Bebelusi de ianuarie-februarie 2006 (17)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Moni tu nu folosesti messengerul? ca te-am adaugat in listuta dar inca esti "Add request pending", am folosit primul Id pe care l-ai dat pe contul comun.

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

DANA si la printese la fel!
Eu n-am in dotare asa ceva,deci nu stiu ce sa-i raspund lui Astery...Si in ce sens e agitat? Plange ? Ca si Diana e agitata in sensul ca da din maini si picioare si cate o ora incontinuu....dar daca ea vrea gym vorba Denisei,ce sa-i fac?

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Dana, ce ma bucur ca ai scris!!!Pupici mandrelor!

Ioana lui www.babiesonline.com/babies/r/razvan" target="_blank">Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

mie mi_a folosit deci eu l-as recomanda dar se pare canu merge la toata lumea. La mine a mers.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Ioana pai cica mi l-a instalat tipu ala,dar chiar ca nu mi-a mai aparut nimic in sensul asta,habarnam cum sa-l deschid...in caz ca functioneaza!O sa ma documentez maine ca acu' cred ca trec la somnic...ar fi cazul!

MONI care DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Silvi, in ce sens a fost mai nashpa spitalizarea? care sunt conditiile la Stanca? Pupici lui Alain.

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Silvia bine ai venit!
Deci si bebe al tau e tot Nicolas. Voi de ce i-ati pus numele asa?
Ai povestit frumos nasterea.. parca nici nu ai nascut.
Sper sa reusesti sa slabesti toate kg acumulate dar ai rabdare si nu forta ca e mai bine sa le dai jos mai greu dar sigur. Nu uita in cat timp le-ai pus.. si asteapta tot atata vreme sa le dai jos.

Multam de sfat... sper sa nu mi se mai intample desi disperarea e asa de mare ca efectiv nu stii ce sa faci. Nici nu vreau sa-mi mai aduc aminte.

GIO - tu zici ca trebuie ciupit de obraz. Sper sa retin .. in caz de mi se mai intampla desi v-am zis... nu doresc nici la cei mai aprigi dusmani sa treaca prin asa ceva.

IRINA - deci tu ca si mine... ai reactionat "impulsiv". Si Nicolas era speriat dupa aceea si gafaia de parca il alergase cineva. Uffff!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Liliana, m-am speriat cand am auzit ce ai patit! Inca nu ti-ai dat seama care ar fi putut fi cauza?

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

Irinaaaa, nu mi-ai mai zis nik de ficioru' cela de la nov-dec 2005, care seamna cu Razvan.

Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ete cine era baba curioasa a sectei. Costa iubita...costa.

Mergi la inceput