Mamici de iulie - august 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

map, numar saptamanile mai ceva ca in armata; intru in c de odihna pe 1 mai si pe 1 iunie in prenatal;ai dreptate, numai daca i se intampla cuiva ceva mai grav te crede si isi schimba comportamentul;oricum eu imi instruiesc noua colega si are cine sa-mi tina locul;
dandana, linisteste-te, daca dr ta ti-a spus ca nu e nimic, nu-ti mai face sange rau;
fetelor, nu mai am rabdare, vreau sa-mi vad bebelina, mai am patru luni....
anasia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Buna fetele! Azi am facut si eu morfologica si pe langa multe vesti bune am si o veste proasta. Sa incep cu cele bune: bebe mic e intr-adevar fetita, dezvoltata normal. placenta s-a lipit si ea la loc si nu par a fi probleme. Vestea proasta este ca am IR-urile pe ombilicala si pe uterina stanga crescute, adica: pe ombilicala e 0,79, S/D= 4,7 si pe uterina e 0,59-0,60
Fetele cu situatii similare, please HELP. Voi ce faceti? Mie mi-a dat doc sa iau trombo-ass 50mg una la 2 zile, vitamina C la greu, dar numai natural, din fructe, si sa stau linistita, fara stres. Ajuta astea la ceva, se mai poate lua si altceva ca sa scada IR-urile? Va rog mult, daca stiti ceva mai multe despre situatia asta cu IR-uri crescute, spuneti-mi si mie!

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

fetelor va pupicesc pe toate, seara faina si pe maine. plec in cateva minute si de acasa nu mai vin pe net ca mai avem de montat ceva rafturi. Eu is mai mult pe post de bagator de seama azi dar stau langa sotul eu sa nu creada ca munceste singur

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Pumpkin sarumana pt informatie! Si legat de luni eu stiam ca luna 5 incepe cu sapt 19 si luna 6 cu sapt 23. Oare de ce or fi atatea variante despre lunile astea?
Zicea Poliana de durerile de spate. Vai eu de cand am intrat in sapt 19 ma tot sacaie spatele dar rau de tot. Si aseara eram rupta de durere si l-am rugat pe Florin sa ma dea cu niste Rumeyn sa ma mai lase un pic sa pot dormi. Ma tot gandesc daca acu ma doare asa dar mai tarziu pe la 30 si de sapt? Si mai ales ca eu de mica am pb cu spatele am avut un accident de masina si m-am lovit la coloana, deci spatele ma doare de obicei dar acum e jale. Nu pot sta pe scaun mult nici in pat si tre sa tot schimb pozitia la fiecare 10-15 min ca altfel acolo raman, intepenesc. Si cum dorm ba pe-o parte ba pe alta seara ma dor si coastele. Off...

------------------------
20+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

sabana, si mie a inceput sa mi se ridice burtica intr-o parte si in alta foarte haios, iar bb loveste tot mai cu putere. si tot seara are programul cel mai antrenant, desi si in restul zilei e oarecum activ. si are acelasi prost obicei de a se opri din gimnastica atunci cand imi ridic tricoul ca sa il vedem mai bine. dar uneori e atat de prins de ce face acolo, ca nu isi mai da seama ca am ridicat tricoul si tot il prindem. si da tare de tot cateodata, ca si sotul il simte tare daca are atunci mana pe burtica mea.

in legatura cu linea negra, la mine nu sunt nici macar urme fine. dar nu imi fac probleme. mamanati zicea ca ea nu a avut deloc la prima sarcina, iar cum eu am pielea foarte alba, probabil ca nici nu voi avea vreuna. cat despre par pe burtica, bine ca de asta inca m-a ferit D-zeu. ca asta imi mai lipsea pe langa cele 12 kg acumulate cu multa truda! am aflat azi ca e posibil sa fie cantarul meu stricat si sa arate in plus cu 2 kg. s-a cantarit la mine o amica si zicea ca ei asa ii arata. in seara asta aceasta amica se mai duce pe la cineva care are cantar electronic (ca al meu) si ma suna sa imi spuna cat i-a aratat. si sotul meu se plange ca i se pare ca arata cam mult, ca el nu se stie cu atatea kg. sper sa arate macar si cu 2 kg mai mult, m-as mai linisti un pic!

si sa vedeti ce am mai patit si eu azi. cand sa ies din cada, dupa ce am facut baie, m-am dezechilibrat si era sa cad intr-o parte peste cada (eu fiind in picioare in cada). am reusit sa scot un picior din cada ca sa ma sprijin pe el, si asa am cazut pe genunchiul acestui picior, pe gresie. m-am lovit numai la genunchi si m-am zdruncinat putin. dar ditamai sperietura! credeti ca e posibil sa fi patit bb ceva de la zdruncinatura?

in legatura cu IR-urile: cand am fost la echo morfo, la dr. herghelegiu, nu mi-a zis nimic daca acestea sunt sau nu in regula. a zis doar ca totul e bine si sa mai fac o echo morfo peste inca 10 saptamani. m-am uitat pe datele de la echo si nu am vazut nimic care sa aduca a "IR", adica sa se cheme asa sau sa aiba valori sub 0,66 (cat am vazut ca spunea cineva ca are si dr i-a zis ca e mare). nu stiu nici cum apar pe echo aceste valori, adica sub ce nume, si nici cat ar trebui sa fie, ca sa stiu unde sa ma uit. voi aveti idee? si inca ceva: credeti ca e posibil ca dr sa fi uitat sa le verifice?

sabana, nici bebicul meu nu era atat de grasunel ca al polianei sau al cristinei_p76. la echo pe care am facut in sapt 22 avea 468 g. si dupa graficele pe care le-am vazut eu (si probabil si tu), tot avea mai mult decat media. si eu sunt in ceata!

amabella 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana81 spune:

Buna la burticoase!
Pumpkin, scumpo, vrei sa zici ca eu am intrat in luna 6?
Eu stiam ca la 23 sapt intri in luna 6! Orice ar fi imi doresc sa fim cu toatele (noi si bebeii) sanatoase si sanatosi.
Bulinuto, parca tu te plangeai de dureri de spate? Ei bine cu astea o duc tare prost, cateodata nici nu pot sa ma ridic din pat merg prin casa 2 minute cocosata. Zici ca-s o baba!
Anasia eu am deja stari de lesin dar nasoale, mi se taie imaginea din fata ochilor si apoi o durere de cap cu ameteala...nasol rau. Si mananc cat o banita deci nu e de la nemancat. Dar nu stiu unde se arde tot ce mananc pe bune ca numai burta e de noi .
Va pup

Ioana 22+ si

Nunta: http://community.webshots.com/album/450163392pPiNoV

Eu si burtik: http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=548837585&security=BdpmCE

Mergi la inceput

offf... si ca sa vedeti ca mai am inca de ce sa ma plang, de vreo saptamana au inceput sa mi se umfle picioarele. mie mi se pare ca numai pana la glezna, dar fata care imi face masaj a zis ca sunt umflate pana la genunchi. si au inceput sa ma doara rau talpile daca merg ceva mai mult si mi s-a zis ca e tot de la apa retinuta. incerc sa mananc cat mai putin sarat, dar incepe sa ma doara: pai dulciuri-nu, cartofi prajiti-nu, kfc-nici atat, spaghete-nu, lasagna-nu, hai ca pe astea le mai indur cum le mai indur. dar nici sare????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Buna fetele. Acum am venit si eu de la medic. Situatia nu e prea roz, in sensul ca bebelina mea e cu capul in jos si e prea jos pozitionata, am si colul mai scurt. Mi s-a interzis deocamdata sa mai merg la birou si saptamana viitoare mai merg o data la control. Mi-a dat sa iau no-spa. Cam atat. Nu mai am voie sa stau in gfund pe scaun mai mult de 1 ora si jumate. Si sa stau cat mai mult in pat. A si ce mai era important. Dulciurile sunt scoase din program, mi-a zis sa am mare grija cu kg, nu mai mult de 15 si mi-a zis ca-s toata rotunda. Ma bag pe chestii dietetice, salate, lobode, spanacuri, adio martipane, milka, bombonele si alte cremute. Bagam fructe la greu. Acum sunt cu merele.

Mergi la inceput

sabana, io zic sa iesim impreuna la pascut! ca numa' bine da iarba, inverzesc copacii... si eu tot asta voi face, asa cum am zis. faza dura e ca eu nu arat de cate kg am si par plinuta, dar nu grasa. parerea cantarului e insa alta...
in rest, ai grija ce faci si ai grija de bb. stiu ca nu e nevoie sa iti spunem noi, ca oricum vei face asta. am inteles ca e normal sa se intoarca bb in luna a 6-a cu capul in jos, nu?
iti tin pumnii sa fie bine si, chiar daca va fi mai greu sa stai atata in pat, sunt sigura ca va fi totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Amabella multumesc pentru incurajari. da mergem impreuna la pascut. Problema e ca eu nu pot trai fara dulciuri, chiar nu pot. Tocmai am bagat niste bomboane in gura dupa ce am mancat doua castroane de ciorba de loboda. Of of of. Bebelina mea e cu capul in jos de cand lumea si pamantul, nu stiu de ce ii place ei asa cu capul in jos. Asta a fost stresul meu de la inceput.

Mergi la inceput