Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IOANA - cauza a fost ca a plans si s-a inecat cu plansul ala si i s-a oprit respiratia.
Imi cer scuze ca te-am speriat ...dar mai bine sa stie si mamicile care nu ai patit asa ceva... ce e de facut in astfel de situatii... ai vazut ca fetele au dat raspunsuri.

DANA - pupicei si tie si fetelor! Eu am leagan dar Nicolas nu e fascinat de el il tin mai mult in scaunul de masina pus pe canapea langa mine pt ca eu sunt "maimuta" lui cum imi zice Robert. El e fascinat sa ii vorbesc eu , ma soarbe din ochi pur si simplu!Asa ca depinde de cum s-a obisnuit bebele cu cei din casa. Poate daca il aveam de la inceput era alta treaba dar eu am stat si i-am acordat prea multa atentie si-acum nu ma mai scapa din ochi.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Irina, mersi pentru raspuns. Isi amintea si Astery ca tu ai un bouncer .
O sa-i transmit raspunsul tau.
Razvan e agitat pentru ca face un tratament si unul dintre medicamente ii provoaca agitatie. Nu stiu mai multe amanunte.
Dar Astery spera sa-i ajute leaganul ca sa-l calmeze.
Asa de mult sper sa ne intalnim zilele urmatoare, sper sa fie cat de curand. Promit sa pun poze !

Eu inca nu m-am cantarit dupa ce-am nascut, dar dupa cat de greu incap in pantaloni se pare ca mai am destul de dat jos.
Insa am reusit sa slabesc suficient de mult, toata lumea care ma vede acum imi spune asta.

Am vazut acum ca in listutza la mine lipsesc cateva date asa ca le dau acum:
ora nasterii Roxanei: 13:50
scor Apgar: 9

Va pup !
Ma duc sa fac nani cu fetele mele .

Daniela si printzesele Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003) si Roxana Elena (nascuta pe 7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Hai ca platesc bine

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Liliana, am bagat la cap si raspunsul tau.
Deci... depinde.
Mersi .

Ah ! Ce experinta ai avut... Bine ca e bine !

Daniela si printzesele Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003) si Roxana Elena (nascuta pe 7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

IOANA hai ca asta e p r o s t i t u t i e pe fata. Hai mai IRINA chiar asa? Fie-ti mila de o biata femeie cu copilas acasa.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Hai ca am fugit la telenoveaua mea
Noapte buna si bebei cumintei!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Liliana

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Hai ca ai drepatate...Ioana plateste in natura...vezi dc vezi multe telenovele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Functioneaza mess-ul!
Dati navala!
Mersi IOANA ca mi-a adus aminte!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salutare fetele
Uff, aparui si io, il apuca pe sot sa modernizeze computeru' ca mergea ca naiba de aiurea si de duminica l-a demontat, abia acum o juma' de ora l-a facut, ca a trebuit sa mai cumpere una alta si uite asa am suferit io fara forum
Ce sa va zic, ma mancau degetele sa intru pe net, veneam din obisnuinta la computer si cand il vedeam desfacut si cu matzele (=intestine, nu pisici) atarnand, ma apuca jalea, bine ca acu' merge. Dar mai sunt de cumparat una alta dar macar e functional, lasa ca il modernizam noi de tot.
Ma apuc sa recuperez sa vad ce ati scris in urma ca de sambata noaptea nu am mai intrat pe net.
Revin io, gata, acu' am computer!

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput