Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pischi2003 spune:

Buna, fete cu burtici.

Recunosc, nu m-am putut abtine sa nu intru sa va felicit pentru micii bebelusi pe care ii aveti in burtici. M-a apucat nostalgia, acum cand bb al meu are 4 luni, amintindu-mi ca anul trecut in perioada asta eram si eu plina de emotii....

Sa aveti sarcini usoare, cat mai putine greturi si sa va bucurati din plin de burtici. Sunteti speciale si cele mai norocoase!!!!!!

Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

gagici,
voi ce luati impotriva contractiilor ? eu am nospa si scobutil supozitoare dar nu isi fac efectul . azi de dimineata a tre o injectie sa ma linistesc.

va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna seara fetelor

Cum va mai simtiti -utelor? Eu mai bine - dar am o tuse care ma termina. Mai ales noaptea si nu stiu ce sa mai iau.
Voi ce ziceti? Tusea e seaca - beau ceai si iau miere de albine.
Azi noapte m-am trezit la 4 si n-am mai dormit pana la ora 6.
Am tusit aproape 2 ore.Cand m-am trezit aveam o fata de mi-o fost frica sa ma uit in oglinda.
Astept leacuri babesti. Sper ca sunteti bine si va doresc un weekend frumos in continuare.

Pupici pe burtici

Simo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Eu sunt bine, doar greturile ma termina, incerc din rasputeri seara sa nu vomez. Curios, dimineata nu am nimic, dar de pe la pranz incepe show-ul, pana seara tarziu. Dar, mai avem un pic si trecem noi si peste asta. Astazi avem 9 saptamani.
Simo29 oare nu ar trebui sa intrebi medicul ce e bine sa iei pentru tuse? Eu stiam ca daca tusesti, inseamna ca asa zisa raceala coboara mai jos, sa nu fie ceva virotic pana la urma. Numai cu ceaiuri si miere, nu stiu ce sa zic. Intreaba medicul si nu mai sta asa, daca spui ca tusesti asa de tare.
Fetelor, voi aveti cateodata extrasistole? Adica, simtiti cum inima bate cateodata (dar putin) mai neregulat? Face o pauza sau bate mai repede? Oare e periculos?
Va pupic pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deborah77 spune:

Eu am avut una acum cateva nopti. N-a durat mult si nu m-am speriat f tare. Am mai patit, dar cu motiv....dupa nopti de chef, cafele multe, tigari. De data asta, in afara de sarcina, nu vad alta cauza.....Poate sa aiba vreo legatura?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Eu am cateodata cand stau intinsa in pat, asa din senin, am observat ca si dupa ce mancam si stateam imediat in pat pe spate sau cand stau intinsa pe partea stanga. Le aveam si inainte de sarcina. Oare e ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Buna tuturor! Mi-a revenit glasul dar tot ma seaca tusea asta! Nu am inca greturi dar am constatat ca nu mai tolerez anumite mancaruri. Azi merg la control sa vad cum stau treburile prin burtica mea. Voi ati luat ceva in greutate? Eu desi m-am speriat ca retinusem apa cu ceaiuri am rezolvat-o ba am mai si scazut 1 kg fata de cate aveam (stiu ca am eliminat apusoara dar tot e bine ca nu-s pe plus). Cu Ozi am luat cate 1kg pe luna pana in luna a sasea cand am saltat brusc 5kg si am tot continuat. Acum trebuie neaparat sa ma pastrez la +7/+9kg.
Completez datele: Maternitatea Filantropia/ Dr. Catalin Petru Haiduc
Pupici si numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna seara -utelor,
am fost plecata astea 3 zile ... acasa la parinti unde mergea atat de prost net-ul ... incat am lasat-o balta. vad ca nu ati avut nevoie de capitol nou, eu imi fac griji deja, am creat acel user comun ....dar inca nu mi-a venit pe mail acceptul adminului ... nu stiu ce se intampla ... mai insist ... dar pentru astfel de cazuri cand sunt plecata si nu am acces la net ... trebuie sa va descurtati si fara mine.
Recitesc din urma:
Iulia P. nu stiu ce sa spun de acea pata pe hartia igienica ... dar la 7 saptamani nu mai poate fi vorba de implantare, asta se face la 7-10 zile dupa ovulatie. Poate ai eliminat un cheag de sange, ceva ... dar nu e de speriata atata timp cat nu e rosu aprins. Sa e tii la curent.
grati.ela felicitari pentru alegerea dr. Incearca si tu leacurile babesti pentru tuse. Faza cu ceaiul de codite de cireste amestecat cu matase de porumb, pentru retinere de apa, ai incercat-o?
deny75 eu ti-as spune sa le pui vaginal, se resorb mai bine si nu ataca ficatul ... cum ar face daca le-ai lua oral. Asta numai in caz ca nu ai sangerari.
miruna25 facut completarile. La faza cu furatul ... a fost la noi o faza comica ... cu niste euroi ... si faceam misto cu sotul ca al nostru copil va avea semnul EURO pe fund ... pana nu s-a reglementat confuzia comisa ... nici nu am mai atins nici un ban, nici lei nici euro. hi hi hi
nana72 DA. Utrogestanul da somnolenta. Luate vaginal nu vei mai avea aceste probleme. Intreaba medicul daca le poti utiliza astfel. Am inceput si eu sa visez cam in fiecare noapte ... se spune ca vei retine visele pe care le ai in sarcina. La mine pana acum s-a adeverit.
dolores bine ai venit in . Te-am trecut in listutza ... vei fi moderata un timp ... dar tu continua sa scrii desi mesajele tale vor aparea mai tarziu decat ale nostre. Trece si asta. Felicitari pentru burtica.
simo29 leacuri babesti ar fi ceaiul de ceapa sau sucul produs de o sfecla rosie, taiata ca capac, scobita si acolo pus zahar. O aseszi pe marginea unei sobe (la caldurica) si cand se formeaza sucul ... il bei. Bafta.
Zina si danita eu nu am avut dintr-astea. Nustiu nici macar cum se manifesta. Doamne ajuta sa treaca si la voi.

