Gradinite de stat - spagi si inscrieri!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela12 spune:

Laureta, daca ai fost la cresa Sinaia din sect. 2, mai bine razgandeste-te!Cati ani are puiutul? Poate cu putin noroc ti-l primeste la o gradi. Sau o gradi particulara cu taxe mai mici. Altfel ce castigi de la taxe dai pe doctori pt. cel mic si pt. nervii tai!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna tuturor!

Bine venit subiect, ma gandeam sa-l deschid eu daca nu aparea.
Si noi vrem sa il ducem pe Stefi la gradi din toamna.

Moko, am inteles ca tu chiar esti educatoare la o gradi in sect 4? Noi locuim in sectorul 4, poate poti sa-mi spui si mie daca il pot inscrie pe Stefi din toamna la gradi la grupa mica, avand in vedere ca va avea 2 ani si 9 luni? Adica trei ani neimpliniti?
Noi suntem disperati sa il inscriem la gradi pentru ca momentan il tinem la parinti la Pitesti si ne este f greu fara el. Am vrea f mult sa fie cu noi, ca ne termina lipsa lui.
Vis-a-vis de noi e gradinita 227. Am vorbit cu directoarea care a fost destul de amabila si care conform informatiilor postate si de tine, ne-a spus ca inca nu stie nimic cate locuri noi vor fi create in toamna. Stii cumva, e OK, gradinita 227?
Pe noi ne avantajeaza ca este aproape de casa, dar totodata ne gandeam sa incercam si la cea de pe Racovita, care se pare ca e cunoscuta ca ar fi foarte buna.
Stiu ca particularizez,si imi cer scuze, dar daca poti,Moko, da-mi si mie un PM cu mai multe informatii despre gadinitile din sect 4, daca esti la curent, te rog.
Despre spaga, sincer si eu ma gandeam cum mai spunea cineva pe aci la parfumuri sau altele ceva mai scumpe... Ce sa zic, nici eu nu agreez spaga, dar pe de alta parte nici nu sunt de acord cu sistemul de salarizare bugetar din Romania. Ma gandesc intotdeauna ca imi rezolv o problema si ajut pe cineva sa o duca mai bine. Si apoi nu cred ca-ti baga nimeni mana in buzunar, fiecare da daca poate si are, si dupa posibilitati. Apoi nu cred ca toti copiii au parinti care isi permit sa dea spaga si totusi merg la gradinita, asa ca...

Pupici si mai postati informatii despre gradinite bune!
Carmen si Stefi

http://community.webshots.com/user/carmena092003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_tx spune:

MOKO pai si gradinita piticului meu tot de stat este si la noi a afisat zilele trecute oficial( ca neoficial se fac inscrieri) ca reinscrierile se fac in perioada 1-15 iunie iar inscrierile 15-30 iunie.asa ca datele nu mai sunt valabile la toate gradi de stat ci fiecare isi face propriile reguli.

andreeat & Alex -8 dec.2000

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moko spune:

quote:
Originally posted by Carmena

Buna tuturor!

Bine venit subiect, ma gandeam sa-l deschid eu daca nu aparea.
Si noi vrem sa il ducem pe Stefi la gradi din toamna.

Moko, am inteles ca tu chiar esti educatoare la o gradi in sect 4? Noi locuim in sectorul 4, poate poti sa-mi spui si mie daca il pot inscrie pe Stefi din toamna la gradi la grupa mica, avand in vedere ca va avea 2 ani si 9 luni? Adica trei ani neimpliniti?
Noi suntem disperati sa il inscriem la gradi pentru ca momentan il tinem la parinti la Pitesti si ne este f greu fara el. Am vrea f mult sa fie cu noi, ca ne termina lipsa lui.
Vis-a-vis de noi e gradinita 227. Am vorbit cu directoarea care a fost destul de amabila si care conform informatiilor postate si de tine, ne-a spus ca inca nu stie nimic cate locuri noi vor fi create in toamna. Stii cumva, e OK, gradinita 227?
Pe noi ne avantajeaza ca este aproape de casa, dar totodata ne gandeam sa incercam si la cea de pe Racovita, care se pare ca e cunoscuta ca ar fi foarte buna.
Pupici si mai postati informatii despre gradinite bune!
Carmen si Stefi

ti-am trimis pm despre gradinitele care te interesau in subiect, atat cat am stiut si m-am priceput.daca te intereseaza si alte gradinite din sector, da un "claxon" si te ajut cu drag!

