Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Iulia P. spune:
Buna fetelor,
Iaca ma bag si eu in seama. Nu v-am mai scris de cateva zile, caci am avut parte de o sperietura. Nu stiu daca am mai spus, dar eu am pierdut o sarcina
inainte de a avea baietelul
.
Ei bine, acum cateva zile, am observat o secretie maronie pe hartia igienica. Bineinteles am intrat in panica
. Am mers de urgenta la doctor
si apoi la ecograf.
Ceea ce ni s-a spus la ecograf m-a linistit oarecum. Exista un embrion (5.8 mm) si o inimioara care bate de zor. Tehniciana care a facut ecografia spunea ca nu vede nimic ingrijorator si nici nu stie care ar putea fi cauza sangerarii (alta decat fixarea embrionului pe peretele uterului). Totusi, ea nu este doctor, iar pe doctorita nu o vei vedea decat saptamana viitoare. Sper ca totul sa fie bine pana atunci
.
Va doresc un weekend placut
.
Iulia P., Thomas Anthony (16 iunie 2004) si bebe mic 7+
Our freedom starts with the prison we choose...
Nous sommes peut-être devenus aveugles et nous ne voulons pas le...voir.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/dragos_popa/my_photos
grati.ela spune:
Buna fetelor! Gata, m-am hotarat sa merg tot la medicul cel tinerel. L-am sunat azi si nu a raspuns dupa care m-a sunat el in 10 minute. Ar face asta un medic cu epoleti? Pentru raceala mi-a zis sa beau 2 l lichid (ceai) caldut si pot lua paracetamol. Prietena mea neonatolog mi-a spus ca in primele 6 saptamani functioneaza legea totul sau nimic iar daca bebele are probleme grave se elimina. Eu sper sa fie bine!
lavi02 spune:
Gratiela 

mi-ai luat locul la mamici de nov-dec! 2006 in loc de 2005! Felicitari, ma bucur tare mult ca va veni un fratior pentru Ozi!
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005) si domnisoara Silvia (18.02.2002)
deny75 spune:
Buna seara!Fetelor,am si eu o nelamurire:dr mi-a recomandat utrogestan 2/zi dar am uitat sa-l intreb modul de administrare.voi cum ziceti sa-l iau?Astazi m-am balonat foarte tare,si am venit cam obosita de la servici asa ca ma voi baga in patut.Noapte buna!
miruna25 spune:
Va salut pe toate din nou. Mirona sa stii ca si mie mi-a placut aceeasi "Mirona" de Cella Serghi. Cand am citit-o aveam vreo 15 ani si mi-am spus ca pe fata mea o va chema Mirona. Intre timp mi-a placut mai mult Miruna si asa a ramas. Nu sunt sigura de D.P.N.fiindca nu mi l-a stabilit doctorul ci eu dupa momentul conceptiei. Dar o saptamana cel putin in plus sau in minus intotdeauna exista ca marja de eroare. Doctorul este Sbarciu Mihaila de la maternitatea Dominic Stanca din Cluj Napoca. Am fost ieri prima data la ecograf si am vazut o alunita de 6 saptamani si 15 mmm. Urmatorul consult e abia peste 6 saptamani-la sfarsitul trimestrului I. Voi cum va mai simtiti?
miruna25 spune:
Despre furat... La prima sarcina am auzit vag despre aceste lucruri dar fara sa vreau si sa constientizez am fost pusa si eu in situatia aceasta. E drept ca nu singura, dar eram singura insarcinata. Practic am intrat cu niste colegi in curtea casei de vacanta altui coleg, fara ca acesta sa stie ca sa mancam la masa ce o avea in curte. Numai ca avea niste straturi cu capsuni (era in iunie)care mi s-au parut cele mai bune pe care le-am mancat in viata mea. Si acum parca le simt aroma. Am mancat cateva nu numai eu fara sa-mi dau seama de semnificatia gestului . Miruna s-a nascut cu mici "zmeurele " conturate ca niste capsuni in miniatura in zona cefei care m-au speriat foarte tare. Le mai are si acum, dar i s-au acoperit cu par si nu se mai vad decat daca le cauti foarte bine. Cam asta a fost cu furatul in timpul primei mele sarcini.
nana72 spune:
Salutare fetelor,
ieri am fost la consult si mi-au fost confirmate cele 8 saptamani ale bb-ului dar trebuie sa fac neaparat o echo pentru ca am o mica scurgere maronie (foarte putin acum) si se teme sa nu fie fixata bine placenta. Mi-a dat utrogestan (2/zi) si dupa prima pastiluta... mi s-au parut "nasoale" rau de tot. Ma ia cu ameteala si stare de somn teribila. A mai luat cineva, e normal? Problema e ca merg si la servici si ce fac cu aceste stari.. Sunt putin ingrijorata si abia astept echo de luni. Toata noaptea numai cosmaruri am avut, cred ca mi-e frica mai tare decat recunosc. Ce sa fac fetelor
Sper din tot sufletul sa fie bine bb acolo, deja il iubesc la nebunie.
Aveti grija de voi

nana
tanima_i2002 spune:
Deny, daca te uiti pe prospect utrogestanul este indicat intravaginal in sarcina. Asa il iau si eu, dar eu am 4/zi. Eu iau 2dim, 2seara. Eu zic sa le iei si tu tot intravaginal. Acum depinde cum ti-a zis sa le iei, pe amandoua odata sau...
Nana, utrogestanul da ameteli si stari nasoale daca le iei oral. Intravaginal se resorb si mai bine si mai usor, fara efecte secundare. Acum depinde si de cum ti-a indicat dr. Tinand cont de faptul ca ai acea mica sangerare maronie probabil ti la dat oral ca sa nu umbli acolo jos si sa lasi sa se limpezeasca lucrurile acolo. Cu timpul insa te vei obisnui cu el.
Sa aveti multa sanatate
dolores spune:
buna, sunt noua pe acest forum, nu stiu cum se procedeaza exact dar o sa scriu cate ceva despre mine: ma numesc Loredana Dolores, DN 07.07.1977, UM 26.02.2006, DPN 03.12.2006
va doresc la toate implinirea celui mai de pret vis, acela de a da nastere unei noi vieti...acela de a fi mamica.
Dacicica spune:
BUUUUUNNNNNNNNNAAAAAAAAAAAAAA GRAVIDUTELOR!!!!!

Dooooaaaamne de cand nu am mai intrat pe aici, capitole peste capitole.Bravo fetelor, felicitari.Eu am si uitat ca m-am chinuit vreo 3 ani sa ajung aici si deja ma si gandesc la al doilea copil.
Am fost si eu la eco la 7 sapt si 2 zile si mi-a spus doctorul ca embrionul are 12,1 mm.
Din pacate sunt prinsa pana peste cap cu lucrul si nu am mai apucat sa citesc ce mai povestiti.
Nana 72 eu am 6 utrogestan pe zi.Sunt recomandate intravaginal in perioada asta.
Va pup burtici si aveti grija de voi.

7+