Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 11
ilenutza spune:
tot io: unde gasesc carticica cu diversificarea?
Ile
si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
Hildegard spune:
Gabita, eu ii dau cerealele cu lingurita. Sa sti ca ii papa foaret mult. Trebuie insa sa ai rabdare, ca invata el.
Crisitna baku, si noi am facut vaccin azi. Noi il facem la medicul de familie. Nu am platiti nimic. E din acela gratis.
mara, aceeasi intrebare pun si eu. cum imbracam pruncii afara?![]()

am fost la vaccin, a marait acolo ceva si gata. acasa a dormit.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
cristinamh spune:
iaca venii din parc, intalnire 3 la 3... 3 fetite delicate si 3 baietei barosani... acum pun pozele mele pe album!
mandy, tot nu merge
, mi=a dar si dordia invitatie, ai pus si tu public.. linkul ala nu vrea si pace... asta e...
imbracat afara... hmm.. una bucata fes subtire, body, pantalonas, si costum subtirel peste. + botosei. aveam si o paturica la noi, in caz ca batea vantul prea tare, ca e cam deschis caruciorul asta sport.
si apropo, azi am iesit in maneca scurta!
, ca ma saturasem de iarna!!
teo, pai cum vrei sa trec masuratorile?? la 5 luni?? ca la 4 ai deja completate...
ma duc sa-mi strang rufele... ca plang pe sarma, uscate gata...
ps, scuze, da' n-am timp sa mai scriu "legenda" la poze, in parc au fost mirabilis, silvia, corap, dordia, madau si eu.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
Hildegard spune:
Mara, o fi si la noi probelma asta oare?
E prea cald? o fi!
Azi il imbrac mai subtirel.
In ceea ce priveste incaltarile, eu i-a luat niste tenesi cu patratele albastre si albe, cum ar veni, cu siret, sunt numai asa de forma. nu sunt de umblat pe jos. au costat 80.000 si mi se par ok pentru inceput in carucior. sunt foarte smecheri.
Veronica si bebe Stefan Peter ( 7 nov. 2005)
Stefan Peter
corap spune:
mai bulucel, la noi infranrixu e 2oo ron, adik 60 de euroi. bine, e si varianta gratuita, da infranrixu costa.
ma tirez, ca am rufe uscate de luat de pe sarma si rufe ude de pus :)
c & ardeiu vesel 
felicia74 spune:
buna!
eu am innebunit cu totul!!! Mi-am instalat un joc de strategie -Black and White 2, pentru cunoscatori si de atunci am uitat de tot! Copil, sot, casa si
forum!
Din pacate nu am pus nici pozicile, deoarece avem computer nou si abia ne adaptam cu el. PLus ca luni am observat ca bateriile s-au descarcat asa ca au stat in acumulator 15 ore, adica pana azi dimineata. Situatia o voi remedia in aceasta seara, sorry!
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
mandyksch spune:
Cristina, iti trimit niste poze pe mail. Cateva.Da' nu trimit de pe Yahoo ci de pe mailul lui sotu' - poate asa reusesti sa vezi.Nu inteleg ce se intampla.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
anda77 spune:
noki, raspund cu intarziere: am reusit sa iau toate pozele din album. data viitare vin si io cu aparatul:)
m-am uitat la pozele de azi(sau de ieri?): foarte frumoase. trei baietei maricei cu trei fetitze delicate, micute si imbracate superbissim. cea cu pantaloni rosii am vazut ca e a lui mirabilis, dar celelalte doua, una cu caciulita roz si una cu costumas bleumarin (parca), care le revendicati? n-a scris cristina pe poze si io nu inteleg care copil al carei mamici este
...maimutoiul cu sosete colorate e al lui corap, nu?
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
cristinamh spune:
anda, refendic fetita in bleumarin!! in roz o revendica mada!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
fee spune:
BUNA
Alina , iti scriu repede de la birou ,
programul lui Danut este :
ora 8 - un bib cu cereale ( 6 doze lapte si 3 cereale sau dacca sunt in plic , jumatte de plic )
ora 12 - legume ( 3 lingurite ) el mananca la lingurita si 120 lapte
ora 15 - fructe + lapte
ora 18 - supa + lapte
ora 21 - lapte
Eu ii dau numai bledina ca nestle nu-i place si nici eu nu am chef sa fac , in plus pediatrul mi-a zis ca este ok sa fac eu daca cultiv eu morcovii ca cei din comert, aici, sunt plin de chimicale.Deci borcanase pt ca sunt controlate dpdv al calitatii , zaharului,sarii.
Tot vb despre sterilizator , eu fol pastile pe care le pui in 2 -3 L de apa care este buna 24H ( asa m-au sfatuit cei din maternitte plus ca daca pleci undeva este mai usor sa iei niste pastile decat sa iei sterilizatorul , parerea mea )
Ina , sa stii ca citesc cu placere postarile tale si iti doresc mult curaj si o sa vezi ca totul va fi bine cu bunicuta ta .
va pupam
Monica et Daniel (04.11.2005)
ÉPICTČTE
« N'essaie pas que ce qui arrive arrive comme tu veux, mais veux ce qui arrive comme il arrive, et tu couleras des jours heureux. »
<VIII p.1114>