Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 13

Bee spune:
Bee spune:
 DAna,  la fetele cuminti! Cat despre bouncer pentru Astery,......eu am dubii. Si stiu ce zic, ca doar am fata super agitata, maraita si nelinistita. IN bouncer ea se uita la noi si sta acolo doar cand e bine dispusa. DAca trebuie adormita, e jale. NU merge decat cu scos afara sau pus in pat si adormit de la sine daca se poate. Daca e taaare agitata de oboseala, imi trebuie mie rabdare s-o tin mult in brate, lipita de mine si sa-i cant.Astazi mi-a iesit asa, ca scosul pe balcon (chiar seara dupa baie) a dat gres din cauza temperaturii prea ridicate de afara.
la fetele cuminti! Cat despre bouncer pentru Astery,......eu am dubii. Si stiu ce zic, ca doar am fata super agitata, maraita si nelinistita. IN bouncer ea se uita la noi si sta acolo doar cand e bine dispusa. DAca trebuie adormita, e jale. NU merge decat cu scos afara sau pus in pat si adormit de la sine daca se poate. Daca e taaare agitata de oboseala, imi trebuie mie rabdare s-o tin mult in brate, lipita de mine si sa-i cant.Astazi mi-a iesit asa, ca scosul pe balcon (chiar seara dupa baie) a dat gres din cauza temperaturii prea ridicate de afara. 
MOni, n-am ocolit eu 6 ore. Doar am stat afara 6 ore si asta-n doua reprize. CAnd zic ca "ocolesc", vreau sa descriu disperarea care ma cuprinde ca lopatez in loc sa dorm si eu in casa. Dar sa zicem ca ma consolez cu piciorul frumos in minte. . CE sa fac si eu, daca am o maimutica la fel de plimbareata ca mine si ca ta-su.
. CE sa fac si eu, daca am o maimutica la fel de plimbareata ca mine si ca ta-su. 
De data asta va las cu bine si ma bag la somnic. REcipientele sunt umplute, patul e facut, fii-mea in 5 ore se trezeste, asa ca mai vorbim maine. Noapte buna!

teolinda spune:
teolinda spune:
 Ce telenovea Ioana?
IRINA ma indoiesc ca in telenovea vede ce vrea ea sa presteze doar sa afle ce-i cu feciorul ala de la nov-dec ca in alea poate niste racnete si niste strategii de razbunare...
 ca in alea poate niste racnete si niste strategii de razbunare...
ANDA bine ca ai rezolvat cu "intestinele" computerului . Hai vino la palavre ca citesti tu la noapte
. Hai vino la palavre ca citesti tu la noapte . Zi ce ai mai facut? Ce face Mark? Tu pe la ce ora iesi in parc?
. Zi ce ai mai facut? Ce face Mark? Tu pe la ce ora iesi in parc?
MONI - bine ca ai tu mess si pt mine ca vad ca al meu nu merge. Merge netul dar mess-ul ciuciu .
.
Maraki ce faci? Ii dai PM DENISEI cu reteta de voinicel?
Denisa e la gym.. e clar!
Dar ce-o fi cu ANA spanioloaica?
LILIANA  si
 si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
 NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

monica70 spune:
monica70 spune:
 A! cu lopatatul...mie imi place f.f. mult sa merg pe jos si o fac in viteza in general,pot merge ore in sir...dar cu caruciorul si la pas de inmormantare ... e crima! 
 N-am nervi, de aia o cam trimit pe mami...
N-am nervi, de aia o cam trimit pe mami... Mor de plictiseala,Diana in general doarme...Am senzatia ca pierd timpul...Doar cand am fost pe strazile din cartierul de case din zona mi-a placut cat de cat,ca parca eram la tzara...
 Mor de plictiseala,Diana in general doarme...Am senzatia ca pierd timpul...Doar cand am fost pe strazile din cartierul de case din zona mi-a placut cat de cat,ca parca eram la tzara...
MONI 
 care
care

DIANA (01.01.2006)
 DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
teolinda spune:
 Mai fetelor am tras cu ochiu pe la vecini si am citit de un bebe cu o zi mai mic decat papanasul meu ca mananca urmatoarele:2 masuri de cereale in 140 ml lapte de 2 ori  pe zi cu cereal si mar ras cu 2 biscuiti la o masa  si mai bea si 90 ml suc si  ceai cam 100 ml si 5 -6 mese de lapte pe zi cam  100-120 ml/  masa .
Pai inseamna ca papanasul meu sta mort de foame doar cu 5 mese pe zi de lapte de mama.. cam 100ml/masa plus 60ml suc/zi iar ceai ciuciu si nici alte minuni .
.
LILIANA  si

miraklucker spune:
miraklucker spune:
 Dana, eu l-am avut pe David agitat si fara somn, si asa cum spune si Bee, nu prea ai ce-i face. Eu aveam un fel de sal luuung care ti-l infasurai pe dupa tine si-l bagai pe bebe acolo. Adormea instantaneu. Semana cu un portbebe, sau cum i-oti spuneti voi??? Un sac care ti-l agati dupa gat si-l porti pe bebe pe burta. Sa nu radeti de mine dar nu-mi vine in minte alrfel cum sa-i zic.... dar stii sigur despre ce e vorba. spune-i sa incerce asa cel putin nu e in brate are mainile libere.... daca nu o doare spatele. eu nu prea puteam sa-l tin ma durea ingrozitor spatele de la sarcina!
giova as vrea eu mai des dar cine ma lasa. Astazi cat am sta la computer vreo 2 ore abia a tinut-o mama pe Daria si pana la urma tot la mine a ajuns. . Dar sa stit ca de citit va citesc, si DC il deschid in fiecare zi... cel putin odata
. Dar sa stit ca de citit va citesc, si DC il deschid in fiecare zi... cel putin odata
Mai fetelor luminati-ma si pe mine cei ala bonceur ca-s toanta rau.... e cumva un scaunel de stat pentru in casa !!!
Mira  mami de  DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos

monica70 spune:
monica70 spune:
 TEOLINDA stai linistita! Si la adulti e la fel: unul mananca mai mult,altul mai putin...papanasul tau e perfect,ai rabdare ca de la patru luni incolo poti sa-l indopi!
Si mie imi dadea mami asa ceva pe la trei luni, dar deja eram pe lapte praf! Pana alaptezi,n-are rost sa te complici inainte de patru luni,zic eu!
Am 40 ml,mai ma "usurez" si la celalat si la nani cu mine!
MONI 
 care
care

DIANA (01.01.2006)
 DIANA (01.01.2006)

monica70 spune:
monica70 spune:
 MIRA cred ca-i un fel de "scoica"... ce se leagana  Si eu presupun ca n-am vazut decat in poze
 Si eu presupun ca n-am vazut decat in poze 
MONI 
 care
care

DIANA (01.01.2006)
 DIANA (01.01.2006)

teolinda spune:
teolinda spune:
 Mira nu e scaunel de masina. Bouncer-ul este un fel de sejlong. Defapt chiar sezlong ii mai spune sau altii mai ii spun "baby relax". Da un search pe google cu bouncer si o sa te lamuresti mai bine.Eu am un leagan cu "sezutul" ca la bouncer numai ca nu il "batzaie" cum face bouncer-ul ci il leagana
 mai bine.Eu am un leagan cu "sezutul" ca la bouncer numai ca nu il "batzaie" cum face bouncer-ul ci il leagana ca d-aia ii si zice leagan. Sper ca am reusit sa iti faci o idee despre ce este vorba. Pupicei celor 3 nazdravani!
 ca d-aia ii si zice leagan. Sper ca am reusit sa iti faci o idee despre ce este vorba. Pupicei celor 3 nazdravani!
LILIANA  si

?
?