Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (37)
Raspunsuri - Pagina 9
joy04 spune:
mai recitesc scutecul trecut ca am cautat retetele DORDIEI, ca mi-era ca raman fara ele...si acum am citi si eu observatiile facute de HILDE si ILENUTZA..
HILDE, asa-i ca daca numai vrea nu am ce face, dar eu tot ma oftic...si Ilenutza, interesanta chestia cu ceaiul.
LAVI...taaare mult mi-ar place sa vin dar nu pot..pai pana acum 1 ora a urlat cupilu...a dormit ca pe scaieti si acum plange iar...
pai daca-l apuca criza prin delegatie...e de rau
m duc la el
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
silvia_d spune:
Neata,fetelor!
Sa ne traiti beblaci nascuti azi,sa fiti mancaciosi si kkciosi!

Asha ca nu va suparati ca va urez asha!
Heeeeheee,ce n-ash da eu sa am un bebe kkcios!
Deja,cand o sun pe mama,si-i zic ca-i dau o veste buna,imi zice saraca: a facut bb kk,a?![]()
Joy,iti promisesem niste sfaturi pentru terorist,mai tb sa mai astepti putin,ca sunt in pana de exprimare,da'o sa ti le dau!Acu'sfaturile mele nu sunt litera de lege,ca niici eu nu m-am descurcat pana acum 2 luni,da'vad ca au dat roade!
Anda,mai...citii cu cele 4 mese ale lui poetu':numai atat,in 24 de ore????atat de putin,sau mai ii dai si suculet,supica,etc,si pe-alea nu le pusesi??Cati ml papa pe 24 de ore??
Cam atat.
Azi iar a tb sa bag raketuta-n fund la bebe!
Saracu',sper ca cu acest humana milkzucher sa se rezolve pb!
Si cu sucu de mere+morcov.
Mamaaaa,Canuta,da'ce talpica are Dimitrie:12 cm??Pai la mine cand a venit dr pediatra-prietena-nu aia care-i face vaccinu'-s-a mirat ce talpici mari are Stefanel,si le are numai de 10 cm...da'de 12!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!hoooo,sa-ti traiasca voinicelu'!
lordra spune:
Hola mame,
Io-s bine...still alive
, insa cu cititu' stau cam prost (respectiv nici macara la micul dejun nu m-am mai ocupat cu kestia asta. Rushine mie!) asha ca nu stiu daca mi s-au pus sau nu intrebari in urma.
Io zilele trecute m-am ocupat doar de citit o carte (la micul dejun) si in rest Dara. Vremea e misto asha ca mai mult p-afara stau dupa-amiaza.
Apropo de citit: recomand cu caldura cartea "Secretul copiilor fericiti" de Steve Biddulph. E o excelenta carte de psihologie a copilului ultra-necesara pt. un parinte care vrea sa-si creasca odrasla exemplar. Am cumparat-o din Carrefour, deci e la indemana tuturor. Lectura placuta!![]()
Dara-mi face progrese serioase. Mai nou, se tot screme sa se ridice in fund cand o prind de manutze. O fi prea devreme sa incep exercitiile cu ea in sensul asta?
Nu mai stiu ce sa scriu.
Hai va pup!
lavi02 spune:
Joy, ti-am scris un mesaj kilometric cu sfaturi, cand mi-a picat net-ul. N-am nici un fel de rabdare sa-l reiau acu.
Ideile in linii mari:
1. la voi e o pb cu somnul, citeste inca o data sub deschis de Mandy. Ideea e ca trebuie sa adoarma din nou cam la 1h30-2h de la precedenta trezire. In timpul zilei.
2. Incearca sa fii cat mai calma. calmul e atuul mamicesc nr 1 in lupta cu cresterea copchilului. cand simti ca te apuca dracii, opreste-te, numara pana la 10 sau 20, dupa gust, si spune-ti ca TU trebuie sa fii cea calma, de la el n=ai ce sa pretinzi.
Acum ma grabesc ca la mine in casa e vraiste si la 12 vreau sa ies la plimbare. Va
.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
gabitaco spune:
La multi ani !
pt bb nascuti astazi. Mai eu am o pb cu cerealele. Lavi02 e vreo pb daca cerealele au zahar ca sunt tare stresata? eu vreau cereale fara lapte ca vreau sa i le dau cu laptele ei si cu bibe. Nu am gasit alte cereale pt 4 luni fara lapte. Ce sa fac? sa nu ii mai dau? Cele de la Humana sunt cu lapte si nu stiu cum sa i le dau cu bibe.Farmacista a zis sa nu imi fac pb ca au zahar ca oricum ele sunt adapttate varstei copilului.Bine ca Mateea nu are inca 4 luni dar ni s-au recomandat din cauza greutatii- 0 in ultima saptamana!Acum papa mult mai bine si parca a mai pus ceva pe ea.
Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005
gabitaco spune:
Hilde tu cum ii dai cerealele? cu bibe sau cu lingurita?
gabitaco spune:
AAA si am uitat sa va spun .Aseara i-am luat cereale de la bebelac cu orez si mar si a ras un bibe de 150 ml de lapte cu 2 masuri de cereal. Dar din pacate si astea au zahar

. Cele simple numai cu orez nu ii plac. Si numai astea nu au zahar.
mandyksch spune:
Neata/ziua sau ce o mai fi! Si e frumoasa! La fel sa fie si vietile celor care azi sarbatoresc niscaiva luni de viata.
Adevarul e ca daca numai ma uit pe geam si nu il deschid sau nu ies pe balcon am senzatia ca este vara...afara e destul de caldut dar nu ca la voi la Bucuresti.Inca. Problema mea e ca trebuie sa ii pun lui bb la plimbare costumul de cosmonaut caci nu i=am gasit niste incaltari in magazinele din Dej. I=as pune incaltarile de la botez dar n-as vrea sa raceasca pt. ca botoseii aceia sunt un pic mai "decoltati". Apropo voi ce le puneti acum in picioare la bb?
Cristina, am facut albumul public. Ar trebui sa mearga, incearca, daca nu - let me know. Si apropo, va multumim pt. urari si ne bucuram ca v-au placut pozele.
Joy, cat de mult ma recunosc in ceea ce spui...eram nervoasa tot timpul si imi venea sa-l arunc pe bb
. Pe mine m=au ajutat sfaturile fetelor. Ramane inca problema somnului de cate 30 minute, dar de multe ori reusesc sa-l adorm la loc. Mai are si acum crize de plans , dar rar. Aunci daca vad ca nu tace nici in brateincerc sa-i distrag atentia cu o jucarie, un cantecel mai vesel si peste 5 minute incerc sa-l adorm la loc.
Si apropo de adormit in brate, Lavi te intrebam aseara cum ai dezvatat-o pe Silvia, cat a durat si cat de greu a fost?
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
corap spune:
mandy, eu pe andrei il scot in sosetele. ii mai cad din picioare, mai ramane cu piciorusele goale... da' pe-aici e cald. (am pus si-o poza in album ilustrativa pt. cum il imbrac cand iesim afara)
eu am incaltari pt. bb, da' mi-e mila de el, sa-l torturez cu pantofi de pe-acum.
cred ca o pereche de botosei, ceva, sunt ok.
c & bbandrei 
mandyksch spune:
Cora, m-am uitat la poze...pai ardeiasul tau e super calit.
Eu nu l=as putea scoate pe al meu afara asa. La noi la Dej e mai frig ca pe la voi dar cred ca daca i-as pune niste botosei crosetati peste sosete ar fi ok. Incercam astazi mai incolo caci acuma bb doarme si nu-l trezesc pt. plimbare.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)