Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 5
nana72 spune:
Buna Patris
imi pare nespus de rau, dar nu trebuie sa disperi, o sarcina poate vindeca multe chestii. Fruntea sus, o sa vezi ca o sa fie bine pana la urma. Stai cumintica in patuc.
Fruntea sus
Cu bine si sa aveti grija de voi gravidutzelor
almo spune:
Fetelor se pare ca greata asta ne chinuie pe multe. Pe mine ma chinuie in general dimineata si pana la pranz cand mananc o ciorba acra de legume dupa care imi revin. Atunci dupa o ora mai mananc ceva mai consistent si ma simt orecum bine pana seara cand trebuie sa ma grabesc sa mananc ceva pana nu mi-e rau. Am observat insa ca seara trebie mancat ceva usor digerabil, ca uite aseara am mancat ceva mai greu si azi noapte m-am trezit cu mancare inca in gat.
Dimineata asta insa cred ca am fentat greata si voiam sa va dau si voua o idee. Poate merge. Azi dimineata pana sa nu ma apuce greata am mancat lapte cu fulgi si uite ca e mult mai bine decat in alte dimineti.
Incercati si voi poate va ajuta.
Pupici
grati.ela spune:
Buna tuturor! Eu sunt tot racita (se pare totusi ca e gripa ca a luat-o si mama), ma doare gatul teribil; beau mult ceai de soc ca sa mai si elimin apa si ce e bine nu am greturi. Nu am avut nici la prima sarcina numai ca atunci...in tinerete...n-am retinut apa decat in ultimele 2 saptamani. Sunt destul de atenta la ce mananc (am mai spus - nu am deloc pofta de mancare) numai ca acus am facut-o lata: am ras 6 chiftelute cu sos de rosii si am jurat ca-s ultimele. Am vrut doar 4 dar mi-a fost mila sa las ultimele 2 asa ca le-am inhatat. Ma caiesc, dar daca nu ma ia de la ficat de maine sunt cumintenia intruchipata. Azi le-am spus colegilor la servici ca astept bebe (nu m-as fi repezit dar trebuie sa stabilesc cine-mi preia orele in noul an universitar)si una mi-a spus ca mai mult decat ele se vor bucura studentii restantieri(cica-s afurisita dar eu nu cred!). Toate cele bune! Gratiela
Mirona spune:
S-A RESORBIT HEMATOMU!!!
Fetelor, nici nu stiti cat eram de stresata azi ... cat de mult mi-am dorit sa primesc acest verdict. De la dimensiuni de 17-19-20 mm ale hematomului la o linie subtirica ... nici nu a mai meritat sa o masoare ... SUPERB.
Samburica are deja muguri unde-i vor fi manutele si piciorusele. Are 17 mm si bate inimioara la el cu 174 batai pe minut. Cica el misca deja la mine in burtik ... dar eu inca nu-l simt .. fiind inca prea mic.
Asa ca patris draga mea ... merita sa stai in pat. Eu am stat de miercuri pana miercuri si iata ca s-a resorbit. Mai stau pana duminica ... si sigur se duce de tot.
Tratamentul pe care l-am urmat:
gravibinon injectii una la 5 zile.
6 utrogestan pe zi - vaginal
1 acid folic + 1 magne B6 pe zi.
Acum rarim injectiile la 7 zile si merg din nou la control peste 2 saptamani, voi avea 10 ... deci numai bine pentru analize.
Va pup pe toate.
Miro
8+Desenele Adnanei
alina.n spune:
Bravo MIRO , eram sigura ca asa va fi

Te pupic si sa ai grija de tine si de bebic.
Patris , nu fii suparata , stai linistita va fii bine ai sa vezi, sa faci tratamentul dat de doctorita si ai sa vezi ca totul va trece imediat.
Fetelor pupici la 
Alina
deny75 spune:
Salutare burticute!Despre mine:D.N.=17.05.1975 DPN=05.11.2006 Maternitatea CFR2 DR.Isreb Nayel.Astazi am fost la primul control la cabinetul particular al dr.Nayel.Mi s-a facut echo,tuseu si mi s-a recoltat secretie.Ca tratament am primit:utrogestan tb 2/zi,ac.folic tb 1/zi si no spa la nevoie.Aceasta sarcina a venit dupa 7 ani de asteptari si tratamente.Acum 7 ani am nascut prin cezariana la 7 luni iar copilul nu a trait decat 2 zile.Sunt in culmea fericirii dar totodata speriata.Ma rog la Dumnezeu in fiecare zi ca totul sa fie bine pana la final.Am vazut ca suntem 3 burtici din Pitesti si ma bucur ca toate am ales drumul spre Bucuresti pentru ca la noi in oras sunt numai macelari,nicidecum medici ginecologi.Va pupic!
danita spune:
salutare gagicute cu burticute
vin si eu din urma :) am aproape 5 saptamani ... ma simt asa si asa, am o gramada de medicamente de luat ptr ca bebe a venit cu IA. Nu am voie decat in patut iar vreo 2 zile am fost parcata la maternitate . Dr meu e Denisa Protopopescu.
pupici
danita
CRISTINEL spune:
Mirona ne-ai dat o veste super, ma bucur mult pt. tine ai grija de bb. mic stai cumintica si cu siguranta ca pana la urma totul va fi bine. Felicitari!!!
Pt. fetele care se chinuie cu raceala, eu in locul vostru mi-as lua cateva zile de concediu si as face tot posibilul sa scap cat mai repede de ea.Avei grija de voi, bebe este cel mai important acum.
Si eu m-am chinuit cu greturile in ultimele 5 zile mai ales seara, dar mi-am dat seama ca daca mananc cate putin si nu mult odata sera nu mai imi este asa de rau.Incerc sa ciugulesc cate ceva mai stau o jum. de ora si apoi din nou, parca e mai bine.
In rest sunt ok, cum spuneti si voi am momente cand uit ca sun graviduta (pt. ca sunt foarte bine), dar in general ma dor sanii si sunt mari si grei,uneori greturi, oboseala, dar nu contreaza bebe sa fie bine.
Nu prea mai imi place la dus, desi apa este doar calduta.....abea astept sa ies....inainte era placerea mea sa stau mult, mult sub dus.
almo lapte cu fulgi este singura mancare pe care o pot manca dimineata, nici nu pot sa vad sau sa miros altceva,eu mai adaug si o lingurita de miere.
Pupici,
Cristina
CRISTINEL spune:
danita felicitari, bine ai venit printre noi, iti doresc o sarcina usoara si un bb. sanatos!!!
Cristina
nana72 spune:
Buna dimineata fetelor,
salut noile venite si FELICITARI Mirona.

. ma bucur nespus cand aud vesti bune.
Eu sunt ceva mai bine azi, cum ma scol repede, repede pap ceva si se pare ca ma mai lasa greturile. Deja cred ca am luat 1Kg
.(si am 8 saptamani) Ca sa nu mai am greata mananc mereu.... Dar pana la urma, cand vor trece o sa-mi pot controla greutatea. Astept cu nerabdare controlul de vineri.
Va pup de toate burticutzele

nana