Gradinite de stat - spagi si inscrieri!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

MOKO, te rog frumos, ti-am scris un pm, as vrea si eu informatii despre niste gradinite (daca ai timp).

Multumesc mult...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

"Oricum am fost oripilata cand am auzit o educatoare de la una dintre gradinitele vizitate cum dracuia copii si ii facea prosti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela12 spune:

Mama lui Alin, eu chiar am patit chestia asta, cand am vrut sa dau copilul la cresa.Directoarea mi-a spus ca nu are locuri, iar eu m-am dus la directia creselor ca sa le rog sa-mi caute un loc in sectorul 2.si bineinteles ca mi-au gasit exact la cresa unde intrebasem. Nu am putut sa-l duc decat o saptamana, bezmeticele alea, ca nu le pot spune altfel, si-au batut joc de bietul copil. A fost lovit in cap de educatoare, il obligau sa stea pe scaun si nu ii permiteau sa se joace cu jucarii sau ceilalti copii.Si asta in conditiile in care le-am dat suficienta spaga. Si acum imi pare rau ca nu am facut reclamatie la Minister.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

quote:
Originally posted by mihaela12

Mama lui Alin, eu chiar am patit chestia asta, cand am vrut sa dau copilul la cresa.Directoarea mi-a spus ca nu are locuri, iar eu m-am dus la directia creselor ca sa le rog sa-mi caute un loc in sectorul 2.si bineinteles ca mi-au gasit exact la cresa unde intrebasem. Nu am putut sa-l duc decat o saptamana, bezmeticele alea, ca nu le pot spune altfel, si-au batut joc de bietul copil. A fost lovit in cap de educatoare, il obligau sa stea pe scaun si nu ii permiteau sa se joace cu jucarii sau ceilalti copii.Si asta in conditiile in care le-am dat suficienta spaga. Si acum imi pare rau ca nu am facut reclamatie la Minister.

Imi pare tare rau pentru puiutul tau!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna spune:

Elena-Teodora sau...Georgiana multumesc mult pt informatii!
Tocmai vroiam sa te intreb daca ai mai aflat ceva pt ca eu nu am reusit sa ajung azi si cred ca nici maine....
Sigur ca as vrea sa tinem legatura si daca esti asa draguta sa imi dai o adresa de mail sau/si nr de telefon pe PM cu atat mai bine. Macar noi mamicile sa ne mai ajutam intre noi cum putem.
O sa fac si eu tot posibilul sa ajung sapt asta acolo, dar e destul de complicat( trebuie sa vina cineva sa stea cu fata, ma rog...).
In speranta ca vom afla ceva in curand te pupic pe tine si pe fetita ta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Parvutoiu Anca spune:

Doamne, citesc si ma inspaimant !!

Mihaela12 trebuia sa faci reclamatie, fir-ar mama lor a dracu care pot sa faca asa ceva cu un copil, ca cred ca inainte de reclamatie nush ce le faceam, ca sotul meu o strangea de gat...clar este ca o/le faceam sa-si piarda jobul, chit ca dura, reclamam si reclamam. Acest abuz fizic si psihic asupra unui copil ar trebui pedepsit cu inchisoare - cum sa lovesti un copil - si acolo unde trebuie educat ??!! In ce jungla traim ?!

hai, ca m-am enervat..

Am mai intrebat eu pe alt subiect:

Are cineva date despre GRAD.DE STAT DIN DOROBANTI CU PREDARE IN LIMBA GERMANA ???? Eu acolo as vrea sa-l au pe puiul meu ptr ca vreau apoi sa faca Colegiul Goethe.. acum are 1,2 ani si vb eu cu el germana .. ca oricum nu zice nimic in afara de mama, tata, caca...

Ingrijorator este ca si la grad.particulare - tot asa am auzit si eu - nu faci mare branza, adica nu scapi de probleme. Educatoarele sunt de obicei mai prost pregatite si in afara taxelor ffff mari, trebuie sa le dai si lor 'atentii', asta este..

Deci, intr-adevar, nu stii incotro s-o iei sa fie bine..

pupici,
Anca si bebe ANTO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela12 spune:

Anca, eu stiu ca sunt doua gradinite foarte bune pe Venezuela, pe langa piata Dorobanti, parca, 251 si 252, dar nu stiu de vreo gradi de stat cu germana.Daca stii tu, cel mai bine e sa mergi acolo, sa vezi cu ochii tai, sa incerci sa vb si cu educatoarele, sa observi cat mai multe(ce se aude din clase, cum se vorbeste cu copiii, dupa ora 16 vin parintii sa isi ia copiii si poti intreba).Oricum stai linistita, ce am vazut eu la cresa Sinaia nu se intampla peste tot, in plus eu le suparasem ca am intrebat la directia creselor de loc, si probabil au fost luate la intrebari, si destepte cum sunt s-au gandit sa se razbune pe copil.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingridnen spune:

Draga Anca,

o fosta colega de servici a avut fetita la gradinita germana din Dorobanti (in sept.2005) si a retras-o diupa 2 saptamani. Gradinita e foarte solicitata si fetita a fost trecuta la grupa de dupa amiaza (program 15-19). Fata avea 3 ani si 11 luni.. Oricum, colega mi-a povestit ca nu s-a adaptat deloc, plangea mai mereu, erau multi copii somnorosi in clasa si educatoarele le puneau perne (!!) pe masuta si ei dormeau cu capul pe perna !
Si eu am terminat Liceul German, vorbesc germana de acasa (spre rusinea mea trebuie sa spun ca nu prea vorbesc cu Cristi...), iar mama insista ca Cristi sa mearga la Grdi germana. Nici nu ma gandesc sa bat cu copilul juma de oras ca sa doarma cu capul pe perna... Il inscriu la o gradi buna (de stat) pe care am descoperit-o in apropiere si asta e... drept sa-ti spun nici la Liceul German nu vreau sa-l dau, numai copii de bani gata, fitzosi si talentosi..pe vremea mea nu era chiar asa... deehh imbatranesc
Cel mai bine ar fi sa mergi in "explorare" la Gradi sa vezi cum e acolo..
Succes !

Ingrid si Cristi 3 ani si 1 luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela-p spune:

as dori sa o inscriu pe fetita mea, Maria, la o gradi de stat.are 4 ani si noi locuim pe Calea Vacaresti (Vacarestiul nou).puteti sa imi recomandati o gradi pe aproape? eu o sa plec din oras pana dupa Paste si mi-e frica sa nu pierd inscrierea.macar daca as stii unde ,poate l-as trimite pe sotul meu cand sunt plecata...va multumesc mult,mult de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Anca,

O prietena de-a mea a avut fetita la gradinita particulara de limba germana intensiv Hansel si Gretel. A fost foarte multumita. Acum o duce acolo in programde After School.

Mergi la inceput