Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
alina.n spune:
Va pup pe toate
,
nu v-am mai scris de ceva vreme ,fetelor eu sunt tare suparata
, saptamana trecuta dupa ce am facut curat in casa, m-am cand m-am ridicat la un moment dat in picioare am avut o durere foarte puternica in partea dreapta,m-am speriat foarte tare pentru ca nu inceta si am avut-o si in urmatoarele zile, putin mai scazuta ca intensitate. Ieri am avut si in pic de sangerare asa ca m-am dus de urgenta la medic.Acolo mi-a zis ca sarcina este in regula ca a evoluat normal si am 36mm si 8 saptamani.Mi-a vazut chistrurile pe ambele ovare(au app 4cm fiecare)si mi-a zis ca acesta sa fie motivul durerilor...oare asa sa fie? Eu mai am si acum dureri sunt vagi dar exista
si mi-e tare teama sa nu fie totusi ceva in neregula cu sarcina.
Acum mi-a dat sa iau utrogestan 3/zi, no-spa 2/zi si mi-a gasit infectie urinara in urma analizeloor asa ca mi-a dat ampicilina
1/6ore sper ca nu ii va face rau lui
.
Sunt tare speriata sper ca va fii bine desi ma ingrijoreaza rau durerile pe care le am....
Alina
Dacicica spune:
Buna burtici!!!

Si eu iau acid folic, utrogestan si no-spa.Pe mine cand ma apuca foamea nu stiu incotro sa o iau, mananc ceva, dupa care imi simt stomacul in gat si greata si asa mai departe. Cel mai fain e cand pe la 6 dimineata simt cum ma ia foamea si nu ma ridic din pat pentru nimic in lume. Adevarul este ca pana acum eu nu mancam dimineata.Dimineata era program de cafea, dupa care cafea, dupa care iar cafea.
Pupici pe burtici si aveti grija de voi 

7+
almo spune:
E bine sa rontaiti biscuiti. Ajuta si la acid. Chiar si noaptea sau dimineata nu strica sa rontaiti un biscuit, mai calmeaza din foame si greturi.
dolores spune:
alina.n si eu iau acid folic, nos-pa la nevoie, utrogestan 2 ovule pe zi (dimineatza si seara)...am avut si eu o infectie urinara si am luat ampicilina si uricol .....cica nu face rau la bb, dar nu e bine de luat eritromicina si alte antibiotice...ampicilina si amoxicilina sunt ok.....pentru cele care au febra in perioada sarcinii e ok algocalminul..
sunt foarte fericita; ieri am fost la echo...sunt in 6 saptamani si am si poza cu punctuletzul negru...ca asa arata...am avut niste motii si inca nu mi-au trecut...ce senzatii; greturi inca nu am...uneori am stari de voma dar in rest nimic..in schimb nu prea mai dorm noptile..ma trezesc din ora in ora cu ochii pe ceas si astept sa se faca lumina. o fi din cauza emotiilor?! nu stiu...
si inca ceva...sa vorbiti tot timpul sau ori de cate ori aveti ocazia cu bebele din burtica...face tare bine. va pupacesc pe toate, trebuie sa ma pregatesc de munca...pa- pa
deny75 spune:
Buna!Eu am o foame"de lup".Trebuie sa mananc exact atunci cand mi se face foame altfel ma apuca o senzatie de rau de care nu mai pot scapa decat dupa ceva vreme.Nici eu nu mancam dimineata si acum nici nu deschid ochii bine si ma gandesc ce sa pap.Acum m-am trezit cu o durere de cap care sper sa-mi treaca dupa ce beau cafeluta.Va pupic!
+9
carla2005 spune:
Off, am auzit ca greata asta trece dupa primele luni... voi ce mai mancati ca eu am impresia ca o sa ramana bebelul nehranit ca nu pot inghiti mai nimic! Si imi e si greu cand intru in magazin sa aleg intre atatea produse care mai de care mai artificiale si cu tot felul de aditivi!
Beau lapte ca stiu ca trebuie si cam atat! Are ceva daca acidul folic uit sa il iau cateodata?
Carla2005
5+
Dbunny spune:
Apropos de cafelutza... una pe zi ii voie asa-i ? de 3 saptamani n-am mai baut si mie cam dor... nu de alta dar poate ma mai invigorez si eu ca tare-s pleoshtita. Azi-noapte am tusit tot din doua in doua ore ne-am trezit si eu si sotzul.
Dbunny
6+
Dbunny spune:
Mai Carla
tu cam uitzi sa iei acidu...
Pune-l pe noptiera sau undeva unde-l vezi tot timpu vrei nu vrei. Ii f important in primele saptamani in dezvoltarea BB.(asa se zice, dar dehh, acu 25 de ani cand muma m-o facut n-o avut nici acid folic nici utrogestan nici nika, si iote ce mandretze de copii are
)
Gluma-i gluma dar fi buna si nu mai uita
Dbunny
6+ cu gretzuri, ametzeli, vomitaturi(adeca tot tacamul)
Bebelusha mea trasmite salutari tuturor bebeilor ![]()
![]()
Mirona spune:
buna fetele,
nu v-am parasit, aici sunt numai ca noi lucram o saptamana de la 8 la 17 si alta de la 10 la 19. Ei ... saptmana asta sunt in cea de la 10-19 si cand ajung acasa sunt franta ... numai buna de pus in pat.
Si atat de repede obosesc ... zau ca incepe sa fie grea burtica asta de carat pe verticala.![]()
In rest ... ok, in afara serilor in care am greturi usoare, din acest punct de vedere nu ma pot plange.
Fetelor nu mai uitati sa luati acidul folic. Da malformatii la făt.
Ce sa va mai spun? Am creat acel user pe DC care sa-l folosim toate ... dar inca astept aprobarea, am creat si un mail pe yahoo si la fel am creat cate un album foto pentru fiecare dintre noi ... in care sa ne punem poze cu burtici, eco si mai tarziu cu bebeii nostri.
Cand primesc aprobarea ... va voi impartasii si voua datele.
Va pupez si mai vb.
Miro
9+am o nepotica talentata
ramsan spune:
Dragelor bine v-am regasit dupa ceva timp de "absenta". Eu am gasit solutia optima pentru starile mele de greata de dupa-amiaza. Cand ajung acasa mananc ceva usor (ciorba de obicei) si ma bag repede in pat la nani si adorm pana seara pe la 8. In somn nu imi mai este rau, asa ca functioneaza... Iar noaptea dorm de rup patul, chiar nu stiu ce este cu mine ca m-am facut o somnoroasa si de aia nici nu am mai intrat pe forum ca va scriam de acasa seara.
Vad ca toate va putati cu greturile, iar unele dintre voi ati fost gripate.. of of... eu sunt bucuroasa ca am scapat macar de gripa (am facut vaccinul prin ianuarie si uite ca a avut efect). 
Azi am fost la facut analizele de sange si urina si sper ca rezultatele sa fie ok, iar sambata ma duc sa-l vad pe samburel, cum se mai simte, cat a mai crescut (chiar sunt curioasa).
Essea cred ca noi doua avem acceasi problema - am avut ultimul CM la inceputul lui feb. eu pe 1, tu pe 3, si am ramas insarcinate destul de tarziu - eu cred ca in jur de 24 feb, dupa socoteli si dupa echo.
Va pupacesc pe toate

Ramona
9