Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 10
Buluci spune:
Ne-am intors de la vaccin , acum 2 ore, si nu mi-a venit sa cred: Simon al meu, nici macar n-a plins, din contra ridea la asistenta, febra nu are(deocamdata)si speram sa nu faca!
Asistenta aia spunea ca bb-lusi fac febra cind au imunitatea scazuta!
Nu stiu de unde are imunitate crescuta mr Simon, fara lapte de mama!
!
Vaccinul m-a costat 20$(infanrix)!
La voi se plateste?
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
Gandacel spune:
Buna, fetele!
Sa o iau pe rand:
Cu schimbarea orei, nu am avut probleme cu Bogdanel, in schimb am cu tati...
Cu Bogdanel a fost cam asa: dimineata el se scoala pe la 7, se joaca, adoarme iar pana pe la 9 jumate, cand il iau la schimbat si apoi papat. Asa ca pur si simplu l-am luat la schimbat si papat dupa ora noua... Restul meselor au venit apoi in succesiunea normala, la trei ore... Asa ca absolut tot programul s-a modificat foarte simplu dupa ora noua, in functie de mese! Sunt super incantata, mai ales ca nu face mofturi nici la somn, se culca dupa ora noua bine-merci, asta probabil tot pentru ca e obisnuit sa-l duc in patut cat e treaz si sa adoarma singurel... Asa ca il duc in patut seara la 10, ca si pana acum si stie ce are de facut acolo cand se stinge lumina. 
Cat despre noutati, noi am inceput diversificarea duminica, dupa schema pe care v-am scris-o. A fost un scumpel cum se stranba, dar deschidea gurita pentru o noua lingurita de fiecare data! Iar ieri a papat fara probleme vreo 5 lingurite (incarcate pe jumate). Daca e dupa el, nu facem nici o introducere progresiva, el ar linge morcovelul atat cat ii dau! Am inceput pana la urma pentru ca am considerat ca cele 400 gr. pe care le-a luat luna trecuta nu sunt suficiente, si ar fi cazul sa-i dau alimente suplimentar fata de laptele meu. Asa ca, daca tot am lapte destul, de ce sa-i bag biberon de lapte praf, cand pot sa-i suplimentez cu morvoc, mar, portocale si altele...? Am hotarat ca o sa-i dau laptele meu ca si inainte, la care adaug astea. Ar trebui sa asimileze mai bine si laptele, sa se vada in greutate. Nu ca ar fi slab, dar sa fiu eu impacata.
Dragute poze de la intalnirea din parc! Tare as fi vrut sa am si eu inspiratia sa ma plimb in Herastrau, in loc in Gradina Boanica! Poate data viitoare.
Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)
Noki_Lara spune:
![]()
Mneata la pranz mamicutzelor!
Natilici, Maya si Karinutza- sa ne traiti toate, printese dragi! Sa fiti frumoase, sanatoase, iubite si cumintele sa nu le suparati pe mamicile voastre! 

La noi trecerea la ora noua nu a adus cine stie ce schimbari. I-am socotit mesele direct dupa ora noua, in schimb, in loc de 4.30, mi s-a trezit la 6 (fost ora 5). Sigur ca minunea nu a tinut - din pacate
- decat in acea seara, ca azi noapte am revenit la sculatul la 4.30-5. Si inca 5 e bine, comparativ cu 3.30-4 de alte dati!
Io azi de dim am facut-o lata rau: v-am zis io ieri ca renunt la paine - de tot- si dulciuri - idem, incat azi de dim am facut o criza de hipoglicemie - stiu ca asta era, de la mama care are diabet de-ala nasol cu injectii - incat abia m-am tarat pina in bucatarie sa mananc dulce - 2 iaurturi cu fructe, Galactogil, care e super dulce. Asa ca trebe cum va sa-mi revizuiesc cura de slabiciune, ca asa nu merge. Si mai sunt si singura acasa. Mi-era efectiv frica ca nu ajung in bucatarie, asa se invartea casa cu mine...
