Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 11
T_Ioana spune:
Moni tu nu folosesti messengerul? ca te-am adaugat in listuta dar inca esti "Add request pending"
, am folosit primul Id pe care l-ai dat pe contul comun.
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
monica70 spune:
DANA
si la printese la fel! 

Eu n-am in dotare asa ceva,deci nu stiu ce sa-i raspund lui Astery...Si in ce sens e agitat? Plange ? Ca si Diana e agitata in sensul ca da din maini si picioare si cate o ora incontinuu....dar daca ea vrea gym vorba Denisei,ce sa-i fac? ![]()
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

T_Ioana spune:
Dana, ce ma bucur ca ai scris!!!Pupici mandrelor!
Ioana
lui
www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinadum spune:
mie mi_a folosit deci eu l-as recomanda dar se pare canu merge la toata lumea. La mine a mers.
monica70 spune:
Ioana pai cica mi l-a instalat tipu ala,dar chiar ca nu mi-a mai aparut nimic in sensul asta,habarnam cum sa-l deschid...in caz ca functioneaza!
O sa ma documentez maine ca acu' cred ca trec la somnic...ar fi cazul!
MONI 
care

DIANA (01.01.2006)

T_Ioana spune:
Silvi, in ce sens a fost mai nashpa spitalizarea? care sunt conditiile la Stanca? Pupici lui Alain.
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
teolinda spune:
Silvia bine ai venit!
Deci si bebe al tau e tot Nicolas
. Voi de ce i-ati pus numele asa?
Ai povestit frumos nasterea.. parca nici nu ai nascut
.
Sper sa reusesti sa slabesti toate kg acumulate dar ai rabdare si nu forta ca e mai bine sa le dai jos mai greu dar sigur. Nu uita in cat timp le-ai pus.. si asteapta tot atata vreme sa le dai jos.
Multam de sfat... sper sa nu mi se mai intample desi disperarea e asa de mare ca efectiv nu stii ce sa faci. Nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte.
GIO - tu zici ca trebuie ciupit de obraz. Sper sa retin .. in caz de mi se mai intampla desi v-am zis... nu doresc nici la cei mai aprigi dusmani sa treaca prin asa ceva.
IRINA - deci tu ca si mine... ai reactionat "impulsiv". Si Nicolas era speriat dupa aceea si gafaia de parca il alergase cineva. Uffff!
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
T_Ioana spune:
Liliana, m-am speriat cand am auzit ce ai patit! Inca nu ti-ai dat seama care ar fi putut fi cauza?
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
T_Ioana spune:
Irinaaaa, nu mi-ai mai zis nik de ficioru' cela de la nov-dec 2005, care seamna cu Razvan.
Ioana
lui
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)