
Si repede au mai completat cartoanele alea cu premiile!
Si ce repede a venit Flanco si i-a adus electro-casnicele lui Bogdan...Daca castiga?... Ce rost mai aveau?
Si inca o chestie!...Toata saptamana, Andra a strans 7000 si ceva de voturi...aku, intr-o ora, a strans 6000 de voturi!...Si cum le-a strans si pe alea, cand liniile telefonice erau ocupate?...
ingerash spune:
sincer nici prin cap nu mi-a trecut ca a fost ceva aranjat, totusi ma gandesc ccc ca acesti copii nu ar fi avut vreo sansa sa isi ia o casa deci ma bucur ca au castigat :) (puteam sa bag mana in foc ccc ca Andra zboara din concurs de cand a fost la duel cu Anca )
AYUMI spune:
Eu am ramas putin dezamagita;asta pentru ca,desi nu imi place Cristina Rus,mi-a placut foarte mult cum a dansat.Speram ca ei sa castige...
Oricum,felicitari Andrei si partenerului ei.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
roxana1974 spune:
quote:
Originally posted by Teodora D.quote:
kkat:D sa-mi dau bila neagra singura
Marina
Marina, eu iti dau o ca mi-ai starnit un hohot de ras.
Sunt de aceeasi parere cu tine. nu am vazut decat editia de azi, dar Aliona si Arsenie mi s-au parut cei mai buni.iar la ultimul lor dans, asa, cu turul pantalonilor jos cum au fost, i-au bagat in buzunar pe Andra&Florin.
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
exact! exact! exact! si
de ce nu faceti un smily cu unu kre se da cu k-ru de pamant???
FA - K - TU - RA!!!!
Cum puteau sa castige ei duelul ala si cu ce procent, la fel si al doilea duel sunt sigura ca a fost aranjat. Din cate stiu eu si altii Andra si Florin erau mai putin populari decat ambele perechi peste care au trecut...cat despre dans..erau departe de Cristina si Bogdan precum si de Aliona si Arsenie...puteau doar visa ca danseaza ca ei...sunt dezamagita si e clar, la urmatoarea emisiune n-am sa ma mai uit...consider ca ar fi o pierdere de timp.
Acu daca e s-o luam altfel, amaratul ala ramanea in strada daca nu castiga premiul cel mare, pe cand Aliona cu aia 10,000 de euro si cu ce o mai ajuta altii va reusi sa-i faca tatalui ei rost de o proteza...iar Bogdan...macar bunicii lui aveau unde sa locuiasca vorba aia...si se mai descurca...
R-b
vidiazni, ce-si face omu' cu mana lui se numeste lukru' manual ...
impreuna spune:
si eu m-am ofticat rau de tot
Nu asa se face oameni buni, NU se spun "visele" decat la sfarsit, astia au manipulat "masele". Atunci la ce bun sa mai danseze daca nu cadtiga cei mai buni?
Da uite ca nici eu nu-s obiectiva, mi-au placut mult Arsenie si Aliona din toate punctele de vedere (si au fost destule:) iar pe Andrusca aia nu pot so sufar
Asta e... cica va mai fi o editie in toamna da nu prea am de gand sa o mai urmaresc
Flavia (sotie si mamica fericita)
Kittie spune:
cate reeality show uri au final nearanjat???? O fi fost, n-o fi fost, nu stiu ce sa zic.. Oricum si chiar de n-au castigat premiul, Aliona si Arsenie s-au castigat unul pe altul . Da' numa verdictu l gasitzi voi aiuristic aci? in emisiunea asta? hmmm
, mami de ( 13oct04 )
S'il y a 4 personnes autour de toi et qu'elles te semblent normales, c'est pas bon."
Tierce de charme Kittie NinaB Ralucule BEWARE!!!
daniela_daneza spune:
Eu m-am bucurat pt. Florin si iubita lui..ca fara un ajutor nu reuseau cred niciodata, sau poate f. f .greu sa aiba o casa a lor! Copii amarati! Nu am urmarit concursul decat f. putin...dar aseara cand au ramas doar aceste 2 echipe, "visele" lor mi-au parut ca au mai multa nevoie sa devina realitate.Iar premiul de consolare , pt.Aliona, nu e chair asa de mic, se poate realiza cred, acea proteza!
Ca la orice concurs exista invingatori si invinsi si multe polemici dupa....NU CRED CA A FOST "FACATURA!"
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"