Gradinite de stat - spagi si inscrieri!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Si eu am primit acelasi raspuns la gradi 274. Imi suna a vrajeala...

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_vlad spune:

pai vrajeala si este, eu din ianuarie am fost pe la gradi si in martie am depus deja un dosar, si vineri pe I voi depune la lata gradi, ceea ce e doar o formalitate, vlad fiind deja prins in efectivul de anul viitor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danacaltan spune:

Buna ziua doamnelor,

Va supun atentiei o problema teoretica,(si exceptam aici faptul ca este vorba de copii nostrii) daca avem :
2 dosare depuse pentru inscrierea la gradinita si,

copilul nr. 1

- are domiciliul la 10 m de gradinita
- NU are frati la gradinita
- parintii(parintele)lucreaza la societatea X

copilul nr. 2

- are domiciliul la 20 m de gradinita
- ARE frati in gradinita
- parintii(parintele)lucreaza la aceeasi societate X

Care dintre acesti 2 copii va fi inscris?????? Vorbim despre 2 copii ai caror parinti nu aplica spaga, desigur.

Va rog sa va expuneti parerile, eu nu mai stiu...

Mergi la inceput

Daca criteriile de inscriere au aceeasi pondere, inseamna ca,
nr. 1 respecta un singur criteriu, iar nr. 2 respecta ambele criterii,

Dar nr. 1 respecta primul criteriu, cel al apropierii domiciliului mai ceva ca nr. 2, deoarece este mai aproape cu 10 m.

In concluzie? Care dintre cei 2 va fi inscris?

PS
Si in directivele inspectoratului nu se spune nimic de varsta copilului, daca are 4 ani, sa zicem (da' e destept) nu poate fi inscris la pregatitoare, sau invers, daca e mai mototol nu poate fi inscris la grupa mica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Dana, nu stiu sa-ti raspund la intrebare! Si eu sunt la fel de in ceata!

Si secretara de la scoala mea se plangea ca nu face decat 2 cls I pentru ca nu sunt copii . Unde dispar domnule toti pe parcurs?!

Si daca se stie "problema" la nivel de capitala...de ce nu construiesc niste gradinite, ca fonduri europene sunt!

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

claujro nu dispar nicaieri , raman in gradinite

In clasa copilului meu ( clasa I ) el este singurul de 6 ani , abia in 23 iunie implineste 7 , restul sunt de 7 ani si 8-9 luni sau peste 8 ani

In grupa pregatitoare baiatul meu avea colegi de 7 ani si 8 luni la terminarea gradinitei si nu unul ci 6 copii de aceasta varsta

O zi excelenta tuturor !
Lala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Lala, cred ca e tare placut la gradi de stau atata sau dupa ce s-a intrat atat de greu la grupa mica...nu le mai vine parintilor sa-i mute la scoala.. Glumesc, desigur!

Eu il dau pe al meu la scoala, la 6 ani si 9 luni, fara discutie.

Claudia, mamica de Matei (15.12.2003) si Mara (30.08.2005)
poze Simon

Mergi la inceput

Si e tare neplacut pentru copilasii de 3-4 ani, pt ca pe cei de 7 si 8 parintii nu vor sa-i dea la scoala....
Sau poate ii tin in gradinite pt ca eventualii frati mai mici sa apuce locuri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Eu am tot spus ca nu e normal sa-ti tii copilul in gradi pana la pubertate dar multe mamici au fost revoltate sustinand ca un copil de peste 7 ani nu ia locul nimanui intr-o gradinita. Ministerul ar rezolva macar temporar pb gradinitelor dak ar obliga parintii sa-si inscrie copiii la scoala la 6 ani. Esti nascut pe 14 septembrie poi alege: intri in clasa I la 6 ani fara o zi sau 7 fara o zi...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by grati.ela

Eu am tot spus ca nu e normal sa-ti tii copilul in gradi pana la pubertate dar multe mamici au fost revoltate sustinand ca un copil de peste 7 ani nu ia locul nimanui intr-o gradinita. Ministerul ar rezolva macar temporar pb gradinitelor dak ar obliga parintii sa-si inscrie copiii la scoala la 6 ani. Esti nascut pe 14 septembrie poi alege: intri in clasa I la 6 ani fara o zi sau 7 fara o zi...

plus ca, daca vrei sa-ti faci petrecerea de majorat la gradi,ramai cu impresia ca viata este o perpetua primavara...ori asta nu este tocmai adevarat!

Mergi la inceput