Mandy- cu ciorapei grosi si botosei crosetati io zic ca e ok. Io a scot pe a mea cu sosete, salopeta de casa pe sub pantalonii de afara - care trece deci si peste picioruse si ceva papucasi subtirei. E drept ca io-s tare friguroasa la picioare, de acolo racesc totdeauna si mi-e frica sa nu ma fi mostenit asta mica. Ideal ar fi - parerea mea - sa-i cumperi cand mai treci plin Cluj ceva papucasi. Io am luat unii tare draguti din Obor, la 150.000, super ieftini, evident nu din piele, ca aia sunt 800-900.000.
Buluci- pai febra de acuma in colo poate sa urmeze. Nu face chiar imediat dupa vaccin. Sa speram totusi ca nu va face!
Lordra- eheheh...m-am apucat sa citesc si io ieri Codul lui da Vinci, in pauza de curent de 45 de minute. Evident ca atuncea cand s-a reparat treaba am fost calare pe PC! Deh, dependenta! Cert e ca nu se pot imbina - forum, copchil, parc si citit! Poate numa daca la unele dintre noi ziua e mai lunga de 24 de ore!![]()
![]()
Poze cu mami si Sarah 
Varsta Sarah
teo_banu spune:
Cristinamh, dam si noi date dupa vaccin, la patru luni si trei sapt. avem 6000gr si 63cm.
Vaccinul la noi s-a soldat cu febra si marait, dar ne-a trecut si azi suntem muult mai bine. Bineinteles ca acasa nu functioneaza asa cum trebuie netul si nu pot intra pe DC, si cand mai am o picaturica de timp liber intru de la birou ca si acum.
Nu am avut timp sa va citesc dar ma intorc si sper sa pot de acasa, ca iar am chemat provoder-ul de net sa-mi refaca conexiunea.
Noi am umblat in weekend ca doua capritze, de dimineata pana seara pe afara, in parcuri si ne-am simtit foarte bine. Azi vreau sa plec pe la patru sa mai ies un pic si eu cu mandra mea floricica, sa simta ca o mai plimba si ma-sa nu numai bona. Azi am luat bona la rost ca nu mi-a placut cum a imbracat fata. Adik cu hainele de stat in casa pe dedesubpt, cu caciulitza murdara de morcovel (aceeasi caciulitza de ieri) si a mai vazut-o si mama soacra care mi-a atras atentia din start "Vezi cum imbraca copilul ca zici ca e adunat de pe strada!". Bineinteles ca m-am simtit....nasol, dar avea dreptate. Si i-am atras frumos atentia, ca asa cum ma imbrac eu de elegant si frumos la serviciu (aranjata, asortata) asa trebuie sa arate si copilul meu. Plus ca i-am spus ca si ea ar trebui sa fie mai pusa la punct cand iese cu copilul. Voi ce parere aveti?
Mai vb pe seara, SPER!
Teo si bb Stefania Iulia (2.11.2005)
Buluci spune:
Lavi2, ptr ultima oara, mai da-mi o data linkul spre drobul de ciuperci, si daca se poate linkul spre drob gata pregatit pe care scrie "Pofta Buna!"Te rog!
Cristina Baku &
Simon(26.12.2005)
Poze
ioana_77 spune:
Ola!
Va scriu si eu intre doua iesiri afara, mama e o vreme super!! Cel putin 20 de grade, cred ca in Bucuresti e si mai cald!
La Multi ANi la puii sarbatoriti astazi!!
Lordra, sa stii ca eu ii fac exercitii Mariei de ridicat in fund, adik atunci cand e culcata o trag de manutze pana ajunge in fund, o las cateva secunde si o cobor. Dr. mi-a zis ca e ok sa le fac. Acum se trage singura, zici ca face tractiuni!! Mi-am facut si eu comanda la cartea aia de-ai amintit de ea. Abia astept sa vina!! Sa am si eu cu ce sa imi omor timpul la plimbare.
Schimbatul orei nu a adus nicio modificare in programul nostru - de parca am avea asa ceva - ideea este ca o culc tot la 21, asa cum faceam inainte. Este singurul moment al zilei cand adoarme fara sa cracneasca!
Joy, mama, iti tin pumnii si-ti urez rabdare!
