Salina Slanic

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mama_lui_alex spune:

Ce ma bucur ca s-a reactualizat subiectul asta..
Este o destinatie extraordinara pentru un weekend prelungit...nu stiu de ce nu mi-a trecut pana acum prin cap...

Asa ca am inceput "cercetarile"pe net....si constat ca nu gasesc nimic legat de cazare..pentru 2-3-4 zile..

Dragelor..unde stam cateva zile daca mergem la Salina Slanic PH?!!..Niste recomandari???de pensiuni/hoteluri (cele 2 hoteluri gasite pe net..nu imi inspirau prea multe..si nici informatii nu am gasit prea grozave despre ele..)...

Si n-am mai inteles clar un lucru..au schimbat liftul groazei la salina..sau nu??

Pupici,
mama_lui_Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucar spune:

A fost cineva si la salina Slanic Moldova? Ca sa ne spuna care sunt diferentele (daca sunt).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Si pe mine ma intereseaza cazare eventual pensiune completa in Slanic Prahova. As vrea sa merg cu copiii acolo, pt tratamet.
Pe net nu prea am gasit decat 2-3 pensiuni si acelea cu informatii insuficiente.
Aveti vreo recomandare de cazare? Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Natasa spune:

Locul e spectaculos, beneficiile salinei nu le neaga nimeni, dar organizarea si prezentarea sint execrabile. Drumurile pina acolo sint ca dupa bombardament (cam ca in Bucuresti), liftul ala iti da senzatii tari prin zgiltiire, aglomeratie si lumina chioara. DUpa ce platesti 12 lei ca sa te dai cu liftul si sa te rogi sa ajungi, in salina sint 5 becuri chioare, nu exista niciun ghid, macar niste informatii puse pe pereti (istoria salinei si a oamenilor care au murit acolo, unii dintre ei inchisi din motive politice ar interesa lumea). Pe o suprafata uriasa gasesti trei leagane ruginite, citeva terenuri de sport fara dotari si cam asta e tot. Ai senzatia ca nimanui nu-i pasa de ce se pierde. Odata cu noi au coborit in salina si trei japonezi. Nu au avut cu cine schimba o vorba in engleza, nu au avut nimic de cumparat de acolo, nu au gasit informatii si va imaginati ca nu vor urma autocare cu sute de turisti japonezi...Grecii stiu sa-si vinda orice bolovan- daca nu are istorie inventeaza ei una in jurul lui, iar noi nu stim sa vindem nici chestii spectaculoase. Slava Domnului ca baiatul meu nu are probleme respiratorii, dar daca ar avea, ma intreb cum l-as convinge sa stea acolo citeva ore in fiecare zi, intr-un loc in care nici fetele oamenilor nu se disting?? Lumina aia de neon de wc public, nimic organizat sa faca sederea placuta...
LA plecare am stat o ora la rind la lift, asta de bucurie ca am dat 3 euro si ceva/bilet. Idiotii aia care conduc localitatea nu realizeaza ca nu poti sa ai mii de turisti/zi cu lifturile cu care se carau puscariasii odinioara? E revoltator cum ne batem joc de orice dar si cum vorba aia cu margaritarele la porci se aplica atit de des in Romania!

Mergi la inceput