Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

BUNA ZIUA FETELOR!

HAI STEAUA SI RAPID!!!!!!! Sa stiti ca sunt o mare microbista,dar azi tin cu ambele echipe !! Deci HAI ROMANIA!!!!!!!

MIRONA vezi ca D-zeu e sus si are grija de noi de toate! Trebuie sa cu sotul!Distractie placuta!

PATRIS sa ai incredere ca daca esti cuminte si stai in pat totul va fii bine. Ne gandim la tine !

Bun venit noilor ! Ne bucuram ca lista noastra se mareste in fiecare zii!

Despre mine ce sa zic: sunt mai bine,stau toata ziua in pat,beau ceaiuri si ma plictisesc la culme. Acum ma duc o jumate de ora la plimbare si apoi ma uit la meci cu sotul si o gramada de prieteni.

Va pup pe

Simo de azi 8+ HAI STEAUAAAAAA SI RAPIIIIIIIID

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Salut fetelor dragi,
astazi tare rau ma simt. cu greturi multe si nervi de la starea asta in care sunt.sunt foarte nervoasa de vreo doua zile oare ce se intampla cu mine? sper sa treaca ca ii agasez pe toti.
In rest ma dor sanii tare, ii simt grei dar toate astea sunt nimic pe langa faptul ca creste in mine un puiut.

Miro felicitari multe si ma bucur mult mult. sa ai grija.
Patris, vezi ca se poate asa ca mare grija de tine.
Cam atat pentru azi.

Si hai Steaua Hai Rapid.
Sa va fie bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Dragele mele

Imi bag si eu un ochi pe la voi sa vad cum va simtiti,eu am trecut deja de aceasta etapa pe care am considerato cea mai neplacuta.
Acum pot sa vin sa va incurajez,la 15saptamani de sarcina se schiba totul,este momentul in care ma simt implinita si cea mai fericita viitoare mamica din univers!!

Sa nu va faceti griji, totul o sa iasa bine o sa vedeti ,ma refer in special la cele care vomati,sunteti constipate, aveti greturi,urinati des ,aveti dureri de burtici, totul trece cand veti ajunge la al doilea trimestru!!!

Va urez curaj la toate si sa ne auzim cu bine

Ionica 15

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

Fetelor, m-am intors de la eco. Gata, m-am mai linistit! Deocamdata

deci, intr-o saptamana sacul a crescut de la 9 mm la 20. In plus, se vede o structura de embrion ( nu inca embrionul propriu-zis, dar cica e bine) plus vezicula ombilicala. Dr zice ca e f bine pt acum, mai ales ca avand ovulatie tarzie practic as fi nu in 7 sapt ci in 6 si 2 zile, cam asa, calculand teoretic. Mai merg luni pe 10 apr. Super, de abia astept. Ramsan, cred ca e cam ca la tine, probabil in 10 zile se va vedea super bine si la mine.

Mi-a dat analize de facut, o sa merg sapt viitoare pe la sfarsit, cred.

pana atunci, in pat cat mai mult.
Voi sunteti bine? Mirona?! Celelate fete care nu ati mai scris?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

ionica, multzumim de incurajari !
Chiar aveam nevoie, caci eu una ma simt jalnic. Aseara am avut nishte gretzuri de vai sh-amar, mirare ca n-am vomat. fatal. Azi m-am trezit cu ametzeli, gretzuri,chiar si dureri de cap.
Am observat ca parca-s mai uituca ca inainte... O sa-mi bage de vina la lucru c-am uitat o chestiune..
Fetele cum suportati ?
Dbunny 5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ionica merci de interventie. Eu chiar mi-am calculat si in 25 aprilie incep trimestrul al II-lea. Abia astept.
Eseea merci de intrebare. DA ... sunt bine ... dorm cat pot de mult căci de luni ... din nou la scârbici.
Dbunny ai dreptate cu faza cu uitatul. Sunt niste chestii pe care le simti/faci in sarcina ... pe care tu de obicei nu le faceai. Stai sa vezi cand o sa vina faza cu furatul. Mie de asta mi-e teama. Eu nu am nici un semn pe corp ... mama n-a furat nimic ... dar eu de cand am aflat ca sunt insarcinata ... ma obsedeaza gandul cu furatul.
Mai sa fie.

Fetelor ... am mai gasit un link, pentru cele care va faceti probleme vis-a-vis de greutate: aici.
Am sa-l pun si pe prima pagina in listutza.
Va pup pe toate.

Miro8+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna tuturor! Azi mi-a mai revenit vocea (ieri nu aveam efectiv glas) dar cu sinuzita stau rau tare. Se pare ca este gripa pentru ca i-am captusit pe toti din jurul meu (mai putin Ozi). Sunt tare furioasa ca nu pot lua nimic care macar sa-mi dea temporar o stare de mai bine. Mi-a teama si pentru bebelas dar zic si eu ca toate-s cu voia lui Dumnezeu.
De ieri iau Elevit (am mai luat in decembrie 1 luna dar m-am ingrasat 3 kg - aveam o pofta de mancare de speriat, asa ca dupa 30 pastiloaie am renuntat); greturi nu...nici pofta de mancare (am in permanenta senzatia ca-s ghiftuita). Am baut ceaiuri si am eliminat apa asa ca din acest punct de vedere sunt mai linistita.
La medic nu am ajuns inca...prietena mea e medic neonatolog la Filantropia si mi-a promis ca vorbeste cu medicul luni pentru programare. Am fost la el inainte de a ramane dar e asa de tanar si de frumusel si mi-e rusine sa ma dezbrac in fata lui! Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetelor imi pare rau ca va dezamagesc, dar greturile si straea de rau tin pana misvca bebele prima data. adica pana il veti simti voi, cam pe la 4, 4 luni jumatate.
Sper sa inceteze atunci raul sa nu va tina 9 luni, ca sunt multe cazuri din astea.
Dar fruntea sus, caci merita tot efortul asta.
Si bucurati-va cat puteti de linistea asta, petreceti cat mai mult timp cu sotul, caci pe urma va fi mai greu.
si sarcini usoare in continuare.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by Giova
Si bucurati-va cat puteti de linistea asta, petreceti cat mai mult timp cu sotul, caci pe urma va fi mai greu.
Gio

Gio, hoatza mica, asa zici? Asta e din experienta proprie? Ai uitat ce ne pove ieri in parc ... cum stai tu pe DC si dupa ce vine Clau acasa. hi hi hi.
Daca nu te-as cunoaste ... Apropos ... ce incantat era Dani de ce mult a crescut Marcolino. Sa-ti traiasca!
Sper si eu sa treaca greturile dupa ce simtim bebelu ... rele nu sunt (oricum nu asa cum povesteai tu ca te simteai) ... dar totusi suparatoare.

Miro8+
Desenele Adnanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Miro iubita, eu stateam pe DC acum de cand sunt acasa. cat am fost nu aveam netul acasa.
Lasa, ca uite asa un flacau va da D-zeu si voua. si sa-l vezi atunci pe dani ce tantos si mandru va fi.
Eu tot sper sa fie fetita, ca prea multi baieti avem in gasca.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput