Salina Slanic
Raspunsuri - Pagina 2
alayna spune:
E foarte frumosEu am fost in facultate de doua ori si de fiecare data mi-a fost super rau in salina.Ma lua ameteala,aveam stare de lesin,ma albeam la fata si ma simteam slabita.Intram ok si dupa cateva minute ma lua stare nasoala. N-am sa pot intelege de ce.Nu-mi era frica ca eram la 200m sub pamant sau s-ar intampla cine stie ce.
O colega imi zicea ceva de genul,ca mi-e rau din cauza sarii,imi ia calciul din organism,habar n-am daca e asa
Oricum,merita vazuta
"Sa nu lasi sa treaca o zi fara sa vezi, fara sa auzi sau fara sa citesti ceva frumos..."(Goethe)
geo_ionita spune:
Buna fetele!
Sorry ca nu am intrat mai devreme sa va raspund la intrebarile puse de voi, bine la cele la care as fi putut raspunde ca multe detalii nu le stiu, nu sunt doctor dar fetele care au mai fost au raspuns la tot ce voiati sa stiti!AXIA v-a raspuns f.corect, drumul este f.nasol pe Plopeni, dar sa o luati pe cel spre Valeni. Programul este intre 9-15, in restul saptamanii din ce am retinut lunea este inchis. Pentru cele ce vreti sa mergeti cu copii sa stiti ca au topogan si leagane
Pentru cele ce ati fost cu ceva timp in urma: sa stiti ca au schimbat liftul ala al groazei
Georgiana
geo_ionita spune:
Ptr. RAZA DE SOARE: eu tot in iunie am facut nunta...anul asta facem un anisor de la casatorie! Acum pe ultima suta de m ai nevoie de sfaturi si incurjari multe...o sa vezi ca totul va fii bine!
Georgiana
catutza spune:
Am ajuns si eu anu trecut acolo,la salina,dar nu pot spune ca este super-super,mai mult mi-a placut salina din Turda,este mai frumoasa (la intrare in salina mergi printr-un tunel de 900 si ceva de metri ca sa ajungi la galerii,apoi cobori pe scari in galerii,este mai interesant si mai sigur). La prahova am fost in excursie, si in lift credeam ca nu mai ajung jos, respectiv sus - mai eram si gravida in luna a 3-a!.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by geo_ionita
Pentru cele ce ati fost cu ceva timp in urma: sa stiti ca au schimbat liftul ala al groazei
Ce bine ! Si zici ca au mai nou si tobogane...
Noi n-am mai fost din vara trecuta, dar am o presimtire ca peste 2 saptamani dam o fuga acolo.
Da, de drum am uitat sa spun; este indicata a doua varianta.
La multi ani fericiti in continuare ! Sfaturi, incurajari ? Ce-s alea ? Ne facem nunta singuri si tot singuri ne incurajam (din pacate)... Dar ne descurcam !
AMR FIX 2 luni pana la nunta
Foto
Oana_B spune:
Fetelor nu aveti si niscai pozici facute? Cu orasul, cu salina... Eu am crescut acolo pana cand am mers la scoala si pe urma in fiecare vacanta ma duceam la bunici si salina era locul meu preferat de joaca...asa m-am vindecat si de bronsita asmatiforma.
Oana_B
lavi02 spune:
Am fost eu in salina Praid, in vara lui 2004. Mai frumos amenajata decat Slanic, are si o capela ecumenica si loc de joaca pt copii, iar la iesire, cand astepti autobuzul inapoi e o galerie cu picturi pe sare.
Am fost si in salina Slanic, acum vreo 2 ani, parca avea si asta loc de joaca pt copii, nu mai stiu. Mie mi-a placut in ambele, f interesant si mirosul ala sarat... .
La Praid te duce cu autobuzul sub dealul de sare iar la Slanic e cu lift. M-as mai duce!!!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
ciciep spune:
Salut!
Discutia asta mi-a adus aminte de niste amintiri foarte frumoase din copilarie, asa ca ne-am hoatarat sa mergem acolo peste vreo 2-3 saptamani! Problema este ca noi am vrea sa stam de sambata pana duminica, dar nu cunosc pe nimeni din zona...deci, care este situatia cu cazarile pe acolo? Sunt pensiuni sau hoteluri, sau e cazul sa iau si cortul dupa mine? Si cam la ce preturi?
Miresica de 1 al lui Cuptor;
Pregatiri de nunta
Lya spune:
Stie cineva daca e indicat sa mergi cu copilul bolnav??Piticul meu are 1,9 ani si tocmai a facut a 3-a pneumonie in decurs de 2 luni,ne gandim ca i-ar face bine 2 zile de salina pt ca atat am putea sta .
dumitrulaura spune:
Noi am intrat cu copil de 1,4 luni si nu a patit nimic. Am luat caruciorul cu noi. Copilul nu era bolnav si am stat 3 ore cu el.Asistenta de acolo spunea ca e bine sa stai cu el cam 1 ora. Acum...nu stiu ce sa-ti zic. Copilul meu nu a patit nimic. La inceput o sa aiba o criza de "nas curgator" dar asta inseamna ca isi face efectul sarea de acolo. Am fost in aprilie, anul trecut.
Pentru noi a fost foarte benefica salina. Am fost pentru copilul meu mai mare de 4 ani care tot facea viroze dupa viroze de nu mai stiam ce sa fac. Am reusit sa-l mai imunizez cu salina asta.
Am stat 10 zile. E indicat sa stai mai mult ca sa aiba efect.