Mamici de iulie - august 2006 (34)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

salutic fetelor, fac si eu pauza de pranz

Medeea bun venit printre noi si sarcina cat mai usoara...ceea ce doresc tuturor de altfel. Sa ne lase contractiile, durerile de spate, colul sa stea cat mai lung si inchis, sa fim vesele si cu pofta de viata ca doar ne facem mamici...

mamaluivlad si eu sunt de acord cu fetele ca nu trebuie sa te sperie visele acestea, si eu dimineata cand ma trezesc ii povestesc sotului ce vise SF mai am. Si aproape in fiecare noapte aceeasi poveste. Uneori visele sunt atat de intense ca toata ziua imi sta mintea la ce am visat noapte. Am citit si eu ca ar fi de la sarcina si de aceea nu mi-am mai facut asa mari griji.

Mada te invidiez pentru gratar, vreau si euuuuuu. Sper sa deschidem si noi sezonul de gratat la lac inainte de Pastele catolic, desi este in postul mare, pacatoasa rau sunt . Stii e folosesc deja uleiul de migdale de cand ai spus tu de el, sunt curioasa ce efect va avea, daca fac sau nu vergituri.

Poliana suntem destul de multe cu dureri de spate, eu abia acum am 19 saptamani si trei zile dar durerile au inceput de ceva timp. Merg la masaj dar prea mult se pare ca nu ma pot ajuta nici ei de acolo ca pentru blocajul meu nu-s multe exercitii pentru gravide. Am cumpar o carte cu exercitii de gravidute, sper ca acum fiind ziua mai lunga sa am chef de miscare seara cand ajung acasa.

Gata pauza mea, fug ca azi am masaj si trebuie sa plec devreme.

Pupicei

19+

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

fetelor, ati plecat toate acasa? cred si eu pe o vreme asa de frumoasa!
intreb si eu, a spus cineva de placenta imbatranita, cum arata? mie la eco morfo de 20 sapt mi-a spus ca am mici calcifieri (daca am inteles bine)si ca sunt normale pt ca placenta este menita sa functioneze doar 9 luni;
medeea, sa ai un bb sanatos!
anasia 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Buna ziua la burticute!!!
pup fetele cu dor ca asa rau e fara voi...cand stau acasa si nu am net dar lasa ca-mi pun eu pana la urma

nicole25 fost bine ca am stat acasa dar nu extraordinar...nu mai pot dormi noaptea deloc...nu stiu ce se intampla asa ca am mai dormit dupa-amiaza...ceea ce nu pot face si aici... m-am trezit la 3 asta-noapte si nu am mai adormit deloc iar acum sunt varzaaaa
ce sa va mai spun? ieri am iesit la plimbare in parc inainte sa mananc calumea si dupa ce ne-am plmbat tocmai cand vroiam sa ne intoarcem sa mergem la niste prieteni ptr un gratar...mi s-a facut rau..dar rau de tot...aproape lesin...nu am mai vazut si nici auzit nimic si m-am blegit de tot...noroc ca nu eram singura si ii spusesem ca simt ca mi-e tare rau...ca altfel cadeam pe jos......nu stiu ce a putut fii...cred ca o cadere de glicemie sau de calciu...habar nu am dar ne-a stricat toata ziua...
acum sunt mai bine dar mi-e somnnnnn de nu mai pot

Sabana, Huacin madacristina aveti grija de voi fetelor va pup mult si multa sanatate va doresc voua si bb-lor

poliana dureri de spate am si eu...la greu

fetelor eu azi am 21 de saptamani si 1 zi...in cate luni sunt ca sunt tare chiauna??? va multumesc mult

pup fetele ca tare dor mi-a fost de ele

bulinuta 21+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

anasia noi o sa avem statuie la munca in curand : poate ca fetele-s si ele la munca dar cu ceva mai mult chef de munca harnicute tare, eu ma gandesc la ce fain este afara si ca in doua ore o sa plec de la birou

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Bulinutza, esti in luna a 5 a, fix peste o saptamana intrii in luna a 6 a !

Miky 26+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
NEW Album intalnire 18 martie NEW

Mergi la inceput

bulinuta fugi acasa daca ti-e rau, ce vrei sa-ti vina rau pe strada? . Eu macar vin la munca dar in afara de durerile de spate nu am mai avut altceva nimic in ultimele zile. Nu te mai obosi atata, bebele si tu sunteti acum mai importanti.

Eu am gasit intr-o carte ca pana la 20 de saptamani este luna a 5-a si ca din saptamana 21 (adica 20s + o zi) incepe luna a 6-a. Dar fiecare da varianta lui

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandana spune:

buna mamici,

m-am intors si eu sa va spun ca tot nu stiu ce e cu rezultatul meu la amnio dar m-am mai linistit. tot caut explicatii dar geneticienii sunt atat de greu de gasit iar doctorita mea am crezut ca ma bate ca nu vreau sa inteleg ca nu-i nimic si sa ma linistesc

din pacate au inceput niste dureri pt care iau nospa. eu am luat 8-9 kg la 23 de sapt, mi-a redus vitaminele si mi-a atras atentia ca e cam mult, ce sa zic?

MEDEEA, te rog mult sa nu ma uiti cu programarea aia, ti-am scris pe pm

va pup si numai bine

dandana 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Fetelor eu plec la medic. Sper sa ma intorc cu vesti bune. Va povestesc mai tarzior. Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, gand la gand cu bucurie; de lunea viitoare intram in luna a sasea!!!pot aparea astfel de stari asemanatoare cu cele de lesin in sarcina; sa fii atenta la miscari bruste;
map, statuie n-o sa vad, si-asa lumea are impresia ca nu muncesc suficient, dar mai am 5 saptamani;
nicole, n-am plecat nicaieri, doar ca s-a ivit ceva si n-am putut intra pe net; pupici
anasia 21+

Mergi la inceput

anasia si tu numeri saptamanile?. Eu mai am mai multe, patru pana la vacanta si dupa vacanta inca 8 saptamani. Aici avem prenatal 6 saptamani inainte de a naste, asa ca numai pe 7 iulie incep sa stau acasa. Insa se pare ca nu va mai trebui sa incep batalia cu seful ca azi mi-a spus s-o iau incet cu munca, chiar nu mai mai streseaza nimeni acum. Dupa ce a fost bolnav s-a schimbat foarte mult si ma crede si pe mine acum cand ma mai doare una-alta.

Monica

Mergi la inceput