Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tanima_i spune:

Grati.ela, doctorii astia sunt idioti dea dreptul: sarcina dupa 9-10 sapt se vede la eco abdominal. La mine abia s-a vazut la 8 saptamani si 2 zile, dar mi-a spus ca dunt f slaba si peretele abdominal e subtire, de aceea s-a vazut, ca altfel... Daca esti si un pic grasuta...Gandeste-te cat trebuie sa strabata prin stratul de grasime pana la bb. Stai linistita pana ajungi la dr iarasi. O sa vezi ca e bine.
Hai ca eu am scris de pe o adresa mai veche si acum ma mai si modereaza. Poate nici nu vezi mesajul pana miine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nana72 spune:

Buna fetelor,
aveti perfecta dreptate, m-am chinuit 2 zile sa mor de rau cu acest utrogestan oral, da e bine si luat vaginal (am intrebat) si e mult mai usor suportabil. Multumesc.
Simo 29 eu stiu pentru tuse ridiche neagra scobita la mijloc si pus zahar acolo. Acesta se topeste in cateva ore si acel suc sa-l bei. Nu e foarte rau la gust dar e un adevarat medicament. Lamai la greu ca au vit.C si cartofi, cruzi, rasi pe razatoare, si legati cu un baticut la gat. Ii lasi, cateva ore pana isi schimba culoarea, dar sa stii ca fac bine. Sanatate multa.
Fatima, eu merg in continuare la Ploiesti, nici nu stiu ce sa zic, sper sa fie bine, merg la Dr. Balea.
sanatate multa -cutzelor
Nana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor la eco endovaginal s-a vazut sarcina dar mai mica decat stiam (5 saptamani si 3 zile si nu 6 saptamani si 4 zile). M-a chemat si saptamana viitoare tot pt acelasi tip de eco pt a vedea daca sarcina evolueaza. Sunt mai linistita! Va pup! Gratiela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanima_i2002 spune:

Ei, ai vazut! Bravos. Multa bafta de acum incolo. A fost ovulatie mai tarzie si sarcina era prea mica si ptr eco vaginal daramite ptr abdominal. Final fericit. Ma bucur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

ma bucur nespus de mult ca ne putem sfatui si ca ne sprijinim. eu maine ma duc la echo sa vedem in cate saptamani sunt si cum e sarcina. sper sa fie bine. ma incearca niste emotii mai cu seama ca-mi doresc acest copil greu obtinut.....stiu ca cineva acolo sus ma iubeste si are grija de tot. va pup si sa-mi tineti pumnii.

Mergi la inceput

buna Mirona...multumesc ca m-ai trecut in listutza si ca m-ati primit in clubul celor cu burtica. Vroiam sa te intreb cum adica voi fi un timp moderata, la ce te referi. si inca ceva, azi am scris si eu pe forum si in loc de data si (ora)scria ne-moderata...

multumesc

quote:
Originally posted by Mirona

buna seara -utelor,
am fost plecata astea 3 zile ... acasa la parinti unde mergea atat de prost net-ul ... incat am lasat-o balta. vad ca nu ati avut nevoie de capitol nou, eu imi fac griji deja, am creat acel user comun ....dar inca nu mi-a venit pe mail acceptul adminului ... nu stiu ce se intampla ... mai insist ... dar pentru astfel de cazuri cand sunt plecata si nu am acces la net ... trebuie sa va descurtati si fara mine.
Recitesc din urma:
Iulia P. nu stiu ce sa spun de acea pata pe hartia igienica ... dar la 7 saptamani nu mai poate fi vorba de implantare, asta se face la 7-10 zile dupa ovulatie. Poate ai eliminat un cheag de sange, ceva ... dar nu e de speriata atata timp cat nu e rosu aprins. Sa e tii la curent.
grati.ela felicitari pentru alegerea dr. Incearca si tu leacurile babesti pentru tuse. Faza cu ceaiul de codite de cireste amestecat cu matase de porumb, pentru retinere de apa, ai incercat-o?
deny75 eu ti-as spune sa le pui vaginal, se resorb mai bine si nu ataca ficatul ... cum ar face daca le-ai lua oral. Asta numai in caz ca nu ai sangerari.
miruna25 facut completarile. La faza cu furatul ... a fost la noi o faza comica ... cu niste euroi ... si faceam misto cu sotul ca al nostru copil va avea semnul EURO pe fund ... pana nu s-a reglementat confuzia comisa ... nici nu am mai atins nici un ban, nici lei nici euro. hi hi hi
nana72 DA. Utrogestanul da somnolenta. Luate vaginal nu vei mai avea aceste probleme. Intreaba medicul daca le poti utiliza astfel. Am inceput si eu sa visez cam in fiecare noapte ... se spune ca vei retine visele pe care le ai in sarcina. La mine pana acum s-a adeverit.
dolores bine ai venit in . Te-am trecut in listutza ... vei fi moderata un timp ... dar tu continua sa scrii desi mesajele tale vor aparea mai tarziu decat ale nostre. Trece si asta. Felicitari pentru burtica.
simo29 leacuri babesti ar fi ceaiul de ceapa sau sucul produs de o sfecla rosie, taiata ca capac, scobita si acolo pus zahar. O aseszi pe marginea unei sobe (la caldurica) si cand se formeaza sucul ... il bei. Bafta.
Zina si danita eu nu am avut dintr-astea. Nustiu nici macar cum se manifesta. Doamne ajuta sa treaca si la voi.

Na fetele ... am scris cat pentru trei zile. Va pupez si mai vb.

