Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

salut din nou
nu e nici o burticutza din Ploiesti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by danita

salutare gagicute cu burticute
vin si eu din urma :) am aproape 5 saptamani ... ma simt asa si asa, am o gramada de medicamente de luat ptr ca bebe a venit cu IA. Nu am voie decat in patut iar vreo 2 zile am fost parcata la maternitate . Dr meu e Denisa Protopopescu.
pupici
danita

danita bine ai venit in . Sedere placuta si mai spune-ne cate ceva despre tine ... nici nu pot sa te trec in listutza ... UM, DN si DPN te rugam frumos. Te pun deocamdata la coada ... pana ai timp sa ne scrii. Merci.

Miro8+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

sal
e interzis sa stau la pc dar acum nu e jandarmu sa ma vada asa ca spun repede repede : DN: 06.10.1970, UM 26.02.2006, DPN 03.12.2006

va pupic si revinnnnnnnn
danita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsan spune:

Mirona ma bucur mult pentru tine si samburelul tau
Patris nu trebuie sa disperi daca ai si tu hematom cum a avut Mirona. Se va resorbi cu tratamentul pe care ti l-a dat dr. si daca mai stai in pat linistita sigur va fi bine.

Fetelor care abia au venit in club, le urez sedere placuta si o sarcina cat mai usoara si cat mai putine probleme cu BB.

Eu am luat deja un kg de cand am ramas insarcinata si sper doar sa nu ma fac cat usa pentru ca sunt si destul de inalta 1,70 si acum am 66 de kg. La final as putea ajunge la 80kg!! Mananc putin si des ca sa evit greturile pe cat posibil dar cred ca daca as face un total al zilei, cantitatea ar fi apreciabila.

Pupici pe

Ramona 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Bine ai venit Danita, eu ma bucur ca nu mai sunt in coada listei ...
Eu deocamdata ma simt bine, mi-a trecut raceala si asta doar cu miere si lamaie mancate la greu! Am observat ca nuprea mai dorm noaptea sunt ca agitata si sera cand ma pun in pat incepe sa ma doara burtika si sanii ..de sani nu ar fi o problema ...dar burtika ,sper sa fie niste dureri normale!

carla20054+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

multumesc mult fetelor ... ca sunteti alaturi de mine ... ca va bucurati alaturi de mine.
Acum trebuie sa fim alaturi si de Patris a noastra si sa ne rugam sa fie bine si pentru ea si sa se resoarba. Doamne ajuta.
De asemenea sa fim alaturi de Lorym care sta si ea cu frica in san ... si sa-i intindem o manutza ... poate asa se gandeste sa ne scrie si noua ... sa o ajutam sa treaca peste aceasta frica. Haideti fetelor ... ca nu mai avem mult ... si scapam de aceste prime 3 luni buclucase. Doamne ajuta! pentru toate.

Am mai facut ceva la listutza ... sarbatoritele lunii, sper sa va placa. Pana azi nu m-am incumetat ... dar voi face si acele usere pe yahoo si pe Dc sa putem intra toate, de aceea trebuie sa va reamintesc sa ma activati PM, cele care nu aveti ... si sa-mi mai dati date de nastere si DPN-uri cele care nu mi-ati dat inca.
Va pupa fata pe toate.

Miro8+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna burtici de noiembrie-decembrie,

Eu sunt o burtica de septembrie-octombrie 2006, care va citeste si pe voi in fiecare zi si va tine pumnii.
Mirona felicitari pentru vestile bune cu hematomul.
Carla2005 dureri de burtica vor mai fi, pe tot parcursul sarcinii. Eu sunt in saptamana 18 si tot mai am din cand in cand, dar am invatat sa nu ma mai ingrijorez. Se produc multe modificari in corp si in uteras in perioada asta, totul se mareste, e normal sa simtim toate aceste schimbari. Periculoase sunt contractiile puternice, durerile mari, insotite de sangerari.

Pentru fetele racite, incercati ceaiuri calde( nu fierbinti) cu miere si lamaie, iar pentru gat un leac babesc: cartofi fierti asezati intr-un prosop in jurul gatului. Ii lasati sa se raceasca putin intai, apoi ii puneti la gat, ca sa puteti suporta caldura respectiva.

Pentru greturi cred ca fiecare gravidutza are reteta ei, mie mi-au mai trecut cu gutui, iar timp de 10 saptamani nu am fost in stare sa tin in stomac decat supa de taitei sau galusti. Incercati sa gasiti alimentele care va priesc si tine-ti-o tot asa cu ele pana scapati de gretzurile din primul trimestru.
La capitolul, cand scapam de gretzuri, as vrea sa va incurajez, dar nu va dau exemplul meu. Eu am experimentat "raul" pana in saptamana 17.

Va pup si aveti grija de voi. Va doresc sa umpleti listuta cu cat mai multe burtici la acest capitol.

Ignatica

18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns patris spune:

FELICITARI MIRONA! ma bucur tare mult pentru tine si totodata m-ai facut mai optimista - SE POATE!-

multumesc fetelor pentru incurajari

deocamdata stau in pat si dormmmmmmm, inchipuiti-va ca de ieri dupamasa de la 8.30 am dormit incontinuu (cu mici treziri am fost de cateva ori la baie si am mai baut putina apa) pana azi dimineata la 10

bine ati venit! noilor gravidutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

buna fetelor,

scriu un pic si apoi merg iar in pat

ieri am avut o zi groaznica. Pe la pranz iar dureri de burta, plus contractii zic eu - mi se ridica si lasa burta, cateva minute bune...Am sunat dr si a zis ca sa iau nospa, sa stau in pat, si sa urmez tratam dat...altceva nu are ce sa faca...sa urmaresc sa nu sangerez. De sangerat nu sangerez. Azi sunt mai bine, cand si cand cate o jena. Off...Maine ma duc oricum la eco, sper sa se vada embrionul ca altfel o iau razna!

Mirona, superrrrrr ca esti ok acum. Bravo!

Patris ai grija de tine. Va fi bine si la tine, vei vedea!

Danita, bine ai venit!

Celelate fete - va tin pumnii sa fie bine!

mai intru maine sa va dau vesti. Sper sa fie bune..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Fetelor vreau sa aud numai vesti bune aici. Felicitari Mirona! Patris o sa fie bine si la tine, o sa vezi.
Eseea sper sa vii cu vesti bune cat de curand!
Eu ma simt mai bine cu greturile si cred ca laptele cu fulgi dimineata, mancatul des si putin au avut efect.
Eu sunt foarte stresata de kg in plus si chiar o sa merg sa-mi iau azi un cantar sa ma monitorizez. Ar fi culmea sa fi pus ceva la ce pofta de mancare am!

Mergi la inceput