Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 15

T_Ioana spune:
T_Ioana spune:
 Ma duc sa hranesc Zambiliciul, va pup si sa aveti noapte buna....acuma pe bune ca plec
Ioana lui
 lui  www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
 www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005) 
Pozicile mele 
Botezul (25.02.2006) 

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

teolinda spune:
teolinda spune:
 Bine ca ei de la cine sa te inspiri si ca face ea experimentele .
.
Mie mi-e frica sa il fortez si sa bag prea multe de-odata ca poate pateste ceva la stomacel..Doamne Fereste!
LILIANA  si
 si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
 NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

teolinda spune:
teolinda spune:
 NOAPTE BUNA!
Pe maine!
Fug si eu la dush si la nanica!
LILIANA  si
 si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
 NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Ana_m spune:
Ana_m spune:
 Salutare,
Am intrat sa va dau un semn de viata 
Abea am reusit sa citesc tot ce ati scris , vad ca va incuscriti intr-o veselie . Vad ca pe noi nu ne vrea nimeni 
Ieri Clara era fornaita rau de tot, a avut si febra , a dormit multe ore in timpul zilei ( semn clar ca nu er apre bine ca e  de dormit ziua nu o face niciodata) , asa ca azi am fost la pediatra si zicea ca avem rosu in gat  si ne-a dat antibiotic picaturi. Cum i le-am dat  cum in 20 min a facut kk , cred ca e efectul de la ele sper sa il suporte.
 si ne-a dat antibiotic picaturi. Cum i le-am dat  cum in 20 min a facut kk , cred ca e efectul de la ele sper sa il suporte. 
Stau aici si bantui pe forum si peste 4 ore trebuie sa ma trezesc ca sa plecam la Barcelona la consulat ca sa rezolv cu certificatul ei de nastere.  De fapt ce vorbesc eu 4 ore ca  de fapt vre 2 , 3 si se trezeste printzesa sa pape.
Teolinda, ai grija de papanas ( m-am speriat cand am citit ). Si eu azi am lasat-o sa palnga 2 min pana mi-am uns 2 felii de paine cu unt si s-a suparat asa de tare ca toata ziua nu am  mai putut sa o . Cum o lasam umpic singura cum incepea sa planga.
Va las , tineti-mi pumnii pe maine cu  desteptii astia de la ambasada 
Pupici
Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

TatianaG spune:
TatianaG spune:

Buna dimineata!
Giova si Monica,  de la baietii mei!
 de la baietii mei!
Tot ma minunez ce bine iau in greutate bebeii vostri! Ai mei sunt undeva pe la 5,5 kg. Adevarul e ca nu mananca prea mult, dar nici sa-i fortez nu pot. Daca s-au saturat, nu mananca! Degeaba tin biberonul in gura ca doar il ling si se inneaca de la laptele care picura. Mai nou, le pun cate o lingura de lapte praf in laptele meu, sa fie mai consistent. 
BEE, si eu zic sa stai linistita. Ana e sanatoasa, doar ca asa e felul ei. Cand am iesit din spital, baietilor li s-au pus vreo 5 diagnosticuri... Cand am intrebat-o pe doctorita "ce trebuie sa fac" mi-a zis ca nimic, doar ca le-a mentionat pe foaia de externare, dar nu trebuie tratate 
LILIANA, stiu prin ce-ai trecut cu Papanasul tau. Eu am patit de cateva ori cu ei, de-aceea am si mers atunci la urgente. 
IRINA, am vazut pozele voastre (daca sunt atat de mult laudate). Esti o adevarata artista cu pozitiile si mutritele pe care le prinzi!
Am vazut si "caltabosile" Biancai, pe smecherasul de Angelo, dulcele fete ale Danei, pe frumoasa lady Di, pe strengarul de Marco si pe printtesa Emma. Trebuie sa-mi fac timp sa vad si ceilalti copilasi.
SILVI, bine ai venit la noi! Sa-ti traiasca micul Alain! In sfarsit, apare inca o mamica din Cluj!!! Unde stati? Si eu nascut la Stanca...abia asteptam sa plec de-acolo (sederea mea a fost si luunga - 10 zile - datorita baietilor mei).
S-au trezit baietii si fac un scandaaaal monstruos pe doua voci!
Va doresc o zi frumoasa!  la mamici si bebici!
 la mamici si bebici!
 Tatiana si Clara Maria (31 ian 2004)
Clara Maria (31 ian 2004)  Album 1          Album 2          Album 3
 Album 1          Album 2          Album 3  Copilasi ian-feb2004
Copilasi ian-feb2004 Daniel Cornel si
Daniel Cornel si  Eduard Mihai (09 dec 2005)
Eduard Mihai (09 dec 2005) album NOU
 album NOU www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">Mamici ian-febr 2006