Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

Fetelor eu sunt super fericita ca am un servici numai bun pentru o gravida: sunt prof. de mate in invatamantul superior si semestrul asta am doar 6 ore pe saptamana (miercuri); studentii nu ma supara si pentru ca materia e grea dar au si aflat ca astept un bebe asa ca la servici toate roz! Acasa alerg dupa fundul Ozanei (22.05.99)(scoala, inot), ma plimb prin parc, mai un shopping mic...
M-a intrebat azi medicul daca am semne de sarcina...in afara ca mi s-au marit sanii nu am nimic. N-am avut nici la prima sarcina. LA voi cand au inceput greturile? Eu sper sa scap pentru ca si-asa nu manac mai nimic. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Zina: Si eu am avut odata palpitatii de cand sunt insarcinata si am avut si inainte de ami multe ori. Palpitatiile nu sunt periculoase. Nu stiu insa daca au vre-un efect asupra sarcinii. Palpitatiile apar de exemplu daca esti o fire anxioasa (tot timpul vezi numai sau mai mult partea rea a lucrurilor)sau daca consumi cofeina in exces.
Daca sunt scurte incearca sa te relaxezi si sa te gandesti la lucruri placute. Daca consumi cafea nu mai consuma. Incearca sa te relaxezi si fa-ti un program placut in urmatoarele zile. Daca palpitatiile tin mai mult sunt si medicamente dar noi nu putem sa luam in perioada asta pt ca afecteaza bebelusii.
Asa ca sfatul meu e sa te relaxezi si sa gandesti pozitiv. E important!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

buna dimineata gravidutelor,
aseara cand am ajuns acasa am fost franta, am papat si m-am bagat in pat. Poate ca m-am obisnuit eu numai in pat in aceasta perioada ... nu stiu ... dar toata ziua am avut probleme cu spatele, stateam cat stateam pe scaun la calculator si iar trebuia sa ma ridic sa fac ceva miscare. Ma mir ca nu a comentat ceva sefu ... ca io la fiecare ora, apoi tot la jumatate de ora ma ridicam si lasam lucrul in favoarea unei plimbari pana la bucatarie, sau macar pana in celalalt birou.
Si mai ceva ... aveam o burta ieri ... una cam asa de vre-o 5 luni jumate. Mare si tare la pipait. Acum e din nou asa cum o stiu eu, dar aseara nu stiu ce am avut.
In rest ... abia astept sa vina week-end-ul ca este la noi Baby Expo si vrem sa mergem si noi. Apoi ... trece si saptamana asta si saptamana viitoare merg iar la eco. Doamne ca abia astept.
Va pupa fata pe toate.

Miro9+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Buna gravidutelor,
eu sunt bine cam somnorici azi.ma simt cand si cand. ieri mi-a fst tare rau azi sunt mai bine.
maine merg la ecograf si abea astept. ar trebui sa am deja 9 saptamani si cateva zile si ar trebui sa vada ceva mai bine ce se petrece pe acolo.Abea astept.
in Rest mie mi se pare ca tare m-am, ingrasat. de ce nu stiu ca nu manac mai mult ca inainte mai ales ca mai si vomit. dar poate ca asa trebuie sa fie. nici nu ma mai gandesc la grasimi doar ca vad pe haine ca am pus pe mine. ne revenim noi dupa. acum bebe e number one.
Va mai scriu maine can vin de la control.
Bun venit noilor burtici. Nu va mai enervati pe sefi. pe nimic nu merita sa va enervati. ganditi-va la burtici.
asaastept pastele ca am nevoie de o vacanta mai lunguta. weekendurile trec cam repede si inca nu vreau sa imi iau concediu.
va pupic si aveti grija de voi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Vai fetelor, atata mi-e de rau...am o stare cumplita, intre raceala de acu 2 sapt care nu-mi mai trece, si intre ca am inceput cu vomitaturile... offff . Saptamana trecuta mancam ca sparta pe unde apucam si saptamana asta nici nu pot auzi de nici un fel de mancare.Am baut lapte azi dimineatza, dar ce folos ? l-am vomitat.Acum stau cu un ceai de musetel cu miere a laturi..yo ma uit la el...el la mine...Mi-a zis medicul ca pot lua paracetamol 2/zi. si parca parca se duce raceala, da' tare frica mi-o fost cand am citit-o pe gratiela.. din cauza febrei se poate oprii sarcina din evolutie... dehh,vomitaturile in fiecare dimineata sunt un semn bun, nu ?
Luati ceva pastile impotriva gretzurilor ? aici este ceva dar nu stiu eu daca face bine la BB.
Pup toate fetele cu bebici cu tot, si sper ca voi suntetzi mai bine, intrámate.

Dbunny6+

Mergi la inceput

Mai e cineva care a scapat de greturi? Daca da, Fercie Voua!
Eu am intrebat doctorul meu aici daca pot sa iau ceva de greturi si raspunsul a fost NU. Asa ca mai bine sa nu luam ceva care sa dauneze bebelusilor.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

Nici eu nu pot manca nimic...sunt disperata...imi e foame dar nu poat sa inghit nimic. Deocamdata nu vomit dar simt tot stomacul pe dos si un ghem in gat. Starile se accentueaza dupamiaza dimineata sunt fresh ma trezesc de la 6 ( ce nu m-am trezit in viata mea asa)! Eu am impresia ca mi se face greata si de la acidul folic...voi ce zice-ti se poate? Voi a-ti inceput sa luati acid folic?
carla20055+

Mergi la inceput

Carla exact la fel sunt si eu. Dar nu cred ca e de la acid folic. S-a intamplat sa uit sa-l iau si tot asa mi-a fost. Nu te simti mai bine dupa ce te chinui sa manaci ceva, ceva care sa nu-ti provoace greata maxima? Eu ma simt mai bine dupa ce inghit ceva cu noduri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

da iau acid folic deja de 1 luna. si mie mi-e rau dar nu cred ca de la cidul folic. ne e rau ca asa este.
si si eu sunt tare fresh dimineata. dupa masa si seara am greturi de mor.
mi-e foame tare, am senzatia de foame mult mai mare decat inainte si maanc clar mai mult dar dupa ce termin de mancat cam la 10 minute mi-e rau si...
dar vor trece si astea
Ai grija de tine stai linistita si incearca sa nu te mai gandesti la greata. la mine merge.
si incearca ceai de roinita mai taie greata.
va pupicesc pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Carla eu iau acid folic, o capsula de multivitamine, utrogestan, si iod. Vad in dungi deja de atata bumbahh si paracetamol pt raceala, propolis, miere...deja stomacu meu ii in greva. Vomit in fiecare dimineatza dehhh ce sa-i facem, o trece si asta. Hai s-o suportam impreuna bine ?.Totul sa fie spre binele Mariei sale Bebelul.
Fetele care ati trecut deja prin asta...facetzi nitzica galerie si la burticile noaste

Dbunny6+

Mergi la inceput