nimic nu esueaza in aceeasi masura precum succesul.(G.K. Chesterton)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lony spune:

Buna.Feteleor Vreau sa va intreb daca stie cineva ceva despre gradinitile din sectorul 6 adica zona Iuliu Maniu.. Anul trecut am incercat sa-l inscriu pe piticul meu .Avea 2 ani si 10 luni si nu l-au primit sper ca anul acesta sa am succes. Am sunat la gradinita din Apusului si mi-au spus ca inscrierile vor fi prin luna iunie. Nu se stie inca nimic. Tare mi-e teama ca o sa pierd si anul acesta. Daca vrei sa afli ceva pe internet nu gasesti nici un site cu anunturi de acest gen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmena spune:

Buna!

Moko multumesc mult de tot pentru mesaj. Ti-am raspuns tot pe PM.

Pupici si noroc mult in alegerea gradinitei cea mai potrivita pentru puiutii vostrii!
Carmen si Stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Buna fetelor!
In primul rand "multumesc" Michidutza pentru PM.
Sa stiti ca ieri am alergat toata ziua ca o bezmetica, si nu cu mana goala, din gradinita in gradinita ( patru la numar) si nu am reusit sa-mi inscriu copilul nicaieri, oricat de insistenta am fost. Raspunsul era acelasi peste tot : ori nu mai au locuri, desi nu s-au facut inscrieri, ori nu fac grupa mica. Asa ca sunt o mamica disperata care nu va putea sa-si duca copilul in toamna la gradinita. Oricum, speranta moare ultima, asa ca pana in Septembrie noi tot mai cautam gradinite.

Florina & Alin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elena-Teodora spune:

Nanna, iata ca am revenit, dar fara vesti"trasnet". Am fost ieri la gradi, dar nu am gasit-o pe directoare si, cum trebuia sa astept vreo 2-3 ore, m-am intors la job. Am vizitat mai bine gradi, imi place, e curata, au spatiu, e ok, dupa parerea mea. Copiii pareau multumiti, se jucau, nu era niciunul care sa planga sau sa stea mai retras (am fost la toate grupele si am tras cu ochiul; nu prea mult, e drept, dar suficient cat sa imi fac o idee. Eu zic ca merita sa incercam si, sa stii, sunt o mamica destul de pretentioasa... Revin la gradi joi sau vineri so poate, atunci, am mai multe informatii. daca tu reusesti ceva, baga un e-mail...
daca vrei iti pot da pe Pm nr. mele de telefon, sa tinem legatura mai strans. Am sa m duc tot saptamana asta (fug din timpul serviciului) si l alte gradi din zone, sa vad ce si cum.
georgiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Mama lui Alin nu abandona. Incearca si varianta asta (stiu ca am o obsesie ): mergi la Inspectoratul scolar al sectorului unde locuiesti si vorbeste cu Inspectoarea de la inv. prescolar. Nu-i spunde de "cadouri" si celelalte, spune-i ca nu reusesti sa inscrii copilul si vezi ce iti raspunde. Garantez ca va da un telefon la gradinita si se va rezolva in 5 minute! In genere, sunt foarte sensibili la problemele parintilor.

Succes!

Claudia, Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alin spune:

Multumesc pentru sfat Claujuro. Voi incerca si varianta aceasta poate va avea mai mult succes, cu toate ca exista posibilitatea ca apoi sa apara repercursiuni asupra copilui, si a noastra implicit, daca il vor inscrie. Oricum am fost oripilata cand am auzit o educatoare de la una dintre gradinitele vizitate cum dracuia copii si ii facea prosti.

Florina & Alin

Mergi la inceput