Mei, m-am uitat si io la pozele de la intalneli. Sunteti care mai de care mai slabute si trase prin inel, ma mir ca mai aveti curajul sa va plangeti de grase ce sunteti!!
Hai va pup si ma duc sa ma echipez pt turul doi, de data asta cu carutza pe coclauri!
Ioana si Maria (29.11.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/tunsulica/my_photos
mara95 spune:
Anda, si noi folosim rachetutele!
Gabitaco, multe grame saptamana asta ii uram Mateei,tiza noastra dupa ziua de nastere!
Joy, ma bag si eu in seama:e posibil sa se trezeasca pentru ca e prea cald?Noi asa am patit aseara:n-a vrut sa doarma deloc, desi era obosita de abia tinea ochii deschisi, dar cum i-am dat un costumas mai subtire , a adormit pe loc.
Tocmai a facut kk.azi am scapt de rachetuta!
Daca e cald,22 grade, cum imbracati copii afara?
mara si flavi(7dec)
tania-z spune:
Servus mamicutzelor! 
Imi pare rau ca m-ati dat disparuta...eu abia reusesc sa mai citesc desi nu mi-ar displace sa o fac cat mai des si sa si postez la fel de des. Din pacate nu reusesc sa ma incadrez in timp
, ies cu Stefanel in parc de 2 ori pe zi x 3 ore fiecare iesire, iar in rest am contracte inca neonorate asa ca...la treaba cu mine!
Cand ma gandesc ca luna viitoare incepem si noi diversificarea
...mi se pare ca ma asteapta bau-bau, vorba lui Corap: in afar de draci-colaci nu prea pricep eu mare lucru din schemele alea...dar le-om scoate noi la capat.
In rest, Stefanelul merge bine, creste frumos, se "rotunjeste" si chiuie si a devenit preferatul tuturor vecinilor de pe scara care se striga unul pe altul pe la usi cand il vad ca iese la plimbare
.
Eu zic ca e un copil cuminte, cu toate treziriel lui de peste noapte - asta e , eu m-am resemnat. Si, in plus, ce poate fi rau ca il mai alaptez de doua ori peste noapte, ca uneori suge chiar de sete, cateva guri...
Gogolos, si eu ca tine, il rasfatz, daca ceea ce ai spus tu inseamna rasfat (parerea mea de psiholog e ca rasfatul e altceva si intervine atunci cand "rasfatatul" si intelege ce e voi/ce nu e voie - la varsta astta fiind doar comportamente invatate si conditionari de tot felul). Asa ca am ajuns sa ma contrazic cu o gramada de lume si sa nu imi mai pese...imi pup si-mi tin in brate copilul cat vreau, asa simt eu ca e bine si uite ca si asa "rasfatat" stie sa se joace si independent cand are chef.
Lavi2 

- in sfarsit, raspund prezent la chemare! Chiar si cu intarziere.
va pup pe toate!
Tania & BB Stefan (17.12.2005)
ilenutza spune:
JOY, imi pare rau sa aud ca inca te mai chinuie bbul!Si pe mine ma mai scoate din pepeni dar ma duc in alta camera, ma potolesc si o iau de la capat!
Al meu se trezeste si el la 30-40 min de cand adoarme si daca ii este somn adoarme la loc, daca nu se joaca si poate sa i se faca iar somn dupa 1 ora sau chiar mai putin si iar il culc!
Mi-am luat si eu laptele gratuit - 5 cutii mari de vitalact super pentru prajituri si branzica de casa, etc.am de gand sa il iau in fiecare luna!
Nu vreau sa ma falesc dar imi merge bine cu laptele.am descoperit ca faceam greseala majora in alimentatie, respectiv mancam fara vitamine si mancare nesanatoasa, ciorbe, sosuri, paste, etc.acum mananc fructe , legume, nuci, miere, ma rog am mai scris, sucuri de fructe facute in casa, mancat putin si des, la 2 ore chiar!acum victor mananca 5 mese pe zi, salate si cat mai proaspat!
Ile
si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor
ilenutza spune:

am recitit ce am scris;desigur nu victor mananca salate ci doar lapte proaspat

Ile
si bb Victor - 22 dec
Varsta Victor