Na fetele ... am scris cat pentru trei zile. Va pupez si mai vb.

Miro8+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Sunt ingrijorata: la ecograf abdominal nu s-a vazut nici o sarcina. Mi-a facut si control gineco si mi-a spus ca uterul este marit ca de sarcina si m-a programat pt. maine dimineata la eco vaginal. Dupa parerea lui ori sarcina este mai mica (si nu de aproape 7 saptamani cand trebuia sa apara pe ecran) sau este sarcina oprita din evolutie (acum 8 zile am avut febra de la gripa). Seara acum mi-am facut din nou test de sarcina si a iesit foarte pozitiv numai ca hormonii de sarcina mai raman si dupa oprirea din ev a sarcinii. Oricum nu pot face altceva decat sa astept si sa accept decizia Domnului. Pupici! Gratiela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatima spune:

ce dor mi-a fost de voi, dragele mele burtici!
eu am fost plecata intr-o mica vacanta de o saptamana.
ma bucur tare sa vad ce mult s-a maaariiit listuta noastra!bun venit noilor mamici!!
eu ma simt cam ca si voi, am niste greturi groaznice, abia daca mai pot sa mai manac ceva..doar paine prajita si iaurt..si ma arde stomacul, cred ca am si o gastrita..aseara mi-era asa de rau ca am izbucnit in plans..arat ca o stafie..sunt alba si trasa la fata..eu cred ca am slabit, dar sper sa recuperez in urmatoarele luni..
saptamana asta incep sa fac si eu analizele..si peste o saptamana din nou la eco..in rest, sani mariti, dar deloc dureri de burtica..
Eseea, si eu tot pe 10 aprilie ma duc la doctor, poate ne vedem acolo, tu la ce ora esti programata?
nana72, si eu tot din Ploiesti sunt, dar merg in Bucuresti la doctor, nu mai am incredere in cei de la noi..dar eu am pierdut o sarcina, de aia suflu acum si in iaurt..
Miro, tare ma bucur sa aud vestea buna..faci bine ca te odihnesti, uite eu chiar am venit din vacanta cu masina, aproape 20 ore, si a fost tare obositor..bine, ne-am mai oprit de cateva ori, iar eu am stat tot drumul cu scaunul la orizontala, dar nu prea am dormit si m-am simtit extenuata..mi-a fost asa teama..dar sper sa fie totul bine..
gratiela, eu zic sa stai linistita, parerea mea e ca nu prea se vede la eco abdominal de acum, ci la cel transvaginal..oricum, iti tin pumnii maine..

Mergi la inceput