Emisiunea "DANSEZ PENTRU TINE"
Raspunsuri - Pagina 18
Rufus spune:
quote:
Originally posted by helga
Era clar ca ai nostri nu vor cistiga, daca am fi avut posibilitatea sa votam si noi. Da, si inca, ce urit a procedat cind tot o inchedea pe Loredana noastra din Chisinau in direct, nici nu a apucat sa spuna doua vorbe, ca gata, legatura in studio. Foarte neprofesionist!!!
Da' ce-ai fi vrut? Sa mearga euroii in Moldova???
OOOps! Acum o sa mi se spuna ca sunt si nationalist, nu numai rasist!
helga, nu trebuia sa danseze Aliona cu Arsenie ca sa-si dovedeasca moldovenii punctele tari; stim cu totii ca suntem la fel, buni sau rai. Singura diferenta, din pacate pentru voi, este ca sunteti mai aproape de rusi...
poze multe cu noi
Teodora D. spune:
quote:
Originally posted by Rufus
Da' ce-ai fi vrut? Sa mearga euroii in Moldova???
daca moldovenii au fost cei mai buni, care-i problema ca s-ar fi dus euroii in Moldova?
Peste 100 de ani nu va conta ce cont in banca am avut, in ce casa am locuit sau ce masina am condus.
Dar lumea ar putea fi diferita pentru ca am fost importanta in viata unui copil.
roxana1974 spune:
Rufus, ce-i cu mesajele astea aiurea? hmm...
Sunt de acord cu helga, ca rumba ala i-a cam dat pe spate pe multi...eu am fost prastie...
vidiazni, sticla ... dauneaza grav sanatatii...
EVA-DATA spune:
Am votat cu Aliona&Arsenie.Mi s-au parut ca au dansat cel mai bine.Si ce daca luau ei euroii,ce conta de unde erau,au fost cei mai buni!Pacat ca lumea a votat pentru Andra si nu pentru cum a dansat.(cateodata parca se odihnea pe ringul de dans,nu avea acel dinamism pe care-l aveau Cristina si Aliona).
Cel putin rumba Alionei a fost........dementiala.
Si daca s-a votat pt.vis,de ce n-au spus"votati nu pt.dans ci pt.ceea ce viseaza fiecare"!Imi pare rau pt.Aliona &Arsenie:au dansat superb,in dansul lor vedeai pasiune,dinamism,tandrete,si nu in ultimul rand iubire.Andra mi s-a parut ca o fetita de scoala,care plingea si se mitaia dupa coronita de premianta.Pana si Cristina a dansat mult mai bine decat Andra.
helga spune:
Rufus, de fapt asta si am vrut sa spun, ca nu lasa ProTV sa se duca banii in MD. Si sincer, nu prea inteleg de ce i-au acceptat in concurs, doar poate pt ai face putina publicitate lui Arsenie, inainte de a pleca la Eurovision.
Si, din pacate sau din fericire, noi sintem mai aproape de Europa decit de Rusi!
Eva-data, sint intru totul de acord cu tine, in ce priveste cum a dansat Andra, parca se juca acolo, se clatina de colo colo. Se vedea ca era sigura ca o sa cistige si nu a mai depus nici un efort.
Oana spune:
A inregistrat cineva dansul de rumba al Alionei cu Arsenie? Daca da puneti-l aici, please!
Oana si Paul (3 iulie 2002)
poze
Ticker_Paul
Oana spune:
quote:
Originally posted by helga
Da, si inca, ce urit a procedat cind tot o inchedea pe Loredana noastra din Chisinau in direct, nici nu a apucat sa spuna doua vorbe, ca gata, legatura in studio. Foarte neprofesionist!!!
E adevarat, am observat si eu cum tot incerca sa intrerupa legatura Banica si reportera de la Chisinau nici nu terminase ce voia sa spuna.
poze
Ticker_Paul
Chuny spune:
Eu n-am vazut decāt o parte din emisiune, dar e clar ca Andra a fost votata mai ales pt visul lui Florin. Asa e concursul, daca ar fi fost vorba doar de dans, nu ar mai fi atras atatzea spectatori. Nu cred ca a fost inscenare pt ca ei au nevoie de acei bani care vin prin sms-uri si cred ca toate sms-urile au ajuns la destinatie.
In alta ordine de idei, desi mi-s femeie maritata, mie mi-e drag de mor de Arsenie. Sotzul meu e de acord, evident
Aici sunt cateva dansuri :
Aliona si Arsenie
Oana spune:
Sibylle, le-am vazut pe toate, din pacate nu este si Rumba de vineri...
Ati aflat cica vor veni toti concurentii de la Dansez pt. tine la emisiunea lui Teo de astazi luni, daca vreti sa va uitati.
poze
Ticker_Paul