Miro8+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

dolores tocmai la asta ma refeream ... la acel "ne-moderata" pe care l-ai vazut si o sa-l mai vezi cateva mesaje.
Noii veniti sunt pusi sub observatie cateva mesaje, nu mai stiu exact cate 10-15. Pana se observa bunele intentii pe acest forum. Ceea ce inseamna ca mesajul tau va fi citit mai intai de un moderator si abia apoi va fi pus pe forum la vedere. Daca e moderatorul prin zona ... il vom vedea mai repede ... dar mai au si ei alte treburi ... si cateodata mai trebuie sa asteptam ... dar nu foarte mult.

Noi astazi am fost la servici. Acum sunt in pauza de masa. Bineinteles ca m-am si enervat dis de dimineata cu un prost de neamtz, care nici nu stie ce vrea ... dar urla ... si mai are si tupeul sa-mi zica sa nu-mi iau pauza de pranz pana nu termin ce mi-a dat de facut. I-am spus vre-o cateva si m-o lasat in pace. Am dus dovada la lucru cum ca sunt insarcinata ... dar se pare ca la ei nu conteaza ... atunci de ce or mai cerut-o? Idiotii.
Va pupez si revin deseara.

Miro8+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CEZ spune:

Bună burticilor !
Eu am lipsit o perioadă. Am fost într-un mic concediu de odihnă și am racit. Mă doare gâtul, imi e rău, strănut și imi curge nasul,de dimineată și până acum am terminat 3 pachete de servețele.Mă tratez doar cu ceaiuri îndulcite cu miere și cât mai multe lamâi.
Miro îmi pare bine ca ai scăpat de probleme. Salutarea noilor recrute și să avem toate sarcini cât mai ușoare și frumoase.
Te înțeleg cu situația de la muncă, deaorece și eu trec prin ceva asemănător. La mine sunt radiații foarte mari, așa că, în baza legislației și cu o recomandare de la medicul de familie am cerut sa mi se schimbe locul de munca. In principiu, șeful nu a avut nimic de comentat și a fost de acord, însă după câteva zile și-a adus aminte că sunt fff importantă în acel departament și că nu mai are cu cine să lucreze, așa că a început să facă presiuni, ca să mă convingă să mă întorc acolo. Nici nu mă gândesc și mă țin tare pe poziții, dar....ce le pasă lor. Unul dintr șefi, chiar mi-a spus că o fi pentru mine un motiv de bucurie, dar pentru el NU.
Deși pe moment m-am enervat fff tare, pe urmă mi-a părut rău, pentru că LOR puțin le pasă, iar eu nu am făcut altceva decât să-l stresez pe

cez 9+

Mergi la inceput

am inteles acum despre ce e vorba.....multumesc pentru raspuns.
in legatura cu nervii pe care ti i-a facut acel neamtz...chiar crezi ca merita nervii tai?? incearca sa te gandesti la altceva cand mai are iesiri de genul asta...iar cu pauza de masa chiar mi se pare aiurea rau mai ales in conditiile in care tu esti cu burtica. fara cuvinte.....
pupici

quote:
Originally posted by Mirona

dolores tocmai la asta ma refeream ... la acel "ne-moderata" pe care l-ai vazut si o sa-l mai vezi cateva mesaje.
Noii veniti sunt pusi sub observatie cateva mesaje, nu mai stiu exact cate 10-15. Pana se observa bunele intentii pe acest forum. Ceea ce inseamna ca mesajul tau va fi citit mai intai de un moderator si abia apoi va fi pus pe forum la vedere. Daca e moderatorul prin zona ... il vom vedea mai repede ... dar mai au si ei alte treburi ... si cateodata mai trebuie sa asteptam ... dar nu foarte mult.

Noi astazi am fost la servici. Acum sunt in pauza de masa. Bineinteles ca m-am si enervat dis de dimineata cu un prost de neamtz, care nici nu stie ce vrea ... dar urla ... si mai are si tupeul sa-mi zica sa nu-mi iau pauza de pranz pana nu termin ce mi-a dat de facut. I-am spus vre-o cateva si m-o lasat in pace. Am dus dovada la lucru cum ca sunt insarcinata ... dar se pare ca la ei nu conteaza ... atunci de ce or mai cerut-o? Idiotii.
Va pupez si revin deseara.

Miro8+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simo29 spune:

Buna ziua fetelor!

Acum am venit de la doctor si sunt super happy. Totul e bine ,am vazut samburelul - care are 20 mm, e in evolutie, fetelor-am vazut cum bate inimioara ! - super fericita sunt.Mi-a facut doctorul fisa gravidei, tensiune, cantarit alea,alea.
Despre tusea mea a zis ca nu-i place si daca nu-mi trece in 3 zile cu ceaiuri, pansamente pe gat si infuzii cu ceai de musetel sa-l sun si-mi da sa iau antibiotice. Asta este-ce sa fac?

Gratiela - toate fetele iti tinem pumnii sa fii bine si tu si !
Nana72 - multumesc de sfat.
Dolores - mult succes la ecograf.
Mirona - vezi cum e la lucru - din prima ora te enervezi cat nu te-ai enervat acasa intr-o saptamana. Ar fi super daca am putea sa-i ignoram pe sefii astia,nu ?
Cez - si pentru tine e valabila faza cu sefii - nu-i baga in seama!
Eu mai am medical toate saptamana asta.

PENTRU TOATE - utele de pe acest forum

Simona 8+

Mergi la inceput