Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 14

T_Ioana spune:
T_Ioana spune:
 Liliana, ma uit la "Stapana..." nu stiu cum ii zice  , ma dispera ca e asa de tarziu....
, ma dispera ca e asa de tarziu....
Vad ca Nicolas mananca exact ca Razvan doar ca al meu are 6-7 mese/zi si tot asa 60 ml suc. ceai nexam...
Irina, nu ma fierbe, ca daca ma mai gandesc mult la cupilu ala si la deplasarile lui Cristi chiar ca intru la idei. Si nu o sa am alta solutie decat sa-l sun pe uratul ala de Ernest de la "Tradati in dragoste" si sa-l pun sa-l urmareasca....Tu chiar vrei sa ma vezi cum ma paruiesc cu vreo tanti si ne dam cu gentile in cap?!!
Ioana lui
 lui  www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
 www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005) 
Pozicile mele 
Botezul (25.02.2006) 

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

teolinda spune:
teolinda spune:
 Pai mai  MONI imi fac probleme.. sa nu fiu mama denaturata care tine copilu nemancat .
.
Si cand i-am zis lui Robert toata povestea cica.. copilul ala mananca mai mult decat mine

lui ii este greu sa creada ca la 3 luni jumate un copil poate manca atat.
 lui ii este greu sa creada ca la 3 luni jumate un copil poate manca atat.
Si mi-e mie greu sa cred.. mai ales ca al meu nici macar ceai nu poate sa mai bage pe langa lapte si suc...dar si alte cereale si piureuri .
.
LILIANA  si
 si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
 NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

T_Ioana spune:
T_Ioana spune:
 Fetelor, intrebare intrebatoare. Cum se prinde scoica (scaunelul auto) intr-o ...Dacie?!!
Ioana lui
 lui  www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
 www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005) 
Pozicile mele 
Botezul (25.02.2006) 

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

teolinda spune:
teolinda spune:
  IRINA ce ti-am zis ca stie si de "genti in cap" IOANA?
IRINA ce ti-am zis ca stie si de "genti in cap" IOANA?
IOANA si eu ma uit la "Stapana Destinului" dar ziua ca acum sta Robert si  f*** butoanele la telecomanda pe toate posturile .
.
Deci veteranii nostri mananca precum micutzii trupei . Ca vad ca fetele care au bebei mai mici decat noi au fost mai curajoase si au trecut la diversificare pe bune nu abureala d-aia de suc
. Ca vad ca fetele care au bebei mai mici decat noi au fost mai curajoase si au trecut la diversificare pe bune nu abureala d-aia de suc
LILIANA  si

teolinda spune:
teolinda spune:
 IOANA habar nu am . Eu in Matiz l-am prins intre spatarul banchetei si scaunul din fata, dreapta... ca inca nu i-am prins suportul ala de plastic in centurile de siguranta. Deocamdata fiu-meu nu sare de-acolo ... dar nici cu suportul de plastic nu pot inca sa fixez scaunul pt ca mi se pare ca sta prea in fundulet si nu e bine .
.
LILIANA  si

T_Ioana spune:
T_Ioana spune:
 Liliana, eu ma uit seara ca ma pot concentra mai bine ... , dar ziua uit sau sunt pe afara cu Zambiliciul.
, dar ziua uit sau sunt pe afara cu Zambiliciul.
Eu peste tot pe und eam citit scria ca daca bb e alaptat exclusiv la san, diversificarea se face de la 6 luni. Acum, sa vad cum ia in greutate (in seara asta avea 6.270 gr si 65 cm ), dar eu zic ca arata bine...
), dar eu zic ca arata bine...
Ioana lui
Pozicile mele 
Botezul (25.02.2006) 

T_Ioana spune:
T_Ioana spune:
 Liliana, eu ma uit seara ca ma pot concentra mai bine ... , dar ziua uit sau sunt pe afara cu Zambiliciul.
, dar ziua uit sau sunt pe afara cu Zambiliciul.
Eu peste tot pe und eam citit scria ca daca bb e alaptat exclusiv la san, diversificarea se face de la 6 luni. Acum, sa vad cum ia in greutate (in seara asta avea 6.270 gr si 65 cm ), dar eu zic ca arata bine...
), dar eu zic ca arata bine...
Pe la 4 luni jumate o sa incep cu supica, dar asa, chioara si de pe la 5 luni, cinci jumate vreau sa ii dau si hrana mai solida...bineinteles, asta daca totul e ok cu greutatea pana atunci!
Ioana lui
Pozicile mele 
Botezul (25.02.2006) 

T_Ioana spune:
T_Ioana spune:
 Eu am noroc cu o prietena care sta in scara din fata si are fetita cu 2 saptamani mai mare decat Razvan si vad cam ce ii da ea sa pape. Dezavantajul e ca a trecut pe lapte praf de la 5 saptamani ca a facut mastita si s-a intarcat fata. Faza e ca ea deja ii da supica si imi tot spune cum reactioneaza, asa ca eu cam vad in avans ce se poate intampla...
Ioana lui
Pozicile mele 
Botezul (25.02.2006) 

teolinda spune:
teolinda spune:
 Al meu avea in seara asta 6,580gr fata de vineri cand avea 6,440 adica vad ca e bine... desi e jale cum mananca. Efectiv nu-mi dau  seama cat papa ca nu sta potolit sa ii fac proba suptului toata ziua-buna ziua
 adica vad ca e bine... desi e jale cum mananca. Efectiv nu-mi dau  seama cat papa ca nu sta potolit sa ii fac proba suptului toata ziua-buna ziua . Azi nu mi-a mancat de la 1 pana la 5:30 cand am venit de-afara.
. Azi nu mi-a mancat de la 1 pana la 5:30 cand am venit de-afara.
Si eu am citit ca diversificarea pt papciosii de la san se face de la 6 luni.Eu o sa fac cum imi zice pediatra exact cum ai zis si tu sa vedem daca ia in greutate OK. Suplimentul nu-l vrea decat f rar si nu-mi dau seama de ce il vrea. Ca il dau si pe nemancate si nu il vrea sau uneori il vrea. Ba chiar i l-am dat pe mancate si a bagat 60ml...deci habar n-am care e treaba defapt. Asa ca mai mult arunc laptele decat il bea el .
.
LILIANA  si

care
care

DIANA (01.01.2006)
 DIANA (01.01.2006)